Září 30, 200915 r Ahoj, všem. Nechcete to někdo sesumarizovat, udělat z toho pěknej návod na jednu stránku a dát do Instalačních Manuálů!!!! Těch dvanáct stránek o oknech už je docela řežba a nezávidím tomu kdo to celé čte, i když já už to mám zasebou!!!! Přední jezdí, zadní Ne bo v nich není proud. :smich:
Říjen 10, 200915 r Ahoj vsem, tak po precteni nekolika prispevku a opraseni serioveho portu v notasu chodi okynka nahoru - dolu p.s. nemate nekdo manual k VDSu ke zjisteni co vsechno se s timhle softem da delat, diky!
Říjen 12, 200915 r myslím, že už ze základního menu je jasné co ten program umí. Otázkou ovšem je, které jednotky jsou ochotné s ním komunikovat, případně do čeho si nechají mluvit. Na to ti žádný návod stejně přesně neodpoví.
Říjen 12, 200915 r Kucí, hotovo. Použito staré dobré VAG. Děkuji všem za rady. A jak si to prosimtě udělal přes VAG?
Říjen 12, 200915 r A jak si to prosimtě udělal přes VAG? Nevim co je VDS-pro. Pod oznacenim VAG 1552, myslim toto. Postup je jednoduchy - pouzil jsem tabulku publikovanou v tomto tematu - presne tu, ktera uvadi, na ktere adrese je jaka hodnota a jak se ma zmenit. To povazuji za velice dulezite, ne jenom udaj o pricteni nebo odecteni urcite hodnoty. Dalsi jeji plus je, ze uvadi nejenom dec ale i hex hodnoty, ktere se zobrazuji. Takze shrnuto: je to v adrese 46 (komfort) najit na funkci 11 (login), po zadani hodnoty "19283" prejit na funkci 27 (zapis do eeprom). Mozna to bude chtit kodove cislo, to je "12151". Pak uz jen zadavat uvedene adresy se zobrazovanou delkou napr. 8 bitu (v mem pripade) a na ne ukladat nova cisla v dec tvaru.
Listopad 27, 200915 r Pánové nikde jsem nenašel tuto problematiku, tak se ptám zda by VDS-PRO na DOSu makalo přes tento modul http://www.c-shop.cz/notebooky/ostatni-pri...bus-181906.html nebo je nutnost pevného COM portu?
Prosinec 6, 200915 r Používám podobnou kartu do PCMCIA na klasickou diagnostiku ve windows. Samo jsem ji chtěl použít na VDS-PRO ale vyhořel jsem na ovladačích pro DOS.
Prosinec 6, 200915 r No ještě jsem neviděl,aby někdo přinutil jít USB pod Dosem.Údajně to prostě nejde
Prosinec 9, 200915 r Pánové nikde jsem nenašel tuto problematiku, tak se ptám zda by VDS-PRO na DOSu makalo přes tento modul http://www.c-shop.cz/notebooky/ostatni-pri...bus-181906.html nebo je nutnost pevného COM portu? z popisu je patrné, že karta neběhá pod DOS, takže není co řešit
Prosinec 10, 200915 r Tak toho jsem si ani nevšiml,ale tento http://www.papouch.com/shop/scripts/_detai...p?katcislo=0360 už to umí kromě té ceny, taje hustá. Dík za info. Upraveno Prosinec 10, 200915 r od Kubenec
Prosinec 11, 200915 r otázkou je, jestli to DOS opravdu umí, dole jsou ovladače ke stažení a pro DOS tam není. Spíše bych za pár stovek koupil 486notebook.
Březen 28, 201015 r Ahoj, seženu někoho na dodělání stahování oken pomocí DO. Fabia 1.4 r.v.2003 okolí Písku (Jižní čechy) Dík
Březen 29, 201015 r Ahoj, seženu někoho na dodělání stahování oken pomocí DO. Fabia 1.4 r.v.2003 okolí Písku (Jižní čechy) Dík Na jihu neni moc lidi co to delaji.Hlavne na to musis mit pripravene auto{komfortku a komunikaci can ne lin}je to potom tak na pulhodiny prace.
Březen 29, 201015 r Ahoj, seženu někoho na dodělání stahování oken pomocí DO. Fabia 1.4 r.v.2003 okolí Písku (Jižní čechy) Dík Humpolec.... není problém
Březen 29, 201015 r Humpolec.... není problém Co všecko je potřeba abych měl do Humpolce bych to asi dostal :-)
Duben 6, 201015 r Ahoj, neměli byste někdo, prosím, schéma z DP na elektrické stahování oken pro LIN verzi?
Duben 18, 201015 r Chci se zeptat, zda je možné aktivovat dojezd na 433E ovladáné přes dvojtlačítkový nevystřelovací klíč?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.