Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Fakt jsem se pobavil :smich::smich::smich:

jj :)

tak sem se ze začátku bavil, ale když Reso odstoupil a začal to tu zahlcovat Bobík a spol tak uroveň tohoto tématu pozvolna upadá.............................rád vám řeknu jak to vlastně je - Všichni sme V///RS

reso se tu radci uz neukazuje :D

tak sem se ze začátku bavil, ale když Reso odstoupil a začal to tu zahlcovat Bobík a spol tak uroveň tohoto tématu pozvolna upadá.............................rád vám řeknu jak to vlastně je - Všichni sme V///RS

Reso chystá drtivej protiúder - zažádal si o portaci ISP ;)

no někdy se to tady stává, nejde furt jen řešit celosvětový trable s podvozkem a umístěním znáčků ma masku ;)

můžu na vás mít dotaz??? nemohl byste mi někdo napsat přesně jak má bejt umístěnej ten znáček VRS??? pořeboval bych to, ale přesně na milimetry, prosím o radu-------------------------------------------sorry dělám si samozřejmě prd.l, ale nemohl sem si pomoci :smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich: : ..............je to možná tím že mám angínu a sem oblblej práškama :smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich:

Sinius: To budou nejaky opiaty :D

Jinak Reso se tu už koukam nevyskytuje :) Dobrá prace hoši!

Takhle ma ten znacek :)

post-18-1175004635.jpg

Takhle ma ten znacek :)

Reso je tu opat a ma to pekne,na milimetre,stavim sa ,ze o tom bude pisat maturitnu pisomku.... :smich:

A už to jedééééééééé lol

A už to jedééééééééé lol

Mi už pomalu chyběl :smich:

:smich::smich: mam tu jeden feceliftovej střibrnej bez mrizek a mlhovek .. :p ale seru na nej :D

Upraveno od kodemi

mohli by sme zalozit jeho fan club !!!

ist ho domov poziadat o autogram...

vyfotit sa s jeho 1.2 RS autom...

co vy na to ???

:p

uživatel V//RS mi poslal SZ:

Ahoj Bobik.jednu vec si chcem stebou ujasnit pozri sa ja ta nepoznam! ty mna nepoznas ! Tak nechapem preco to urazanie a to varovanie?Ja som napisal jasne do tematu zavriet a vymazat a nie zavriet a dat varovanie a jediny debil si tu ty A neviem cez jaky rok som na fore vela ked som sa registroval vo February Spozdravom Reso

uživatel V//RS mi poslal SZ:

Ahoj Bobik.jednu vec si chcem stebou ujasnit pozri sa ja ta nepoznam! ty mna nepoznas ! Tak nechapem preco to urazanie a to varovanie?Ja som napisal jasne do tematu zavriet a vymazat a nie zavriet a dat varovanie a jediny debil si tu ty A neviem cez jaky rok som na fore vela ked som sa registroval vo February Spozdravom Reso

To uz prestava byt sranda. To je normalne rozdvojena osobnost :)

ne to uz je fakt nafackovat vrsovi..

ne to uz je fakt nafackovat vrsovi..

Ty by jsi se furt bil :ph34r::D

Já si hlavně myslím, že když něco je v PM, že by to mělo v PM zůzstat, a ne že by se to mělo zveřejňovat.

Já si hlavně myslím, že když něco je v PM, že by to mělo v PM zůzstat, a ne že by se to mělo zveřejňovat.

V 99% ano, ale tohle je právě to 1% :)

asi tak a jelikož byla PM určena mě, tak o zveřejnění rozhoduji já ;)

asi tak a jelikož byla PM určena mě, tak o zveřejnění rozhoduji já ;)

Nčil se a radši mi řekni jestli Vaše výprava do Blavy našla nějaké stopy VRS nebo Resa :smich:

• 4 měsíce později...

mozno sa blbo opytam ale cim to vsetko zacalo, preco do neho tolko kopete?

ja akoze nic, ja len chcem vediet cim sa to spustilo.

A pokial to robi naozaj s tym,ze pouziva neviem kolko prezyvok, tak je to divne, by som povedal ze by sa k tomu mal vyjadrit cvokar, inac "GIL" ci gril uz nepamatam je tiez on?som zmateny :blink:

ps: inac ja mam tiez htp 40kW, tak kto vie mozno ze som to aj ja :w00t1:

Upraveno od Julo

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.