Přejít na obsah

Jezdite jeste na zimakach nebo uz na letnich pneu.

Jezdite jeste na zimakach, nebo uz na letnich pneu?  

75 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak ja jsem jeste na zimakach. Ne, ze bych na letnaky nechtel, ale zadny nemam, tak urputne shanim ;-) Jenze nevim, co koupit - po precteni prispevku o letnakach toho vim jeste min, nez pred jeho prectenim... :blbec: Takze shanim tip na letnaky na 195/65/15 tak do 2 tisic...

Vloženo
minuly tyden jsem to přezul.., ale je to tak na dojeti.. musim sehnat nove, nějaky tip? uvažuji o goodyear F1GSD-3 ...  zkušenost?

Co mas R15, 16, 17 ?

Treba v R16 205/55 je podle testu nejlepsi Pirelli P7, Bridgestone Touranza ER300 a Continentlal Premium Contact2.

no ten to rok budu na 15..

GoodYear F1 GSD3 se v 15" nedělají

doporučuju Dunlop SP01 nebo Bridgestone ER300

Vloženo (editace)
Tak ja jsem jeste na zimakach. Ne, ze bych na letnaky nechtel, ale zadny nemam, tak urputne shanim ;-) Jenze nevim, co koupit - po precteni prispevku o letnakach toho vim jeste min, nez pred jeho prectenim...  :blbec: Takze shanim tip na letnaky na 195/65/15 tak do 2 tisic...

Bridgestone 195/65 R15 91H Turanza ER 300 1750 Kč

Pirelli 195/65 R15 91V P 7 1850 Kč ...ale koupil bych radsi R16na leto.

Editováno: , autor: JasteR
Vloženo (editace)
Už jsem málem přezul, ale potom co jsem včera jel a bylo skoro -1, tak teda ještě vyčkám.... :(

No ja uz mam prezuto, jako asi mnoho lidi.. kdyz bylo i 19stupnu tak zimaky skoro tekly... no doufam ze nebude chumelit, to by me z toho pocasi asi mrdne...

Editováno: , autor: JasteR
Vloženo (editace)

Ja jeste stale neprezul,ac jsou uz kola doma pripravena...Nebyl cas,nebo nebyl kola komplet..Ale na druhou stranu jsem za to tak trochu rad..Uvidim,jaky pocasi bude o vikendu a kdyztak jeste tyden pockam..Ale je to pruda to cekani... :wallbash:

Editováno: , autor: Martyp

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...