Combi2002 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Ahoj, všem. Nechcete to někdo sesumarizovat, udělat z toho pěknej návod na jednu stránku a dát do Instalačních Manuálů!!!! Těch dvanáct stránek o oknech už je docela řežba a nezávidím tomu kdo to celé čte, i když já už to mám zasebou!!!! Přední jezdí, zadní Ne bo v nich není proud. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Jsme rádi,že si se dobrovolně přihlásil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuto Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Ahoj vsem, tak po precteni nekolika prispevku a opraseni serioveho portu v notasu chodi okynka nahoru - dolu p.s. nemate nekdo manual k VDSu ke zjisteni co vsechno se s timhle softem da delat, diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 myslím, že už ze základního menu je jasné co ten program umí. Otázkou ovšem je, které jednotky jsou ochotné s ním komunikovat, případně do čeho si nechají mluvit. Na to ti žádný návod stejně přesně neodpoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provaz Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Kucí, hotovo. Použito staré dobré VAG. Děkuji všem za rady. A jak si to prosimtě udělal přes VAG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Tím myšleno VDS-pro. Píše staré dobré VAG a to VDS je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 A jak si to prosimtě udělal přes VAG? Nevim co je VDS-pro. Pod oznacenim VAG 1552, myslim toto. Postup je jednoduchy - pouzil jsem tabulku publikovanou v tomto tematu - presne tu, ktera uvadi, na ktere adrese je jaka hodnota a jak se ma zmenit. To povazuji za velice dulezite, ne jenom udaj o pricteni nebo odecteni urcite hodnoty. Dalsi jeji plus je, ze uvadi nejenom dec ale i hex hodnoty, ktere se zobrazuji. Takze shrnuto: je to v adrese 46 (komfort) najit na funkci 11 (login), po zadani hodnoty "19283" prejit na funkci 27 (zapis do eeprom). Mozna to bude chtit kodove cislo, to je "12151". Pak uz jen zadavat uvedene adresy se zobrazovanou delkou napr. 8 bitu (v mem pripade) a na ne ukladat nova cisla v dec tvaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Tak to jsem nevěděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Pánové nikde jsem nenašel tuto problematiku, tak se ptám zda by VDS-PRO na DOSu makalo přes tento modul http://www.c-shop.cz/notebooky/ostatni-pri...bus-181906.html nebo je nutnost pevného COM portu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikubene Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Používám podobnou kartu do PCMCIA na klasickou diagnostiku ve windows. Samo jsem ji chtěl použít na VDS-PRO ale vyhořel jsem na ovladačích pro DOS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Děkuji pánovi, vyčerpávající odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 No ještě jsem neviděl,aby někdo přinutil jít USB pod Dosem.Údajně to prostě nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 klucí na to měli bootovací CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Pánové nikde jsem nenašel tuto problematiku, tak se ptám zda by VDS-PRO na DOSu makalo přes tento modul http://www.c-shop.cz/notebooky/ostatni-pri...bus-181906.html nebo je nutnost pevného COM portu? z popisu je patrné, že karta neběhá pod DOS, takže není co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 (editace) Tak toho jsem si ani nevšiml,ale tento http://www.papouch.com/shop/scripts/_detai...p?katcislo=0360 už to umí kromě té ceny, taje hustá. Dík za info. Editováno: 10. Prosinec 2009, autor: Kubenec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 otázkou je, jestli to DOS opravdu umí, dole jsou ovladače ke stažení a pro DOS tam není. Spíše bych za pár stovek koupil 486notebook. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_123 Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Ahoj, seženu někoho na dodělání stahování oken pomocí DO. Fabia 1.4 r.v.2003 okolí Písku (Jižní čechy) Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Ahoj, seženu někoho na dodělání stahování oken pomocí DO. Fabia 1.4 r.v.2003 okolí Písku (Jižní čechy) Dík Na jihu neni moc lidi co to delaji.Hlavne na to musis mit pripravene auto{komfortku a komunikaci can ne lin}je to potom tak na pulhodiny prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Ahoj, seženu někoho na dodělání stahování oken pomocí DO. Fabia 1.4 r.v.2003 okolí Písku (Jižní čechy) Dík Humpolec.... není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka410 Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Ahoj, zvládnul by někdo okna na F1 přes DO v okolí Plzně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_123 Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Humpolec.... není problém Co všecko je potřeba abych měl do Humpolce bych to asi dostal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 jenom přijet... nic víc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Ahoj, neměli byste někdo, prosím, schéma z DP na elektrické stahování oken pro LIN verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 ...nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 Chci se zeptat, zda je možné aktivovat dojezd na 433E ovladáné přes dvojtlačítkový nevystřelovací klíč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.