mischicka Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 A speciálně pro některé,sama jsem zvědavá kdy se objevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Včera jsme byli s bráchou na Rallye Krumlov, jestli chcete, koukněte sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 No ja jsem vcera (sobota 5.5.) jel do Mohelna pres Namest nad Oslavou a na trase byly vsude pneumatikami obalene stromy a pangejty a v Namesti stal kamoin Skoda MotorSport, tak se tam asi taky neco jelo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 No ja jsem vcera (sobota 5.5.) jel do Mohelna pres Namest nad Oslavou a na trase byly vsude pneumatikami obalene stromy a pangejty a v Namesti stal kamoin Skoda MotorSport, tak se tam asi taky neco jelo... Já tam jel ve středu, když jsem jel od přítulky do Brna a říkal si, že až pojedu zpět, tak ty gumy "prozkoumám" zblízka, prt. i z ádlky bylo vidět, že jsou fungl nové...jak říkali, tak udělali, ale moje zklamání bylo veliké, prt. jsem zjistil, že každá má z boku díru o průměru 5 cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 8. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Chudacku malej...takhle Te vodit za nos :-) ... tak chlapaci, kdo jede v sobotu do Praglu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Tak já na 90% nejedu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 to nejsi sam ja taky nemohu kurva sere me to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 8. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Tak já na 90% nejedu... Co to zase meles ? :-((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 8. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 to nejsi sam ja taky nemohu kurva sere me to A Ty taky ? :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Tak já na 90% nejedu... Co to zase meles ? :-((( to nejsi sam ja taky nemohu kurva sere me to A Ty taky ? :-( Já jedu, nebo aspoň nevím o ničem co by mi to mělo překazit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Tak já na 90% nejedu... Co to zase meles ? :-((( No už je to tak nějak se toho sešlo moc a je to na pikaču... Mohl bych jen v sobotu na otočku a to se mi moc nechce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 No už je to tak nějak se toho sešlo moc a je to na pikaču...Mohl bych jen v sobotu na otočku a to se mi moc nechce! Nedělej mařku a pojeď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 No už je to tak nějak se toho sešlo moc a je to na pikaču...Mohl bych jen v sobotu na otočku a to se mi moc nechce! Nedělej mařku a pojeď Presne tak....do prace nemusis...a i kdyby jsi musel, tak je prece moznost si vymenit sluzby!!! A ostatni neni tak dulezity :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Presne tak....do prace nemusis...a i kdyby jsi musel, tak je prece moznost si vymenit sluzby!!! A ostatni neni tak dulezity :-) Tak co kluci ušatý, kdo teda dorazíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Presne tak....do prace nemusis...a i kdyby jsi musel, tak je prece moznost si vymenit sluzby!!! A ostatni neni tak dulezity :-) Tak co kluci ušatý, kdo teda dorazíte? No ja asi urcite a jak to tak vypada, tak sam :-( se budu bat po ceste :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Neboj, na D1 nejsi nikdy sám.-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Tak ted mam ofocialne potvrzeno, ze ani Martin z Chotebore nejede, takze vazne sam :-( njn...snad to nejak zvladnu :-) ale nevim, kdy se objevim, protoze jsem jeste neco domlouval s Garnym...tak podle toho, jak bude on mit cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Tak ted mam ofocialne potvrzeno, ze ani Martin z Chotebore nejede, takze vazne sam :-( njn...snad to nejak zvladnu :-) ale nevim, kdy se objevim, protoze jsem jeste neco domlouval s Garnym...tak podle toho, jak bude on mit cas Nenaděláš nic, budem se těšit a chlapcům ze ZR to pak v ZR náležitě vyhodnotíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Jestli ono to není tak, že s námi nechcou kamarádit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 (editace) Jestli ono to není tak, že s námi nechcou kamarádit Nechcou kamaradit...si mysli, ze bychom je nebrali :-))) Nezalepime ty znaky VII a RS ? :-))) Editováno: 11. Květen 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Jestli ono to není tak, že s námi nechcou kamarádit Nechcou kamaradit...si mysli, ze bychom je nebrali :-))) Nezalepime ty znaky VII a RS ? :-))) Neee, ať si je seženou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Jestli ono to není tak, že s námi nechcou kamarádit Nechcou kamaradit...si mysli, ze bychom je nebrali :-))) Nezalepime ty znaky VII a RS ? :-))) Neee, ať si je seženou OK....tak preji stastnou cestu....a zitra caf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Hoj kluci, super akce v tom štadtlu, o něco jste přišli...večer sem hodím fotky actera+1, Luďka+1 a mě+1...jo jo, bylo nás celkem 6 ze ZR a okolí!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Hoj kluci, super akce v tom štadtlu, o něco jste přišli...večer sem hodím fotky actera+1, Luďka+1 a mě+1...jo jo, bylo nás celkem 6 ze ZR a okolí!!! Trosku si Vas pane poruciku dovolim poopravit...jeste nejaky dve "Jecka" tam byly....ale jinak naprosto souhlasim s tvrzenim, ze super akce... klidne casteji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Trosku si Vas pane poruciku dovolim poopravit...jeste nejaky dve "Jecka" tam byly....ale jinak naprosto souhlasim s tvrzenim, ze super akce... klidne casteji :-) Já Tě taky opravím, NADporučík A na ty "Jéčka" jsem myslel, ale nevím jestli jsou od Žďáru nebo odkud, Vysočina je velká.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky