Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

..a kámoš červenou

post-61-1173957084_thumb.jpg

jenomže to nastříkáš i destičky, že jo?

Ano i destičky, asi by to šlo oblepit i destičky, ale mě se to takhle líbí a ničemu to nevadí.

stříbrný...

post-61-1173959565_thumb.jpg

• Autor
Pro představu,já mám zelenou.

Tak ta zelená bude GOOD :palec2:

Na svým předchozím autě jsem měl červený třmeny, ale ta zelená je fakt dost dobrá, až teď budu přezouvat "na léto" tak je zkusím taky stříknout -_--_-

A poraďte: je tam něco co nesmím natřít? :wallbash:

nenatírej kotouč a destičky!!!! :smich:

• Autor

:smich::smich::palec2::palec2:

• Autor

jen musím doladit, kolik za to ten lakýra bude chtít, ale snad bude hodný B)

Když tak to můžeš zkusit sám, barva na třmeny se prodává taky ve spreji, určitě to zvládneš!!!! -_-

Tak jste mě tak navnadili,ze jsem dneska prezul na letni a predtim koupil ten Hamerite a natrel ty trmeny. Ladil jsem to k barve auta tak prosim tady jsou---

post-61-1174081596.jpg

Upraveno od Harley1006

tady je zadní

post-61-1174080799.jpg

• Autor
Když tak to můžeš zkusit sám, barva na třmeny se prodává taky ve spreji, určitě to zvládneš!!!! -_-

V servisu mám domluvenou demontáž třmenů, 3 dny to zůstane na zvedáku a během té doby by se měly nastříkat, vypálit a tak..aspoň tak je to domluvené předběžně, záleží, kolik za tu barvu bude chtít B)

S kolem predek

post-61-1174081120.jpg

• Autor
tady je zadní

Máš tam dvakrát zadní :) Docela se mi to zpoždění hodí, protože jinak bych už měl asi taky přezuto..a přece jen, zase hlásí ochlazení, chjo, ať už je fakt jaro..

• Autor

Koukám, že máš jiný ráfky než v avataru, co ta změna?

Ten avatar jsem kdysi nekde stahnul ,jeste nez jsem si ji dopravdy koupil.Takovy nuj sen ,ktery se stal skutecnosti...To neni moje autiko...Musim to zmenit .. :)

• Autor

Ten avatar jsem kdysi nekde stahnul ,jeste nez jsem si ji dopravdy koupil.Takovy nuj sen ,ktery se stal skutecnosti...To neni moje autiko...Musim to zmenit .. :)

To mně pak taky napadlo, koukal jsem, že to nevypadá na tvoji značku :) I na těch tvých to vypadá úchvatně..koukám, taky GoodYear Eagle?

nebo si je potři olejem, aby ta barva nechytila lol;)

jinak všichni - dobrá práce :palec2: jen ty čelisti myjte - vídám dost aut s lakovanýma brzdama ale čelisti jsou jak prase - proč se s tím pak dělat? :)

• 2 týdny později...

Luke - tie strieborné strmene sa mi celkom páčia. Také decentné. Ale zase Harleyovi sa fest hodia aj tie červené.

Ja som farbené strmene už nafasoval z výroby a mal som jedno z rvých áut MR2007, tak ma veľmi potešilo, že už nemám zelené. Červená sa k žltej akosi viac hodí.

• Autor

Když já jsem v tomhle tak nějak konzervativní..zelená=Motorsport -_- Tak nějak mi to ke škodovce patří, i když v poslední době už to tak moc neplatí..

Luke - tie strieborné strmene sa mi celkom páčia. Také decentné. Ale zase Harleyovi sa fest hodia aj tie červené.

to jsem taky přesně chtěl, decentku

• 2 měsíce později...

A co děláte s tímhle? Myslím ten rezavý náboj nebo jak to pojmenovat...taky natírat?

ja když to natírám, tak ano, jenze natírám stříbrnou barvou, takze to oživim, nevim, jak by to vypadalo barevny

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.