George Couser Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Protože kolovaly spekulace, že bílá střecha u fabie je jen samolepka, tak to uvádím na správnou míru: Jinak ale bude k dispozici až od MR2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Takže je to co? Z těch fotek to pořád vypadá jako folie, co se teplem přizpůsobí povrchu. Něco jako jsou ty folie na změnu barvy auta - taxi atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Ne ne, ta bílá střecha skutečně bude lakovaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 proc by to měla bejt samolepka? Jinak se mi ta střecha líbí A i celá FII se mi dostává pod kůži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 jsem slepej, omluva nevšiml jsem si těch pantů od zadního víka na druhou stranu vpravo je vidět ta folie jak se loupe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 jsem slepej, omluva Já sice dělám chytrýho, ale četl jsem to v SM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 no jo, ty a literatura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 no jo, ty a literatura To víš, kypím znalostma, ty nečteš a nevíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 no jo, ty a literatura To víš, kypím znalostma, ty nečteš a nevíš nepiš tak rychle, já než si to přelouskám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 nepiš tak rychle, já než si to přelouskám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 hmm., me se FII libi ,ale abych rekl pravdu, tka ta bila strecha me moc nebere, mozna je to jen tim ze na tech fotkach to tak nejak k te barve nejde. ale tesim se na ni,. za 14 dni se v ni povozim, jelikoz mam Rumika, tak to asi nebude zadnej velkej rozdil, ale tech par kilo min, a teziste niz, by mohlo byt znat v zatackach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 ... tka ta bila strecha me moc nebere, mozna je to jen tim ze na tech fotkach to tak nejak k te barve nejde. Já myslím, že třeba k bílému autu se hodit bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 hmm., me se FII libi ,ale abych rekl pravdu, tka ta bila strecha me moc nebere, mozna je to jen tim ze na tech fotkach to tak nejak k te barve nejde. ale tesim se na ni,. za 14 dni se v ni povozim, jelikoz mam Rumika, tak to asi nebude zadnej velkej rozdil, ale tech par kilo min, a teziste niz, by mohlo byt znat v zatackach. No vzhledem k tomu, že "růmík" má zadní osu z OI a FII má komplet podvozek z FI, tak už jenom z tohodle důvodu to rozdíl bude. Těžiště a váha je taky plus samozřejmě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 jj k bilymu autu ta strecha bude super., nenen k cervenymu, se mi libi, k te sedo modre (nebo co to je) mi nejak nesedne.., . jj., rumik ma zadek OI tour, myslim ,ze to byl sqelej napad, tim se kompenzuje ta vyska a posun teziste, sem prave zvedavej, jak se bude chovat FII, zadek ma uzsi, ale zas to teziste niz., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Vie niekto, že odkedy sa bude dať tá biela strecha objednať? Pretože v predajných programoch zatiaľ nefiguruje a ani sa tam nič o nej nespomína... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Vie niekto, že odkedy sa bude dať tá biela strecha objednať? Pretože v predajných programoch zatiaľ nefiguruje a ani sa tam nič o nej nespomína... Psal jsem to hned pod ty fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Psal jsem to hned pod ty fotky. V tej záplave fotiek som si to nevšimol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 tak ani vcera ve skodovce kdyz jsem fabku prohlizel tak neumeli rict estli bude strecha z folie nebo lakovana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarekk Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Myslím si, že pokud ta bílá střecha opravdu bude, tak tam dají folii. To přijde levněji a bude to jednodušší, než barvou. Necháme se překvapit. Na nějaké tmavší barvě by to nemuselo být špatné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Vie niekto, že odkedy sa bude dať tá biela strecha objednať? Pretože v predajných programoch zatiaľ nefiguruje a ani sa tam nič o nej nespomína... Psal jsem to hned pod ty fotky. Bila strecha bude lakovana. Problem je, ze na zaklade provadenych testu prozatim neni nikdo schopen zarucit, ze ta bila vydrzi (vse se testuje), proto ten odklad na az na MR2008, ale ani MR2008 neni jeste jisty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 16. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 A jak se to vůbec lakuje? Barvou po čáru ponoru a pak ta bílá, nebo celé auto a pak jeste jednou tu strechu bilou? Nebo tu kastli otoci vzhuru nohama a delaji to jak polomacene susenky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 A jak se to vůbec lakuje? Barvou po čáru ponoru a pak ta bílá, nebo celé auto a pak jeste jednou tu strechu bilou? Nebo tu kastli otoci vzhuru nohama a delaji to jak polomacene susenky? Auto se cele nastrika do barvy a pak jde strech ruco - alespon tak to rikal clovek odpovedny za vyrobu FII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 A jak se to vůbec lakuje? Barvou po čáru ponoru a pak ta bílá, nebo celé auto a pak jeste jednou tu strechu bilou? Nebo tu kastli otoci vzhuru nohama a delaji to jak polomacene susenky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Kucí ja nevim, ale ve svete motoru psali ze je to folie a v televizi taky... nedokazu si predstavit ze by to meli strikat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 no jesi folie tak bych to nechtel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.