Publikováno Březen 12, 200718 r Ahoj. včera když po delší době jel táta mim autem, tak si chtěl poštelovat zarcátka a prý mu něják neposlouchal joyistick-prej jednou jo, jednou ne, měl jsem doma eště jeden joyistick, tak jsem ho vyměnil, ale zrcátka se dál ani nehnout, jen když pohnu joyistickem, tak něco cvaká v palubce jak zvuk relátka... Nevíte něko kde je chyba???
Březen 13, 200718 r Mam neco podobneho, ovsem s tim rozdilem, ze joystick je asi mrtvej uplne...nic se nehne, nic necvaka...vsechny pojistky v pohode...
Březen 14, 200718 r Mám podobný problém a prý si musím koupit nový motorek. Ale také mám menší problémy s konfortní jednotkou,nevím jestli je to propojeno spolu,mohlo by to bít i tím.
Březen 15, 200718 r Zkusil bych se podivat, zda nejsou zkorodovany kontakty u RJ ve dverich ridice...
Březen 16, 200718 r Mám s tím taky problém ,ale u mě když začnu ovládat levé zrcátko,tak se začne pohybovet i pravé. A když ovládám pravé, tak to funguje tak jak má. ALE PROČ!!!!!
Březen 16, 200718 r Myslím, že takhle to funguje správně !! Ovládáš levé a synchronně se nastavuje pravé, které si potom donastavíš samostatně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.