rolbař Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Jak to funguje / nefunguje s pripojenym vozikem? nemá to na to vliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 nemá to na to vliv Je pravda, že s vozílem jsem to nezkoušel. Dle mého názoru to nemůže mít vliv na tvrdnutí betonu, bo se jenom zvýší proud, který teče přes kontakty relé a ty jsou na 15A .Otestuji a podám informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Tady Nosaluv Návod i s videem http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/TriplingMontaz.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Tady Nosaluv Návod i s videem http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/TriplingMontaz.htm super. uz len zistit, ci na slovensku sa to predava a niekoho namotat aby mi to poskladal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Ak si z okolia BA tak ti to rad zbastlim a namontujeme super. uz len zistit, ci na slovensku sa to predava a niekoho namotat aby mi to poskladal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Jak to funguje / nefunguje s pripojenym vozikem? Tak s tím vozíkem to fachčí normálně - jak jsem předpokládal. Dnes jsem to zkusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buresmil Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 diky za info tet se se jeste musim rozhodnout jestli si to zbastlim nebo koupim (potrebuju 2ks jeden do oktavky a jeden do VW G2) ale asi si to koupim a bude to bez problemu a rychlejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Ak si z okolia BA tak ti to rad zbastlim a namontujeme robim v ba. dohodneme sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Tak s tím vozíkem to fachčí normálně - jak jsem předpokládal. Dnes jsem to zkusil. tak to sem dostal milne informace,jestli to funguje tak to je supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 robim v ba. dohodneme sa Robíš v BA. Aj inde to vieš domontovať alebo len keby som prišiel do BA? koľko to bude u teba stáť komplet? (montáž +trippling) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 tady ten tripling je supr vec ale jelikoz to nefunguje s taznym tak je pro me lepsi objednat origo skoda za 650 vymenim kus za kus a neresim Jestli to Škodovka dodává za 650, tak to nemá cenu doma bastlit, protože to vyjde cenově stejně a nemáš žádnou záruku. Bohužet toto jsem nevěděl, proto jsem bastlil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Jestli to Škodovka dodává za 650, tak to nemá cenu doma bastlit, protože to vyjde cenově stejně a nemáš žádnou záruku. Bohužet toto jsem nevěděl, proto jsem bastlil. je to tak pokud by nekdo chtel muzu napsat cislo dilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 no že sa pýtaš, sem s ním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 cislo je 000998229A doufam ze se bude hodit jo a nutne rict jestli je na aute tazne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 To je celá montážna sada aj s kabelážou že? Nemáš číslo len toho relé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Tady jsem k tomu nasel par fotek: http://www.passatplus.de/umbauten/blinker/ to by se mi libilo vic nez nekam montovat krabicku a letovat to na packy z blinkru... da se to koupit ve skodovce? jak to ze o tom jeste poradne nevime? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 (editace) To je celá montážna sada aj s kabelážou že?Nemáš číslo len toho relé? 000953227A je to aj na tech fotkach proste prehodis kus za kus a je to a jaktoze o tom nikdo nevite je divne ja uz o tom vim hooodne dlouho loljasne ze ve skodovce to koupis Editováno: 31. Prosinec 2007, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 tak to je megalol ma to niekto v oktavke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 (editace) 000953227A je to aj na tech fotkach proste prehodis kus za kus a je to a jaktoze o tom nikdo nevite je divne ja uz o tom vim hooodne dlouho loljasne ze ve skodovce to koupis Jak jako kus za kus? Podle tech obrazku to chapu tak, ze se osadi nove rele a prerusi se origo kabelaz co vede z packy blinkru. Ale i tak je to "cista prace" bez letovani a jinych zasahu. Podle me je tedy potreba rele (komfort blinkr), patice a kabelaz se dvouma blinkrama. Vi nekdo kolik stoji tahle vec ve skodovce? Co jsem koukal, tak primo pro octavku jsem to nenasel. Jen pro Volkswagen i v Etce. Cena za sadu, tedy rele + kabelaz by mela byt cca 1000Kč. Myslite ze to pujde bez uprav i do octavky? Ma nekde pobliz rele boxu takovy konektor jako je na obrazku? Predpokladam, ze to bude konektor od packy blinkru. Editováno: 1. leden 2008, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 