Přejít na obsah

Škoda Fabia Super 2000


MichalF

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Ale stejně je to zvláštní pocit, když si člověk uvědomí, že přesně před deseti lety začla na tom stejném místě, z dnešního pohledu spíše neslavná, éra škodováckých WRCéček. Se mi skoro ani nechce věřit, že už to je deset let, navíc když si vzpomenu, co všechno se za ta léta v souvislosti se škoda motorsportem odehrálo...asi jako nejemotivnější zážitek se mi na prvním místě vybavuje Colin McRae ve fábii na australské šotolině, když útočil na druhé místo a před posledníma dvěma eRZetama přišla ta proslulá výměna spojky...sem v té době seděl na netu a hltal každý info, byl to celkem šok. Spoustu věcí už asi nikdy nepochopím, ale o jednom jsem přesvědčenej - je dobře, že to škodovka tenkrát všechno ukončila a nyní začíná nanovo. Samozřejmě, že před čtyřmi lety jsem byl právě tímhle rozhodnutím zklamán snad ještě víc než samotnou spackanou austrálií, ale teď to vidím jinak. Ono né nadarmo se říká, že je potřeba vymést všechno staré smetí, takže tfuj tfuj, já sem napnutej jak malej Džarda...dneska snad ani neusnu :kol-147:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no máš pravdu, vtedy si Colin, dneska už nebohý :( si parádne viedol s tou Fabiou a ukázalo sa , že všetko je iba o jazdcovi v aute, ale to čo vymysleli v servise to bolo najhoršie rozhodnutie aké asi kedy spravili okrem Armina Schwarza :smich: :smich: :smich: To je fakt 10 rokov? to sa mi ani nechce veriť, ale aspoň to po tých nie veľmi dobrých výsledkoch nevzdali a začali to zas s S2000. Ináč Kopejdu som si tipol na druhom mieste, čo nie je veľmi nereálne, a rád by som ho tam videl :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

akurát som čítal článok a dodám Skaja k tej neslávnej premiére toto: roce 1999 představila Škoda s velkým očekáváním Octavii WRC, s níž chtěla pokořit největší esa světového rallyesportu. Jenže premiéra při Rallye Monte Carlo dopadla ostudně. Jeden vůz ani nedojel na startovní rampu u kasina, druhý se zastavil po pár stech metrech. :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už se nám začíná pomalu ale jistě rýsovat i zbytek ostrých fábií, který pojedou mimo fabriku.

Enrique García Ojeda v ME09 http://rally-mania.cz/index.php?vypisVse=detail&id=6545

a premiéra již dříve oznámenýho "Sandála" se taky blíží http://rally-mania.cz/index.php?vypisVse=detail&id=6546

Co z toho vyplývá - IMHO tolik, že zatím jsou všichni oznámení jezdci již dostatečně známí a již dokázali, že to za volantem umí. Navíc, že pro českého fanouška bude zajímavý sledovat jak IRC, tak i WRC a v neposlední řadě, že na Barumce se sejde hned několik fábií provozovaných několika týmy a škodovka tak bude mít "doma" silnou základnu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...