Martinoslav Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 http://www.motordiag.cz/motordiag/mkm/ Pujde to timto programem aktivovat i na fabii? Pisou o komfortnich jednotkach treti generace, coz ma kazda fabie, takze by to jit melo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Nejde na 100% Udělám ti to v Praze,ale budeš to mět holomku drahéééééééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 já myslím, že na 100% ano, ale až nová verze programu: "Budoucí verze programu budou podporovat i další řídící jednotky řad 1J0 959 799 S, 1J0 959 799 AH, 1J0 959 799 AJ, 1J0 959 799 J, 1J0 959 799, 6N0 959 799, 6Q0 959 433. Bude tedy možné pracovat i světšinou ostatních automobilů jako jsou: Škoda Octavia (starší verze), Škoda Fabia....." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 No myslím,že 433E to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 nějak nechápu, jako že program, kterým se dá nastavovat dálka nebude komunikovat s komfortkou, která dálku umí? Proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Nezlob se,ale nebudu to rozvíjet.Máme s Vagusem nějaké vztahy a musíme ještě něco vyřešit.Jsou určití lidé,kteří si prostě nepřejou právě u 433E tohleto zveřejit a uvidí se, co a jak dál.Jinak program pro toto je dávno hotov a je vyzkoušen,ale funguje a bude fungovat pouze s jednotkami 433E které komunikují s dveřními jednotkami po Canu a né po Linu.U této jednotky totiž nestačí přepsat data pouze v komfortce,ale i v dveřních jednotkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 kdybys to napsal hned, tak bych se blbě neptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 OK Cosby, udelas mi to v Praze, jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMIK Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 (editace) Nezlob se,ale nebudu to rozvíjet.Máme s Vagusem nějaké vztahy a musíme ještě něco vyřešit.Jsou určití lidé,kteří si prostě nepřejou právě u 433E tohleto zveřejit a uvidí se, co a jak dál.Jinak program pro toto je dávno hotov a je vyzkoušen,ale funguje a bude fungovat pouze s jednotkami 433E které komunikují s dveřními jednotkami po Canu a né po Linu.U této jednotky totiž nestačí přepsat data pouze v komfortce,ale i v dveřních jednotkách. I u 1J0.. se musí přepsat dveřní jednotky..... Editováno: 4. Duben 2007, autor: ROMIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Nezlob se,ale nebudu to rozvíjet.Máme s Vagusem nějaké vztahy a musíme ještě něco vyřešit.Jsou určití lidé,kteří si prostě nepřejou právě u 433E tohleto zveřejit a uvidí se, co a jak dál.Jinak program pro toto je dávno hotov a je vyzkoušen,ale funguje a bude fungovat pouze s jednotkami 433E které komunikují s dveřními jednotkami po Canu a né po Linu.U této jednotky totiž nestačí přepsat data pouze v komfortce,ale i v dveřních jednotkách. I u 1J0.. se musí přepsat dveřní jednotky..... Vím.Myslím,že nebude dlouho trvat a i 433E bude venku.Číňani už to nabízejí.Můžete si koupit jednorázový adaptér,který umí na jednom autě aktivovat dojezdy.Umí to pouze ale jen jednou.Poté si sám smaže obsah(taková samodestrukce).Ten umí i 433E.Jak jsem psal,433E umím já a snad ještě 3-5 lidí v CR,ale já dal slib,že to nepustím dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 To by mě zajímalo jak se to teda dělá. Mám nějaký udělátkta k dispozici. Jako třeba V.A.S. a klidně bych si jednotky přehrál kdyby mi někdo poradil jak ... co Cosby? Co se nahrává do těch jednotek nejaký upravený SW? Umim přehrávat motorový jednotky tak dveřní bych zvládnul snad taly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Pokud máš přístup na VAS,tak si zjisti,jestli se umí napíchnout a přehrát eeprom v komfortce+dveřních jednotkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudas.mp Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Jde udelat vyjizdeni oken na dodelanem dalkovem ovladani origos Skoda???