to je zaujímavé to riešenie origo s použitím dekadického čítača ako je to na tých fotkách Každopádne pokial si to kúpite nie na OI tak minimálne zásahy budú ale myslím ten systém smeroviek je ten istý ako na passate aj na OI takže by to mohlo ísť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Chtelo by to zjistit, kam se pripojuje ta kabelaz. Jestli je to jen za packu blinkru, tak to bude na 99% procent chodit, dyt packy na golfa a octu jsou naprosto stejny ne? Potom bude stejna i kabelaz a i konektor. Podle toho obrazku se rele komfort blinkru pripojuje paralelne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 ano je to paralelne na pačku, akureat sa dovedie ešte spinane + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Takze mi dnes dorazil origo VW tripling puvodne urceny do Passata B5 nebo Golfa IV. Obejdnal sem si verzi s kabelazi a konektorama. Protoze nemam poradnej vypichovak, konektor jsem stejne ustrih a draty naletoval na puvodni vedeni. Ale pokud mate vypichovak, da se vse udelat ciste a bez letovani, prilozeny navod temer sedi, jen ma Golf jinou barvu vodice se stalym plus. Vse se pripojuje tesne za trojuhelnik vystraznych svetel, tedy za prerusovac. Neni potreba tahat zadny jiny kablik. Jediny co me trosku stve je, ze puvodni kabelaz je kratka a bez nastavovani nedosahne az k releboxu pod volantem i kdyz dodavana patice by tam urcite pasovala. I v navodu je napsano, ze se rele prichyti za rele prerusovace a ne do releboxu. takze pokud to nekdo budete delat, je dobre kabelaz prodlouzit tak, aby se dalo rele dat do releboxu. Vse fungovalo napoprve a spolehlive. Jen ta cena. Rele vcetne kabelaze a konektoru stalo ve Skode 1100Kč. Mozna by stacilo samotne rele a kabelaz si udelat doma, pokud se vam doma vali patice, je to nejjednodussi zpusob... Jen nechapu proc se tripling nenabizi i do octavky, kdyz tam bez uprav pasuje ten z originalniho prislusenstvi pro VW. Hold VW musi mit vzdycky neco navic oproti Skode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Takze mi dnes dorazil origo VW tripling puvodne urceny do Passata B5 nebo Golfa IV. Obejdnal sem si verzi s kabelazi a konektorama. Protoze nemam poradnej vypichovak, konektor jsem stejne ustrih a draty naletoval na puvodni vedeni. Ale pokud mate vypichovak, da se vse udelat ciste a bez letovani, prilozeny navod temer sedi, jen ma Golf jinou barvu vodice se stalym plus. Vse se pripojuje tesne za trojuhelnik vystraznych svetel, tedy za prerusovac. Neni potreba tahat zadny jiny kablik. Jediny co me trosku stve je, ze puvodni kabelaz je kratka a bez nastavovani nedosahne az k releboxu pod volantem i kdyz dodavana patice by tam urcite pasovala. I v navodu je napsano, ze se rele prichyti za rele prerusovace a ne do releboxu. takze pokud to nekdo budete delat, je dobre kabelaz prodlouzit tak, aby se dalo rele dat do releboxu. Vse fungovalo napoprve a spolehlive. Jen ta cena. Rele vcetne kabelaze a konektoru stalo ve Skode 1100Kč. Mozna by stacilo samotne rele a kabelaz si udelat doma, pokud se vam doma vali patice, je to nejjednodussi zpusob...Jen nechapu proc se tripling nenabizi i do octavky, kdyz tam bez uprav pasuje ten z originalniho prislusenstvi pro VW. Hold VW musi mit vzdycky neco navic oproti Skode. Aký si objednával diel aj s kabelážou?(čislo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Takze mi dnes dorazil origo VW tripling puvodne urceny do Passata B5 nebo Golfa IV. Obejdnal sem si verzi s kabelazi a konektorama. Protoze nemam poradnej vypichovak, konektor jsem stejne ustrih a draty naletoval na puvodni vedeni. Ale pokud mate vypichovak, da se vse udelat ciste a bez letovani, prilozeny navod temer sedi, jen ma Golf jinou barvu vodice se stalym plus. Vse se pripojuje tesne za trojuhelnik vystraznych svetel, tedy za prerusovac. Neni potreba tahat zadny jiny kablik. Jediny co me trosku stve je, ze puvodni kabelaz je kratka a bez nastavovani nedosahne az k releboxu pod volantem i kdyz dodavana patice by tam urcite pasovala. I v navodu je napsano, ze se rele prichyti za rele prerusovace a ne do releboxu. takze pokud to nekdo budete delat, je dobre kabelaz prodlouzit tak, aby se dalo rele dat do releboxu. Vse fungovalo napoprve a spolehlive. Jen ta cena. Rele vcetne kabelaze a konektoru stalo ve Skode 1100Kč. Mozna by stacilo samotne rele a kabelaz si udelat doma, pokud se vam doma vali patice, je to nejjednodussi zpusob...Jen nechapu proc se tripling nenabizi i do octavky, kdyz tam bez uprav pasuje ten z originalniho prislusenstvi pro VW. Hold VW musi mit vzdycky neco navic oproti Skode. Nemáš nějaké fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.