Publikováno Březen 19, 200718 r jdou demontovat operadla zadnich sedadel ve Fabii Combi? pokud ano jak na to? uchyty viz. foto diky
Březen 19, 200718 r na druhej fotke vidíš ten zárez v tom železe toho klbu? Skrutkovač a potlačiť doprava a sedadlo vytiahneš hore (tú osku) a potom ho potiahneš vo vodorovnej polohe k sebe a zíde z toho stredného kĺbu
Březen 19, 200718 r Autor na druhej fotke vidíš ten zárez v tom železe toho klbu?Skrutkovač a potlačiť doprava a sedadlo vytiahneš hore (tú osku) a potom ho potiahneš vo vodorovnej polohe k sebe a zíde z toho stredného kĺbu to jsem zkousel, ale neslo to tak sem to nechtel moc pacit, abych to nahodou neohnul, radeji se ptam tu :-) zitra vyzkousim znovu diky Upraveno Březen 19, 200718 r od soviska
Březen 19, 200718 r Do toho výřezu v bočním úchytu strčíš třeba velký šroubovát a pootočíš. Myslím že do zadu vytáhmeš opěradlo nahoru a potom doboku tak abys to ze středového uložení vytáhl do boku. není to vůbec nic složitého
Červen 17, 200718 r Ahoj, snad to tu není, vyhledávač mě nic nenašel. Jdou vyjmout zadní opěradla u Fcombi? Mám dělená, sedáky vyndám, pak také uvolním jakésy pojistky opěradel vždy u dveří, opěrák držím v ruce ale drží uprostřed na tom společném závěsu pro obě opěradla a nejde ven...nechci to urvat.Díky za rady.
Červen 17, 200718 r Ak si dobre pamätám, tak stačí odistiť tie krajné body napr väčším šrobovákom, vytiahnuť sedalo smerom hore z toho ukotvenia a potom smerom k sebe vytiahnuť z toho spoločného závesu
Červen 17, 200718 r jj - přesně jak řika Igor. mě osobně to na tom středu dost drží a tak musim po vyhaknuti na kraji sedadlo jen trošku nadzvednout a pak pořadně potahnout k sobě (směrem ven z auta), jednosedačka jde o něce líp. Neboj se potahnout, vono to vyskočit musí.
Červen 18, 200718 r Vyjmutí dělených opěradel je jasné, ale co s prostředním pásem? Myslím, že jediná možnost je demontáž pásu z podlahy. Poraďte.
Červen 18, 200718 r Vyjmutí dělených opěradel je jasné, ale co s prostředním pásem? Myslím, že jediná možnost je demontáž pásu z podlahy. Poraďte. no to by mě taky zajímalo, potýkal jsem se s tím už asi před rokem a raději jsem se s tím smířil že to tak jednoduše nevydělám
Červen 21, 200718 r pánové díky,stačí mi jen vyndat opěrák bez pásu, dělal jsem to stejně jen jsem se bál víc zabrat abych to nezprznil,atala
Červenec 31, 200718 r Já vždycky když jsem potřeboval zadní sedačky vyndat tak mi nezbylo, než je nechat položené v kufru... Ten pás jsem taky nevyřešil... Ale jde to vyndávat pekelně blbě ty sedačky
Srpen 17, 200718 r taky mi jdou taky dost těžko vyttahnout, podřel jsem si boční plasty ((( nešly mi, mrknu tam
Srpen 17, 200718 r koho by to zajímalo, dal jsem do instalačních manuálů foto z demontáže sedaček. ehm kam prosím? jsi to dal? ehm))) už jsem to našel... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=29434 Upraveno Srpen 17, 200718 r od starman
Srpen 21, 200718 r A co zpětná montáž, probíhá v pohodě? Já jen, že když někomu nejde moc zlehka a dobře to opěradlo stáhnout dolů z té tyčinky, tak jestli nejde náhodou i blbě nasazovat... Osobně jsem opěradla jednou chtěl zdemontovat u hatchbacku, ale skončil jsem taky na ne zrovna přesvědčivé demontáži z tyčinek... A abych něco nepok...vil, tak jsem toho raději nechal...
Srpen 21, 200718 r já to taky zkoušel a radši je tam nechal, o víkendu budu dávam do kombi dvě kola, zkusím to
Srpen 22, 200718 r Tak já nejsem zrovna manuálně zručený člověk, ale zvládnul jsem to naprosto v pohodě, takže se toho fakt nebojte
Srpen 22, 200718 r dole to islo uplne v pohodicke naspat to budem davat az o dva tyzdne, takze poreferujem
Srpen 27, 200718 r koho by to zajímalo, dal jsem do instalačních manuálů foto z demontáže sedaček. sice pěkné, ale nějak jsem nepostřehl, že by byl řešen problém nás s tříbodovým pásem uprostřed, nebo se mýlím?? Upraveno Srpen 27, 200718 r od Malta
Srpen 27, 200718 r Jde to opravdu hodně blbě, musíš vynaložit dost síly. Doporučuji něčím obložit plasty, nebo je až to povolí odřeš.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.