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 pokud máš doděláne centrální zamykání tak nebude origo Škoda.Musel bys mí origo zámky a origo DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Už brzy:http://www.motordiag.cz/motordiag/mkm/full/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Nezlob se,ale nebudu to rozvíjet.Máme s Vagusem nějaké vztahy a musíme ještě něco vyřešit.Jsou určití lidé,kteří si prostě nepřejou právě u 433E tohleto zveřejit a uvidí se, co a jak dál.Jinak program pro toto je dávno hotov a je vyzkoušen,ale funguje a bude fungovat pouze s jednotkami 433E které komunikují s dveřními jednotkami po Canu a né po Linu.U této jednotky totiž nestačí přepsat data pouze v komfortce,ale i v dveřních jednotkách. I u 1J0.. se musí přepsat dveřní jednotky..... Vím.Myslím,že nebude dlouho trvat a i 433E bude venku.Číňani už to nabízejí.Můžete si koupit jednorázový adaptér,který umí na jednom autě aktivovat dojezdy.Umí to pouze ale jen jednou.Poté si sám smaže obsah(taková samodestrukce).Ten umí i 433E.Jak jsem psal,433E umím já a snad ještě 3-5 lidí v CR,ale já dal slib,že to nepustím dál. komfort 46 login 11 - 19283 27 - zápis do eeprom 4361 - v ní odečíst 8 4362 - v ní odečíst 8 4363 - v ní odečíst 8 ---------------------------- řidičovy dveře 8224 - přičíst 16 8269 - přičíst 16 8314 - přičíst 16 ----------------------------- spolujezdec 12320 - přičíst 16 12365 - přičíst 16 12410 - přičíst 16 ---------------------------- L zadní 16416 - pričíst 16 16461 - přičíst 16 16506 - přičíst 16 ----------------------------- P zadní 20512 - přičíst 16 20557 - přičíst 16 20602 - přičíst 16 odzkoušeno na Bobíkovi 05/02... funguje bezvadně 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 ještě doplním, že hodnoty jsou v 16kové soustavě hodnota 4631 byla 8A a po odečtení 8 se hodnota přepsala na 83 tak se přepsaly všechny kanály, které se odečítaly hodnota 8224 byla 4F a po přičtení 16 jsme zadali 5F a to i u ostatních... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 takže úpravou těchto parametru mě budou chodit dojezdy na oknech a půjdou dálkou i ovírat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 jj pokud máš r.v. do 2005 stačí přepsat pár adres a pošlape to, tedy alespoň mě to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 mám komfortku 433E a rok výroby 03 a ty okna půjdou i otvírat pomocí DO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 jj nech nakódovat to co jsem tu napsal, pak dlouze drž na dálkáči knofl na otevření dveří a okno sjede dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 A co střešní okno? Žeby přičíst 16 k 24608, 24653, 24698? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 (editace) ještě doplním, že hodnoty jsou v 16kové soustavěhodnota 4631 byla 8A a po odečtení 8 se hodnota přepsala na 83 tak se přepsaly všechny kanály, které se odečítaly hodnota 8224 byla 4F a po přičtení 16 jsme zadali 5F a to i u ostatních... jen doplním, že toto půjde pro dveřní jednotky, které komunikují po canu, tedy auta do face-liftu, face-lift jede po lin-bus , pokud někdo chce jen některé okna, pak přepsat jen ty dveře, pak je taky potřeba soft na přepis (VAS, vds) komunikace can vers. k-line poznáte z kódování komfortní jednoty, tabulku jsem dával. Editováno: 26. Květen 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 A co střešní okno? Žeby přičíst 16 k 24608, 24653, 24698? leda vyzkoušet, buď to půjde... v tom případě to sem napiš a nebo to nepůjde a pak rátíš původní hodnoty jinak jak píše JaKr, kuchařka je jen pro autíčka co jejich dveřní jednotky mluvěj po canu cosby, ty klidně můžeš to co píšeš, nevím co bylo za světovej problém napsat pár těchhle adres... mohl to už mít kde kdo a zadarmo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Velké díky Bobajzovi za tento návod, hned jak budu mít autí hotový, tak to vyzkouším,,, a těm co za to brali prachy a něchtěli poradit... ps: možná by se hodilo hodit to do návodů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.