marecd1 Vloženo 18. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2012 (editace) Tento týden jsem dal do auta tyhle clony: http://www.tuningsho...6-dilna-sada-2/ Výrobce je UK - Privacy shades, ale děláno v I. Rozdíl oproti originálním je, že na 5.dveře je dělaný ze dvou kusů. Výhled z auta je OK, ani manželce nevadí. Za cenu 3100kč je to skoro polovina co originál. Jediná nevýhoda je dodací lhůta. Konstrukce je robustní, háčky jsou z plechu. Editováno: 4. Září 2012, autor: marecd1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 marecd1 prosím můžeš hodit foto? hlavně mě moc zajímá ten dvoudílný kufr--moc si to neumím představit. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Mam v aute ty original Skoda na zadnich oknech, v podstate tam jsou od koupe auta pred cca 3 roky a jeste jsme je (jen s vyjimkou pravidelne udrzby auta) nesundavali. Spolecne se zadni roletkou vytvari v aute prijemny stin, a to samozrejme zejmena vzadu. Obcas vzadu nekdo sedi, ale kupodivu si nestezuje, je presto docela dobre videt, a tak neni duvod to sundavat.V aute uz jezdime obvykle jen 2, takze nam tam vubec nevadi, a brani i koukani zvenci. Nemam zadne dalsi pridavne folie, auto je vybaveno Sun Safe skly, takze jich moc netreba. Roletky tak docela dobre zastupuji folie v oblasti viditelneho svetla (zbytek prace dela ji ty uzasna skla), a na rozdil od integrovanych nebo nejakych lacinych siditek vykryvaji skla opravdu na 100%, a uchyceni je velmi kvalitni. Ta vyssi cena se rozhodne vyplati, ani po tech 3 letech na nich nejsou videt zadne znamky nejakeho opotrebeni nebo vysisovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 (editace) Jak se to chová při otevírání okna? Lze otevřít okna dálkou, teď tam má kluk tu obyčejnou na přísavky a nemohu větrat před příchodem do auta. Editováno: 19. Srpen 2012, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Samozřejmě, že to de. Už sem sem jednou dával odkaz. Sice FI, ale kromě tvaru je to úlně stejný. Vlatně ně. Brůdr na OII má kovový úchytky, který se nelámou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Mám výrobek z UK, prodávaný v CZ Privacy shadows stojí méně než Milotec, mám je rok a dobrý. http://tuning.autodoplnky.cz/protislunecni-clony/privacy-shades-presne-protislunecni-clony-6-diln-s31993390 podotknu že je tam možná registrace a slevy jsem s nimi opravdu spokojen, a jsou i na rv. 00,01,02 byť to tam výslovně nepíšou /combi/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Jak se to chová při otevírání okna? Lze otevřít okna dálkou, teď tam má kluk tu obyčejnou na přísavky a nemohu větrat před příchodem do auta. Zadny problem, bezne jezdim pri odvetravani auta pred jeho vychlazenim s vsemi otevrenymi okny, vc. samozrejme i s temi zadnimi se clonami. Jako by tam nic nebylo, clony se vlastnich skel nijak nedotykaji, okna s nim nemaji nic spolecneho. I pri pomerne vysoke rychlosti (nekdy zapomenu zavrit) se clony ani nehnou, nedrnci, proste nic. Za tu cenu opravdu dokonaly vyrobek, ktery asi nema zadne zapory, pro nekoho mozna ta cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Také jezdím s originálními clonami a paráda. Investovaných peněz nelituju, držáky solidní a opravdu je možné jet i s otevřenými okny. Dokonce není ani takový průvan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andytwo Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 nemate nahodou navod ako zalozit originalne clony ? kupil som ich na inzerat ale neviem kde ich mam uchytit dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 (editace) Jestli máš liftback,tak se podívej na fotku. Jsou tam označené místa s úchytky clony. Ty musíš "zaháknout" pod těsnění.Ještě můžeš mrknout sem: http://forum.skodahome.cz/topic/108070-pawoukovo-tsi/page-2#entry1520177 Editováno: 3. Červen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andytwo Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 hlupa otazka ale tou stranou na ktorej vycnieva drot sa to dava od okna ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Jestli myslíš drát v rámu clony, tak ano. Viz poslední fotka v tom odkazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andytwo Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 ok dakujem zvladol som to zalozit, akurat mam problem na kufri (mam combi) tym plast je prlis tvrdy a neviem tam strcit tie drziaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 S tím ti už neporadím. Když tak posečkej, třeba se někdo s kombíkem ozve. Nebo oslov Honzu9007. Ten má Combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Sice mám jen fabču, ale ta má podobnej sklon a clony drží i bez těch držáků bo mi tam taky nešly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andytwo Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 taktiez som ju tam dal bez toho hadam bude drzat dakujem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyzoon Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 A nevíte kde by se dal sehnat ten zobáček? Přikládám foto urvaneho a neurvaneho :-) neurvany ze z pravé strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 (editace) Moudrá Etka povídá 1Z0 857 561 A, zkus to zadat do Google nebo si zajdi do škodovky. Editováno: 21. Červen 2013, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyzoon Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Tak ze zobacek sem si objednal ,ale jak se to vyměňuje s? Musí se ta krytka nějak vysunout nebo vyloupnout??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladoRS Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-II/Octavia-II-04-13-Limousine-3pcs-set-of-sun-privacy-bug-shades Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 (editace) Tak ze zobacek sem si objednal ,ale jak se to vyměňuje s? Musí se ta krytka nějak vysunout nebo vyloupnout??? Vyloupneš tenkym šroubovákem ten krycí plast (zapáčíš mezi držákem a stropnicí), pod nim by měly být dva torxy.. Editováno: 11. Květen 2014, autor: Sharky487 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladoRS Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Tento link mi riadne pomohol http://www.skoda-piter.ru/forum/index.php?topic=20189.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrikchrudim Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Nevi nekdo zda se da sehnat slunecni clony na Superb 2 sedan za rozumne penize? Popr. kde? 2800 za origo mi v pripade slunecnich clon prijde docela prasarna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 https://www.auto-doplnky.com/protislunecni-clony-zadnich-oken-skoda-superb-ii-sedan-2008-2015-x-shades-sh0037-p32652 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrikchrudim Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 Díky, bál jsem se jí, zda to bude kvalitativně srovnatelné, máte někdo zkušennost? A omlovám se za to že jsem to dal do témata s Octaviemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.