Tomas_ek Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 No už se na Bratislavu těším.... očkovací průkaz i potvrzení o bezinfekčnostsi beru prosím Igora, aby mi napsal, jestli to na 100% platí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 já jen, že se mnou nepočítejte i když...nějaké letiště...opuštěné tam nemáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 já jen, že se mnou nepočítejte i když...nějaké letiště...opuštěné tam nemáte? ty jseš tím zájezdem vyslovene zklamanej že? no na MR Štefánika to asi nepôjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Bobik: Platí, poslal som SZ Profor: Danubia je ten hyper zázrak naproti Tescu v Petržalke. Urobil som smart tag, miesto meetingu je označené červeným zameriavačom http://mapy.atlas.sk/mapa/ba-meeting P2M: Opustené letisko? Hmmm neviem ako je to s letiskom vo Vajnoroch, tuším minulý rok ho zavreli. Chystajú tam stavať nejaké hypermegakancelárie, takže asi to bude ohradené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 OK poznám, viem aj tam je mekáč, no aspon nebudeme hladní. Pre bratov: menu stojí 109SK stredné a velké 119SK xixi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Pre bratov: menu stojí 109SK stredné a velké 119SK xixi Beru to jako pozvání dám si xxl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Pre bratov: menu stojí 109SK stredné a velké 119SK xixi Beru to jako pozvání dám si xxl já mám rád BigMac...velký hranolky....momentálně sýrový kousky... vanilkovej šejk, ale po tom se mi chce vždycky kakat a velkou zmrzku s lentilkama... pak to zajím dvouma čízema a budu napapkanej a potom snad jen horkou čokoládu... tuhle sem byl na čokoládě s jednou slečnou a drobátko sem si polil kaloty a triko... takže příruční pračku s sebou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 chudák profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 ..a to budem mať narodeniny ten deň...a takých termitov som ešte nevidel ale že ste to vy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 ..a to budem mať narodeniny ten deň...a takých termitov som ešte nevidelale že ste to vy... jůůůůůů narozky...... tak, že by jsme přespali??? něco popijem... Bemo korbáčky ušůlá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 hehe no jednu izbu máme volnú, sice s jednou postielkou, ale viem si predstaviť ako sa tam svorne tlačíte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 já se vyspím i v krčmě čelem na stole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 já se vyspím i v krčmě čelem na stole myslím že pani Švarcová by sa netešila... HEHE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Potvrdzujem účasť Čo sa týka miesta, mini meetingy zvykli byť na parkovisku v Danubii v Petržalke. Občerstvenie zabezpečil blízky McDonald Myslím, že miesto by mohlo byť OK, akurát je možné, že keďže bude sobota, že parkovisko bude plnšie. Miesta by sme však mali mať dosť Ak má niekto návrh na iné miesto, sem s ním! Maminka říkala, že v Petržalce se krade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Tak si váš píšu Mischicka, budte docházeti...ehm teda píšem ťa a prines nejakú zo sesterníc...pre colinsa samozrejme Napiš si mě na 50%, je to ještě poměrně daleko, ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 (editace) aktualne info bemo ze nejde a ja sa vraciam poobede z rakuska (okolo 17.00) tak neviem ci tam niekto este bude.....do riti.... Editováno: 18. Březen 2007, autor: makov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 aktualne info bemo ze nejde a ja sa vraciam poobede z rakuska (okolo 17.00) tak neviem ci tam niekto este bude.....do riti.... nevadí teda, uvidíme ako sa rozhodnú zahraniční hostia, či teda na moju počesť prespia alebo pojdu domov, takže ak by spali tak je to pohoda a čakáme ťa!!!! mischicka, si preradený zo statusu príde na status príde/nepríde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 mischicka, si preradený zo statusu príde na status príde/nepríde Hrozně rád bych přišel, teda spíš přijel ale nechci něco slíbit a pak odhlašovat, to radši naopak. Ještě jsem nemluvil s kamarádkou, jestli jí ten termín vyhovuje a v mé práci je 14 hrozně dlouhá doba, takže asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 U mna je to bud alebo.DO 30 je este daleko a vselico sa moze zmenit,takze radsej nic neslubujem,iked by som siel ocekovat ten Bobikov blembak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Bemo: Neblbni a dondi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 je znama hodina stretnutia ? alebo to bude podla prichodu delegacie zo zapadu ? hmmm ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Zatial podľa príchodu a pola toho či budeme alebo nebudeme mať problémy...ale vidím to tak na druhú až tretiu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Jaj, to je skoda... panove mohl bych az 30/4 Zmena terminu asi nehrozi co Kazdpodne si to tam uzijte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Já se taky předběžně hlásím, mohla by to být suprová akcička. Buď bych přijel autem, nebo bych to mohl pojmout letecky, ale pak bych se musel nějak přepravit do tý Petržalky, tak ještě uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 mischicka, si preradený zo statusu príde na status príde/nepríde Hrozně rád bych přišel, teda spíš přijel ale nechci něco slíbit a pak odhlašovat, to radši naopak. Ještě jsem nemluvil s kamarádkou, jestli jí ten termín vyhovuje a v mé práci je 14 hrozně dlouhá doba, takže asi tak. nějak podobně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.