Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, zajímalo by mě jestli se v průběhu výroby změnili bezpečnostní pásy, popřípadě zda by jste věděli objednací číslo.Jedná se o Fabii 1,4 MPi z roku 2000, modelový rok 2001

preco chces menit bezp. pas?

Řekl bych že se neměnily, akorát je myslím rozdíl s pyropatronou a bez, ale někdo to určo upřesní ;)

• Autor

No tak právě ty s tou pyropatronou.

No tak právě ty s tou pyropatronou.

myslím že s patronou tam jsou jen pokud máš boční bagy.

• Autor

No, boční airbagy nemám, ale jso tam oba přední.Byl to náraz z pryvý strany na blatník a na dveře a patrona se odpálila.

No pásov existuje vcelku slušný počet druhov... Skúsil by som podľa VIN kódu auta vyhľadať konkrétny kód tých pásov a presne také zohnal.

Nejsnažší je kouknout na štítek na pásu (je dole u podlahy) tam je přesný číslo pásu, podle kterýho se dá zjistit, jakej typ pásu to je,, B)

• Autor

Jo, děkuju za odpovědi.Už mě taky napdlo, že to na tom pásu bude napsaný. <_<

• 4 roky později...

Ahoj chlapy, chtěl jsem se vás zeptat mám oct 1 rok 1997 a chtěl jsem se zeptat jestly tadyten model má už kontrolku bezpečnostních pásu na přístrojové desce?

Ja som tiez hladal nieco o pasoch pre fabiu kedze sa mi pokazil a myslim, ze su 3 druhy...klasika bez pyro, s pyro a elektronicky prepojeny na airbag. Ja co mam ma oznacenie L6Y0857701AHCP a je to s pyronabojom. Koncove cislo 701 znamena, ze je to predny lavy....702 myslim predny pravy....oznacenie pismenami je spominany druh ci typ...cena cca 80€ novy

Chlapci, pásy na Fabii mají vždy předepínače, to co nazýváte pyropatronou. Rozdíl je pouze mezi jejich aktivací - mechanická nebo elektrická. Při náběhu byly pouze elektrické, od určité doby změněny na mechanické, ovšem verze s bočnímy bagy je mají vždy elektrické.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.