stoo Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Ja s Vanishom nemam dobre skusenosti - malo peni a je malo ucinny. najviac sa mi na moje bezove koberceky osvedcil prasok na pranie. Keby som chcel dosiahnut rovnaky vysledok s Vanisom tak by som na to musel pouzit celu flasu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Chlapáci, můžete někoho doporučit v Pardubicích? Chci nechat komplet hloubkově vyčistit Octu uvnitř, motorový prostor i exteriér včetně odstranění těch barevnejch ťukanců od dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TGM1917 Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Já jdu do vaniše, pokud bude teď v pátek počasí, vlítnu na to. Zkusím to, jak někteří píší, zpěnit v kyblíku a kartáčkem vydrbat, vodníkem vysaji. Jsem zvědav, pač vnitřek už to potřebuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TGM1917 Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Tak mám interiér čisťounkej Vaniš je dobrej a s vodníkem jsem to zvládl. Ještě jsem přejel plasty osvědčenou jarovou vodou a vnitřek je parádní. Už se těším až v pondělí vyrazím na cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 (editace) pani, skusali ste uz toto? http://www.bugy.sk/static/produkt/3095 v dohladnej doby chcem vycistit sedacky, pripadne aj koberec tak ci nahodou niekto neviete.. EDIT: samozrejme pojdu sedacky von predtym Editováno: 6. Červenec 2009, autor: cretino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Ten prášek je pěkně na prd, vůbec to nic neudělalo. Když už budeš mít venku sedačky, tak sundej ty potahy jako já a hoď to do pračky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 do toho stahovania potahov neviem ci sa mi bude chciet, mozno aj preto ze som to nikdy nerobil.. je to moc narocne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodik Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 taky jsem si to nechal profi vyčistit ,stálo to litr ,ale výsledek se nedá srovnat stím,kdybych to drhnul já,nemluvě o koupi všech těch pořádných čističů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 do toho stahovania potahov neviem ci sa mi bude chciet, mozno aj preto ze som to nikdy nerobil.. je to moc narocne? Není to težké, je to jako když se dodělávají výhřevy do sedadel a je to fakt dokonale vyčištěné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 JJ, SEDACKY NAJLEPSIE VYBRAT,VYZLIECT A VYPRAT JE TO POTOM UPLNE CISTE A I V AUTE JE INA VONA,NENI TO NIC TAZKE IBA S DROTMI KTORE NAPINAJU TIE SEDACKY SA TREBA RTOSKU POMONTIT,CEZ VYKEND SOM TAKTO ROBIL SEDACKY NA VOL.POLO A HORSIE JE TO S POLOKOZOU,MAM RS SEDAKY A TAM TO UZ MUSIM S PRIPRAVKAMI VO SPREJI ,ALE VANIS,JE FAKT NA PRD,SOM S TYM CISTIL RS KOBEREC POTOM HO ESTE PREPLACHOL PORIADNE VODOU ALE VZDY TAM TEN PRASOK OSTAL A PRASIL,NA SEDACKACH TIEZ VYZKUSANE OSTALI FLEKY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Máte někdo zkušenosti s čističem čalounění od COYOTA? http://autodily.oblibene.cz/42513-interier...louneni-penovy/ Už jsem si ho sice koupil, ale chystám se ho použít až příští víkend, tak ať vím, co mám očekávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alik.195 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Mám vyhřívané sedačky, nestane se nic když použiju vaniš s vodou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Hledám nějakou firmu na vyčištění interieru tady v okolí Prahy 4 nemáte nějaký tip ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Konny: ten čistič jsem viděl u kámoše a je super! Udělá pěnu, která se trušku vcucne a pak to přelízneš hadrem a OK Nejlepší je prý vanilka. Ostatní smrděj jak bolavé nohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 to Dodo-Kolín: díky za odpověď, ještě jsem ho nepoužil, ale do pátku ho určitě vyzkouším. Jinak já jsem si koupil právě ten s vůní vanilky, tak se uvidí jak bude vonět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 (editace) to Konny: Dneska si pro 2 spreje jedu právě k tomu kámošovi. Pár fleků na sedačkách mám, tak jsme zvědav Editováno: 22. Červenec 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe_ers2 Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Chlapi je v okolí Olomouce nějaká firma či soukromník na čištění interiéru za rozumný peníz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Ja vim o jednom co to dela prej moc precizne , v Hranicich. Pristi tyden uz budu doma a mohu zjistit kontakt, pokud budes chtit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ransom Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Mohl by jste doporučit někdo nějakou firmu na čištění na Praze Východ okolí Benešova či Říčan. Na Fafuli máme takove to žluté čalounění a už je to bíííída. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Mohl by jste doporučit někdo nějakou firmu na čištění na Praze Východ okolí Benešova či Říčan. Na Fafuli máme takove to žluté čalounění a už je to bíííída. též se s žádostí o čištění v této oblasti přidávám nemůžu tu sehnat nic reálného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Rucni cisteni je treba v Globusu na Zlicine - vysledek je podle vseho kvalitni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GolfinoIV Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 (editace) Palubka a interierove plasty - Cocpit Coyote http://www.shop.racing-rm.com/?p=productsM...-interier-auta- Sedacky- stojove, vanishem nebo Sonaxem Odstranovac asfaltu - taky Coyote http://petrfiala.cz/coyote-odstranovac-asfaltu-300ml/ Vnejsi plasty & pneu - Coyote http://autodily.oblibene.cz/43298-osetreni...nejsich-plastu/ Autosampon- Sonax Lesteni - 3M Wurth strojne Editováno: 9. Srpen 2009, autor: GolfinoIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 to Konny: Tak jak jsi dopadl s tím Coyotem? Já jsem si s tím pěkně pohrál (celé odpoledne) a vypadá to skvěle! Použil jsem vanilkovou na sedačky, ale na interiér jsem měl jablečnou a trošku se to tluče Nicméně na to čalounění to bylo fakt dobrý! Šly dolů fleky i po čaji a zmrzce (to víš malé děti). Doporučujou na návodu po chvilkovém působení vysát vysavačem, já to ale vytíral hadrem. Šlo to dobře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Ještě jsem se na to nedostal, buď bylo špatné počasí (v garáži se mi to nechce dělat, lepší je to na dvoře) nebo jsem na to prostě neměl čas, ale snad se teď o víkendu na to vrhnu, pak dám určitě vědět jak jsem dopadl já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 to Dodo-Kolín: tak jsem dneska vyzkoušel ten čistič čalounění od Coyota a musím říct, že jsem byl mile překvapen. Fleky co byly na sedačkách jsou pryč a v autě je i příjemná vanilková vůně, takže za mě můžu jenom doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.