Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

jdou demontovat operadla zadnich sedadel ve Fabii Combi? pokud ano jak na to?

uchyty viz. foto

diky

post-6-1174335520_thumb.jpg

• Autor

..

post-6-1174335554_thumb.jpg

na druhej fotke vidíš ten zárez v tom železe toho klbu?

Skrutkovač a potlačiť doprava a sedadlo vytiahneš hore (tú osku) a potom ho potiahneš vo vodorovnej polohe k sebe a zíde z toho stredného kĺbu

• Autor
na druhej fotke vidíš ten zárez v tom železe toho klbu?

Skrutkovač a potlačiť doprava a sedadlo vytiahneš hore (tú osku) a potom ho potiahneš vo vodorovnej polohe k sebe a zíde z toho stredného kĺbu

to jsem zkousel, ale neslo to tak sem to nechtel moc pacit, abych to nahodou neohnul, radeji se ptam tu :-) zitra vyzkousim znovu

diky

Upraveno od soviska

Do toho výřezu v bočním úchytu strčíš třeba velký šroubovát a pootočíš. Myslím že do zadu vytáhmeš opěradlo nahoru a potom doboku tak abys to ze středového uložení vytáhl do boku. není to vůbec nic složitého

Vydim, že než jsem se vymáčkl tak mě už Profor předběhl.

• 2 měsíce později...

Ahoj, snad to tu není, vyhledávač mě nic nenašel. Jdou vyjmout zadní opěradla u Fcombi? Mám dělená, sedáky vyndám, pak také uvolním jakésy pojistky opěradel vždy u dveří, opěrák držím v ruce ale drží uprostřed na tom společném závěsu pro obě opěradla a nejde ven...nechci to urvat.Díky za rady.

Ak si dobre pamätám, tak stačí odistiť tie krajné body napr väčším šrobovákom, vytiahnuť sedalo smerom hore z toho ukotvenia a potom smerom k sebe vytiahnuť z toho spoločného závesu -_-

jj - přesně jak řika Igor.

mě osobně to na tom středu dost drží a tak musim po vyhaknuti na kraji sedadlo jen trošku nadzvednout a pak pořadně potahnout k sobě (směrem ven z auta), jednosedačka jde o něce líp.

Neboj se potahnout, vono to vyskočit musí.

Vyjmutí dělených opěradel je jasné, ale co s prostředním pásem? Myslím, že jediná možnost je demontáž pásu z podlahy. Poraďte. :help:

Vyjmutí dělených opěradel je jasné, ale co s prostředním pásem? Myslím, že jediná možnost je demontáž pásu z podlahy. Poraďte. :help:

no to by mě taky zajímalo, potýkal jsem se s tím už asi před rokem a raději jsem se s tím smířil že to tak jednoduše <_< nevydělám

pánové díky,stačí mi jen vyndat opěrák bez pásu, dělal jsem to stejně jen jsem se bál víc zabrat abych to nezprznil,atala

znamená to tedy smířit se s tím že to prostě jednoduše neodděláme?

• 1 měsíc později...

Já vždycky když jsem potřeboval zadní sedačky vyndat tak mi nezbylo, než je nechat položené v kufru... Ten pás jsem taky nevyřešil... Ale jde to vyndávat pekelně blbě ty sedačky :(

• 2 týdny později...

koho by to zajímalo, dal jsem do instalačních manuálů foto z demontáže sedaček.

taky mi jdou taky dost těžko vyttahnout, podřel jsem si boční plasty (((

nešly mi, mrknu tam

:-)

A co zpětná montáž, probíhá v pohodě? Já jen, že když někomu nejde moc zlehka a dobře to opěradlo stáhnout dolů z té tyčinky, tak jestli nejde náhodou i blbě nasazovat... :huh:

Osobně jsem opěradla jednou chtěl zdemontovat u hatchbacku, ale skončil jsem taky na ne zrovna přesvědčivé demontáži z tyčinek... A abych něco nepok...vil, tak jsem toho raději nechal... :(

já to taky zkoušel a radši je tam nechal,

o víkendu budu dávam do kombi dvě kola, zkusím to :)

Tak já nejsem zrovna manuálně zručený člověk, ale zvládnul jsem to naprosto v pohodě, takže se toho fakt nebojte :palec2:

dole to islo uplne v pohodicke

naspat to budem davat az o dva tyzdne, takze poreferujem

no ja se s tím porvu v sobotu,budu když tak fotit, dík za dodání síly))

koho by to zajímalo, dal jsem do instalačních manuálů foto z demontáže sedaček.

sice pěkné, ale nějak jsem nepostřehl, že by byl řešen problém nás s tříbodovým pásem uprostřed, nebo se mýlím??

Upraveno od Malta

Jde to opravdu hodně blbě, musíš vynaložit dost síly. Doporučuji něčím obložit plasty, nebo je až to povolí odřeš.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.