Publikováno Březen 5, 200718 r Plýs help ! Kámošova fabka 1,4 44kw vydava klepot . Jeden mu poradil , že mu treba nastaviť ventily . Ale ja som niekde čítal , že tieto motory už majú hydrauliku , tak neviem ako je to naozaj .
Březen 5, 200718 r su tam hydraulicke zdvihatka ktore vymedzuju volu. tu to mas. Upraveno Březen 5, 200718 r od houmr
Březen 5, 200718 r Na provedení základního nastavení, tedy povolit kontramatku, povolit šroub až do úplné ztrátky kontaktu, utáhnout aby ses dotknul a od tého polohy utáhnout o dvě otáčky a utýhnout kontramatku.
Březen 5, 200718 r Pozri tu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5101&hl= alebo si daj vyhladať je tu o tom dosť popísané
Březen 6, 200718 r Autor Dík za rady . Dnes sme naliali plnú syntetiku olej .Uvidíme či to prestane klepať.
Březen 9, 200718 r Ahoj!Pytal som sa servisaka v skode a odpovedal mi ze ventily sa samonastavovace.S pozdravom Edo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.