Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj, všem.

Nechcete to někdo sesumarizovat, udělat z toho pěknej návod na jednu stránku a dát do Instalačních Manuálů!!!!

Těch dvanáct stránek o oknech už je docela řežba a nezávidím tomu kdo to celé čte, i když já už to mám zasebou!!!!

Přední jezdí, zadní Ne bo v nich není proud. :smich: :smich:

Jsme rádi,že si se dobrovolně přihlásil. :palec2:

• 2 týdny později...

Ahoj vsem,

tak po precteni nekolika prispevku a opraseni serioveho portu v notasu chodi okynka nahoru - dolu :)

p.s. nemate nekdo manual k VDSu ke zjisteni co vsechno se s timhle softem da delat, diky!

myslím, že už ze základního menu je jasné co ten program umí. Otázkou ovšem je, které jednotky jsou ochotné s ním komunikovat, případně do čeho si nechají mluvit. Na to ti žádný návod stejně přesně neodpoví.

Kucí, hotovo. Použito staré dobré VAG.

Děkuji všem za rady.

A jak si to prosimtě udělal přes VAG?

Tím myšleno VDS-pro. Píše staré dobré VAG a to VDS je.

A jak si to prosimtě udělal přes VAG?

Nevim co je VDS-pro. Pod oznacenim VAG 1552, myslim toto. post-37797-1255374897_thumb.jpg

Postup je jednoduchy - pouzil jsem tabulku publikovanou v tomto tematu - presne tu, ktera uvadi, na ktere adrese je jaka hodnota a jak se ma zmenit. To povazuji za velice dulezite, ne jenom udaj o pricteni nebo odecteni urcite hodnoty. Dalsi jeji plus je, ze uvadi nejenom dec ale i hex hodnoty, ktere se zobrazuji.

Takze shrnuto: je to v adrese 46 (komfort) najit na funkci 11 (login), po zadani hodnoty "19283" prejit na funkci 27 (zapis do eeprom). Mozna to bude chtit kodove cislo, to je "12151". Pak uz jen zadavat uvedene adresy se zobrazovanou delkou napr. 8 bitu (v mem pripade) a na ne ukladat nova cisla v dec tvaru.

Tak to jsem nevěděl. :feve:

• 1 měsíc později...
  • 2 týdny později...

Používám podobnou kartu do PCMCIA na klasickou diagnostiku ve windows. Samo jsem ji chtěl použít na VDS-PRO ale vyhořel jsem na ovladačích pro DOS.

Děkuji pánovi, vyčerpávající odpověd.

No ještě jsem neviděl,aby někdo přinutil jít USB pod Dosem.Údajně to prostě nejde

klucí na to měli bootovací CD

otázkou je, jestli to DOS opravdu umí, dole jsou ovladače ke stažení a pro DOS tam není. Spíše bych za pár stovek koupil 486notebook.

• 3 měsíce později...

Ahoj, seženu někoho na dodělání stahování oken pomocí DO. Fabia 1.4 r.v.2003 okolí Písku (Jižní čechy) Dík

Ahoj, seženu někoho na dodělání stahování oken pomocí DO. Fabia 1.4 r.v.2003 okolí Písku (Jižní čechy) Dík

Na jihu neni moc lidi co to delaji.Hlavne na to musis mit pripravene auto{komfortku a komunikaci can ne lin}je to potom tak na pulhodiny prace.

Humpolec.... není problém

Ahoj, zvládnul by někdo okna na F1 přes DO v okolí Plzně?

Humpolec.... není problém

Co všecko je potřeba abych měl do Humpolce bych to asi dostal :-)

jenom přijet... nic víc..

Ahoj, neměli byste někdo, prosím, schéma z DP na elektrické stahování oken pro LIN verzi?

...nikdo nic?

• 2 týdny později...

Chci se zeptat, zda je možné aktivovat dojezd na 433E ovladáné přes dvojtlačítkový nevystřelovací klíč?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.