divx Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 a jeste jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejk Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 je to perfektní už aspoň vim jak to vypadá. : Rozměry se dají zhruba poměřit.Zkusím to v práci vyrobyt a dám vědět možná i foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 sorry ale ta ruka je mej starej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 sorry ale ta ruka je mej starej ja ji rikal ze k tak hezky veci se ta jeji ruka nehodi ale ona ne musi smrdet vsude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 8. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 wow, tak tohle jsem nečekal, vypadá to úplně jinak než jsem si představoval ... Tak tohle bych opravdu chtěl vidět live, kámoš s koktou přijel, ale dnes celý den pršelo, tak se mi nechtělo válet se v kalužích, ale toto musim vidět ... Popravdě si ani teď neumim představit, kam pujdou ty šrouby Ale dík za foto, moc pěkné ... (aj ta packa, jako měřítko sice moc použitelná není ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 az na me prodavaci nebudou cumet jak na curaka tak to klidne omerim ted jsem byl rad ze jsem to aspon ofotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyco Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Ahoj Tak jsem našel prodejce krytů pod motor. Podívej se na "obchod.autokelly.cz" Číslo dílu je 1J0-825237F a cena 1393,-kč , což je celkem přijatelná cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 AhojTak jsem našel prodejce krytů pod motor. Podívej se na "obchod.autokelly.cz" Číslo dílu je 1J0-825237F a cena 1393,-kč , což je celkem přijatelná cena. tak to je ta plastova protihlukova ochrana, tu mam aj ja. na tom obrazku je to nejake pokrcene, ja mam origo a to vyzera pevnejsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ja si ho udelal zadarmo z nerezu, presne podle origo plastovyho krytu....Jen sem ho musel podlebit nejakym ´tesnenim, aby nedrncel a je to v pohode. Udelal jsem to z nerezu, tloustka 0,8mm a myslim ze je to akorat. Ten z paketu pro spatny cesty vazi asi tunu a nezavidim vam to az budete menit olej a budete ho sundavat. Este si chci udelat i ty bocni z nerezu a bude to fajn...Jo a zkousel jsem test kamenem, cihlou a dlazebni kostkou a nerez 0,8 vydri vsechno oproti origo plastu....Jen sem si na nej udelal svary po cele delce aby byl pevnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 můžeš sem hodit foto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 můžeš sem hodit foto ? Muzu, zrovna ho mam sundanej, protoze sem menil olej v prevodovce, tak nez ho rano nasadim, tak ho vyfotim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Tak tady ho mate, omluvam se ze je ta spinavej, ale vazne sem nemel naladu ho mejt Jo a stoji vzhuru nohama, a to co je videt je venkovni strana (k silnici) a v tech svarech ho mam jeste kvuli pevnosti prolomej dovnitr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Keby ze das pod ten plech zdvihak, udvihne to auto do vzduchu bez toho aby sa plech niak poskodil?? to by bolo good keby ze ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Keby ze das pod ten plech zdvihak, udvihne to auto do vzduchu bez toho aby sa plech niak poskodil?? to by bolo good keby ze ano. tak toto si neviem predstavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Myslim ze by teda neslo, myslim ze ani ten velkej origo by to neudrzel...A ani nechapu k cemu by ti to bylo dobry kdyby si to zvednul za ten plech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Nádherná práce , tak nějak jsem si to představoval, jen jsem přemýšlel nad materiálem a jestli to bude viset jen na tom plastu, ale vypadá, že to pujde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Lebo cesta ku mne na chatu je polna a su v nej vyjazdene polmetrove kolajnice od traktorov. ja tade v pohodicke chodim ale technika jazdenia mojej sestri v terene nieje bohvieaka a mam pocit ze uz coskoro do tych kolajnic drbne. zato som to myslel ze ci by na tom auto zostalo bez poskodenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Keby ze das pod ten plech zdvihak, udvihne to auto do vzduchu bez toho aby sa plech niak poskodil?? to by bolo good keby ze ano. ty bláho, neblbni, znám lepší místa, kde Octu zvedat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Tak tady ho mate, omluvam se ze je ta spinavej, ale vazne sem nemel naladu ho mejt Jo a stoji vzhuru nohama, a to co je videt je venkovni strana (k silnici) a v tech svarech ho mam jeste kvuli pevnosti prolomej dovnitr. přesně tak, plech jak jsem si představoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Tak doufam, ze se vam muj vytvor libil, byla to prace s velkym loudanim na hodinku a pul. Pohodovka, staci flexa a dva kotouce, reznej a lestici. Ted nevim jestli jsem to psal, ale podlepoval jsem to tesnenim k oknum, takove to profilovane, aby to nerezonovalo a pohodicka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matomoto Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 AhojTak jsem našel prodejce krytů pod motor. Podívej se na "obchod.autokelly.cz" Číslo dílu je 1J0-825237F a cena 1393,-kč , což je celkem přijatelná cena. tak to asi nebude nic moc ... Kdyz jsem pred par lety zhanel neco pod. na feldu, meli ve skode kryt z 5mm duralu (dural byl uchycen na 2 pricnych Fe profilech ) a tehdy to stalo pres 5 litru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 dalsi Zjistoval jsi ceny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeeDeeO1 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 AhojTak jsem našel prodejce krytů pod motor. Podívej se na "obchod.autokelly.cz" Číslo dílu je 1J0-825237F a cena 1393,-kč , což je celkem přijatelná cena. Ja mam pryč i ty krajní díly. Myslíte, že tohle je jen ten střed nebo i ty "boky" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolda Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Pánové mám skvělý tip ve vršovicích na vrakáči maj kryty pod motor robustní hotový šroubujou se a nezasouvaj tak jak plastový stojej pravda 1800 ale jsou nafurt skuste to už mám klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Pánové mám skvělý tip ve vršovicích na vrakáči maj kryty pod motor robustní hotový šroubujou se a nezasouvaj tak jak plastový stojej pravda 1800 ale jsou nafurt skuste to už mám klid robustní znamená co? plech nebo plast? a pro neznalce vrakáčů, byla by adresa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.