Říjen 13, 20159 r Po montáží komfortky 433E z důvodu dodělání DO řeším následující problém. Pokud po odemknutí auta otevřu jako první kterékoliv dveře mimo u řidiče, cca. na 30s se rozblikají všechny blinkry. Blikání zmizí po zapnutí zapalování. Pokud jako první otevřu dveře u řidiče, nic se nerozbliká ani když pak otevřu kterékoliv další dveře. Nevíte někdo, co může být špatně? Díky předem za rady. Asi pozde ale nebude to tým že to je Komfortka z alarmom, lebo tak sa deaktivuje alarm zapnutím zapalovania.
Leden 9, 20169 r Ahoj. Prosím o radu zkušenějších. Půjde komfortka 6Q0 959 433 H nahradit komfortkou 5J0 959 433 A? Díky za info
Leden 9, 20169 r telkom: ........ 5J0 je komfortka z ceho ? ... FII, ROOM ,.... konektory by meli byt stejny, otazkou je pak kodovani
Leden 11, 20169 r tuším, že z předface FII to jde.. poface už má novější verzi CAN komunikace a blbne to... ale třeba se pletu
Únor 9, 20196 r Zdravím pánové Obnovím starší téma. Opatřil jsem si komfortku a budu objednávat vystřelovací klíče (asi na Aliex) Co se týká přizpůsobení klíčů ke komfortce,půjde to spáchat KKL kabelem a VAG 304 ? A pokud bych chtěl nakodovat immo jak na to ?
Únor 9, 20196 r před 1 hodinou, Wittmann napsal: půjde to. Postup si z hlavy napamatuji, v DP popsaný není? No právě že sem ho tam nikde nenašel. Tady na foru jsem viděl návod jak to udělat bez vagu. Asi vyzkouším VAG a uvidim
Únor 9, 20196 r před 10 hodinami, cosby napsal: Immo s komfortkou nemá nic společného To vím. Jen mně zajímalo,jestli s KKL kabelem a VAG 304 budu schopný načíst PIN budíků a nakodovat Immo.
Únor 10, 20196 r před 8 hodinami, Wittmann napsal: přezpůsobíš jen nový klíč. To mi stačí,přehodím immo ze starých klíčů
Únor 10, 20196 r Ještě bych se chtěl zeptat Kde tu komfortku najdu? Tady na foru jsem cetl že se sundá jenom jeden plast nad pedály. Dnes jsem byl vlezený v autě a abych ten plast nad pedály sunda, musel bych sundat celý ten spodní plast pod volantem,což znamená rozebrat skoro pul palobuvky (u řidiče ) P.S. Mám jednotku 6Q0 959 433 J Existuje taková jednotka?V DP jsem ji nenašel Upraveno Únor 10, 20196 r od babulka
Únor 10, 20196 r Ano musíš vyšroubovat plast pod volantem. Otázka 5 min. Komfortku najdeš nad plynovým pedálem.
Únor 10, 20196 r před 2 hodinami, Mirek 835 napsal: Ano musíš vyšroubovat plast pod volantem. Otázka 5 min. Komfortku najdeš nad plynovým pedálem. Když to znáš je to brnkacka. Už sem podíval DP Tak snad to pujde
Březen 11, 20196 r Zdravím pánové. V současné době čekám na nový dálkový klíč. Tak sem vyměnil jednotku za 433E Poté jsem přes vag načetl řídící jednotku oken.(Komfortku?) A měl jsem v paměti závad chybu : 01044 řídící jednotka chybně kodovaná předpokládám že jednotka kterou jsem tam dal,tak není nakodovaná pro moje auto a má jinou výbavu. Na co se při kodování zaměřit,nebo jak chybu odstranit.(vymazat nejde)
Březen 12, 20196 r No vyřešíš to nejlépe tak, že ji správně nakoduješ. Kody dle výbavy jsou popsané v DP
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.