Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jezdite jeste na zimakach, nebo uz na letnich pneu? 75 členové hlasovali

1. 1. Jezdite jeste na zimakach, nebo uz na letnich pneu?

• Uz jsem prezul na letni, nevydrzel sem to a pod nulu to uz neklesne...
      35
    • Jeste si nechavam zimaky, je preci jeste brezen a muze se ochladit.
      32

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Tak ja jsem jeste na zimakach. Ne, ze bych na letnaky nechtel, ale zadny nemam, tak urputne shanim ;-) Jenze nevim, co koupit - po precteni prispevku o letnakach toho vim jeste min, nez pred jeho prectenim... :blbec: Takze shanim tip na letnaky na 195/65/15 tak do 2 tisic...

minuly tyden jsem to přezul.., ale je to tak na dojeti.. musim sehnat nove, nějaky tip? uvažuji o goodyear F1GSD-3 ...  zkušenost?

Co mas R15, 16, 17 ?

Treba v R16 205/55 je podle testu nejlepsi Pirelli P7, Bridgestone Touranza ER300 a Continentlal Premium Contact2.

no ten to rok budu na 15..

GoodYear F1 GSD3 se v 15" nedělají

doporučuju Dunlop SP01 nebo Bridgestone ER300

• Autor
Tak ja jsem jeste na zimakach. Ne, ze bych na letnaky nechtel, ale zadny nemam, tak urputne shanim ;-) Jenze nevim, co koupit - po precteni prispevku o letnakach toho vim jeste min, nez pred jeho prectenim...  :blbec: Takze shanim tip na letnaky na 195/65/15 tak do 2 tisic...

Bridgestone 195/65 R15 91H Turanza ER 300 1750 Kč

Pirelli 195/65 R15 91V P 7 1850 Kč ...ale koupil bych radsi R16na leto.

Upraveno od JasteR

Pánové ja jsem letos již přehazoval kola dvakrat .

Já jezdim na zimních taky jelikož nemám letní.Scánim totiž 18elekktrony i s gumama za nejakou solidní senu a nejak jse k tomu nemužu dostat. -_-

Zatím ještě 16" zimáčky (plecháče) ale v pátek tam jdou letňáky 17" OZ

• Autor

Koukali ste na pocasi, az do ctvrtka hlasej jen 2-7stupnu a na horach moznost chumeleni, je to vubec mozne...

Tak jsem to taky chtěl přezout ale ještě týden počkám!!

Nazul jsem jen na alu a uložil do garáže! :(

Už jsem málem přezul, ale potom co jsem včera jel a bylo skoro -1, tak teda ještě vyčkám.... :(

• Autor
Už jsem málem přezul, ale potom co jsem včera jel a bylo skoro -1, tak teda ještě vyčkám.... :(

No ja uz mam prezuto, jako asi mnoho lidi.. kdyz bylo i 19stupnu tak zimaky skoro tekly... no doufam ze nebude chumelit, to by me z toho pocasi asi mrdne...

Upraveno od JasteR

ja stale zimaky seru na teplo ridim se instinktem :prc:

ja stale zimaky seru na teplo ridim se instinktem :prc:

Já též,musim je pořádně zničit. :D-_-

Dokud je u nás na Ještědu sníh, je stále zima. A sníh tam ještě je! Takže letní musí ještě počkat. :angry:

Tak sem dneska kvůli těm co už jezdí na letňákách jel 30km hodinuapůl,a že takový lidí bylo!!! :angry:

Upraveno od toncek

Ještě zimní a po dnešním probuzení jsem byl jenom rád.

Ja jeste stale neprezul,ac jsou uz kola doma pripravena...Nebyl cas,nebo nebyl kola komplet..Ale na druhou stranu jsem za to tak trochu rad..Uvidim,jaky pocasi bude o vikendu a kdyztak jeste tyden pockam..Ale je to pruda to cekani... :wallbash:

Upraveno od Martyp

dosud na zimních a ted jsem happy, že sem čekal...

Tak sem dneska kvůli těm co už jezdí na letňákách jel 30km hodinuapůl,a že takový lidí bylo!!! :angry:

Přesně :palec2:

Taky stale zimaky a kdyz se podivam ven, tak je hned tak neprezuju. V garazi se na me sice smejou Pirellky P7, ale pocasi neporucis...

jsem na tom podobně jako většina takže už letní 16" ale počasí mě skutečně překvapilo..... ale i tak jsem to zvládl -_-

Já taky letní,ale nemusel jsem ještě vyjed.... lol

já mám letní stále, v zimě nejezdím, resp. jezdím "dělnickým" vozem, a v létě málo-protože lítaj mouchy :D:D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.