LADAHANZ Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 TAHÁM KARAVAN A PŘI PLNÉM NALOŽENÍ KUFRU A PŘEVOZU KOL NA OJI JE ZADNÍ ČÁST VOZU POMALU NA ZEMI. ŠLO BY NĚJAK ZVEDNOUT PRUŽINY NEBO TAK NĚCO? DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 OT : Priste to zkus bez CAPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Mam stejny problem. Budu dávat zadní péra ze zvyšovací sady, tzv. ruský paket... Za kolik jezdíš s karavanem (jak je těžkej??) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADAHANZ Vloženo 25. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 (editace) Teď tahám max.1300 kg Na kolik to vyjde a kde se to dá sehnat? Editováno: 25. Únor 2007, autor: LADAHANZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 a spotřeba??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADAHANZ Vloženo 25. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 (editace) Spotřeba si myslím slušná. 7.8 /100 ale je pravda že z Maďarska proti větru (dost velkej) to bylo 8.5 Editováno: 25. Únor 2007, autor: LADAHANZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 tak to je pěkny! My máme Hobby prestie 425. Max. přípustná 1000 a jezdíme cca za to samé... a vzhledem k tomu, že máš eště kapku težší přívěs, tak pěkná spotřebička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADAHANZ Vloženo 25. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Já to tak nehonim. Kam pospíchat. Kde se dá prosim Tě sehnat ta souprava pružin a o kolik se to zvedne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Ve škodovce buď je maj skladem, nebo ti je objednaj! auto je v klidovém stavu cca o 2 cm vyšší! sic ta prdel pak nemá takovej kontakt, ale s tim karavanem se to užije! ja to mám taky vždycky nahrbeny jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADAHANZ Vloženo 25. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Na kolik to asi tak vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 mrknu se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 plus mínus 1500 za kus... jestli dobře koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 No já mám na Octě kombi z výroby paket pro špatný cesty a mám to o 3 cm vejš než normální Octa.Připlácelo se za to myslím 4500,takže si myslím že to nebude tak hrozný to dodělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 (editace) paket pro špatny cesty má eště jiny tlumiče!! proto ty 3 cm... a má místo plastu pod motorem plech a krití vedení paliva a takove nějáke blbinky..... Editováno: 25. Únor 2007, autor: Vilda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.