David C3 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 jj krátka je oničem.. podle mě hodně lidí bude brát kombi.. jen asi na tech 16 kolech to bude to prave ořechove. Na 14 plechách to bude fuj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Hm ja si ju vcelku viem predstaviť doma pred domom - 1.6 Elegance + hlavové bagy, esp, corner svetlá, climatronic, maxidot, sunset, béžový interiér... Akurát tá cena, hm, bude atakovať 600tisíc Sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Hm ja si ju vcelku viem predstaviť doma pred domom - 1.6 Elegance + hlavové bagy, esp, corner svetlá, climatronic, maxidot, sunset, béžový interiér... Akurát tá cena, hm, bude atakovať 600tisíc Sk doslova citas myslienky keby som ju mal kupovat tak 1,6 sport alebo elegance + drobnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 (editace) Hm ja si ju vcelku viem predstaviť doma pred domom - 1.6 Elegance + hlavové bagy, esp, corner svetlá, climatronic, maxidot, sunset, béžový interiér... Akurát tá cena, hm, bude atakovať 600tisíc Sk doslova citas myslienky keby som ju mal kupovat tak 1,6 sport alebo elegance + drobnosti RE: 1,6tku znam s Roomstera a popravde cekal sem mnohem vic ..lepsi je 1,9TDi ...pruznejsi rychlejsi...idealne ve sportu Editováno: 13. Září 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 (editace) http://new.skoda-auto.com/COM/model/newfab...ages/video.aspx Nema tam nahodou nove kolesa? Pripominaju mi tie z O2 RS, ale urcite to nie su 16" Atria... Editováno: 16. Září 2007, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 hmmm 16 to nejsou.. viděl bych to na 7x17 205/40/17 a vypadá to super na Fabku jsou 15 vážně málo. min ty 16. jinak kombi je luxusní!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 No řekl bych, že v nejbližší době bude škodovka nabízet nová kola jako originální příslušenství. I ve Frankfurtu byly vystavené FII s novými koly, viz garáž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Requiem Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Tak jak jsem na ni koukal tak vypadala na fotkách z Frankfurtu velmi pěkne, rozhodně mi připadá kombík víc vyváženej než obečejná krátká a v úpravě scout nebyla vůbec k zahození Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provocation Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 zahledl sem ji ve ctvrtek vecer....kratka je hnus, ale tohle docela jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megac Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Minule som si všimol(stará a nová fabia stáli vedľa seba), že krátka fabia vyzerá zo zadu tak nechutne úzko ako bývalé Daewoo Matiz, neviete povedať, či skopírovali aj na kombi zadok z krátkej fabie, alebo ho konečne trochu rozšírili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Minule som si všimol(stará a nová fabia stáli vedľa seba), že krátka fabia vyzerá zo zadu tak nechutne úzko ako bývalé Daewoo Matiz, neviete povedať, či skopírovali aj na kombi zadok z krátkej fabie, alebo ho konečne trochu rozšírili? Jak zkopírovali..ten zadej je jiný, stejně jako u obou verzí F I. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 nO AJ MNE SA MUSIM POVEDAT ZE PACI VIAC AKO HATCHBACK. Uz sa tesim na moznost vidiet ju nazivo. Ale so sedanom mohli nieco urobit viac. Co som videl tu fotku, tak stale to vyzera ako taky daky zmrd. mohli ten kufor viac predlzit...urobit to auto trosku elegantnejsie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nojmis Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 viděl jsem combi na dálnici praha - směr MB, barva šedá. snažil jsem se ji dojet, ale k mému udivu, což nepochopím do teď jsem prostě pořád zaostával. Do dnes nechápu jak je možný, že to tak jelo. Já: služební oct2 1,9 4x4, rychlost max cca 205 tacho, průměr za tu dobu co jsem za ní jen cca 180-190km/hod. ale prostě bez uspěchu, normálně mi ujela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radys.s Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Včera jsem byl v servise se svojí Fazolou. Při čekání až bude proveden servisní úkon, mi byla prodejcem nabízena FII. Když jsem se zmínil, že bych raději FII Combi tak jsem byl pozván do skladu a tam stál Combik ve stříbrné barvě a byl mi ihned nabízen k prodeji Kdo by si chtěl okouknout Combika tak: AGROTEC Brno Slatina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Autokomplex Menčík už asi týden na showroomu - ošklivý to je, ale ne tolik jako kraťas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Autocentrum ROS Brno - asi 3 dny na showroomu. Jinak po shlédnutí FII, FII combi a Roomsteru, tak osobně jdu do Roomstera Nebo do té bílé nebo modré ORS II, které stály vedle nich, ty jsou fakt mrda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Po shlédnuté FII/Combi a R bych šel do C´eed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Po shlédnuté FII/Combi a R bych šel do C´eed S ohledem na cenu a výbavu bych šel taky, ale bohužel pro selský rozum a bohudík pro Škodovku jsem patriot Ovšem argumenty C´eedu jsou neoddiskutovatelné, to se nedá popřít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 No ja nevim, kazdej oroduje za Ceed, ale ja se na to byl podivat, byl jsem se s tim projet a dal jsem rec s prodejcem a ten me nakonec toho vseho docela zchladil. Pocit z interieru nic moc - design docela peknej, ale pocit kvality slabej - sahnu na ovladac oken, nejak divne se tam hejbe. Sahnu na tlacitko na stredove konzole, nejak divne se tam hejbe... Abych to zestrucnil, proste mi tam hrozne chybi ta skodovacka (koncernova) fortelnost a solidnost dilu, predevsim tech pohyblivych. Jizda ok, hlavne naftovej motor (az bude mit Skodovka TDi CR, vyhoda Ceedu bude ta tam), rizeni necitlivy, razeni nedosahuje presnosti Skodovky, podvozek ne tak suverenni, ale moc ostre jsem to projet nemoh. Podtrzeno a secteno, ke Skodovce Kie jeste neco schazi a kdyz se to secte, neni to zrovna zanedbatelne. Na druhou stranu pripoustim, ze kazdy muze mit jine priority a jinak nastavene hodnoty a s mymi postrehy nemusi souhlasit. Nakonec, cenova vyhoda a zaruka je trumf, ale doporucuju se informovat na presne podminky zaruky, me to docela (jak jsem rekl) zchladilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 No ja nevim, kazdej oroduje za Ceed, ale ja se na to byl podivat, byl jsem se s tim projet a dal jsem rec s prodejcem a ten me nakonec toho vseho docela zchladil. Pocit z interieru nic moc - design docela peknej, ale pocit kvality slabej - sahnu na ovladac oken, nejak divne se tam hejbe. Sahnu na tlacitko na stredove konzole, nejak divne se tam hejbe... Abych to zestrucnil, proste mi tam hrozne chybi ta skodovacka (koncernova) fortelnost a solidnost dilu, predevsim tech pohyblivych. Jizda ok, hlavne naftovej motor (az bude mit Skodovka TDi CR, vyhoda Ceedu bude ta tam), rizeni necitlivy, razeni nedosahuje presnosti Skodovky, podvozek ne tak suverenni, ale moc ostre jsem to projet nemoh. Podtrzeno a secteno, ke Skodovce Kie jeste neco schazi a kdyz se to secte, neni to zrovna zanedbatelne. Na druhou stranu pripoustim, ze kazdy muze mit jine priority a jinak nastavene hodnoty a s mymi postrehy nemusi souhlasit. Nakonec, cenova vyhoda a zaruka je trumf, ale doporucuju se informovat na presne podminky zaruky, me to docela (jak jsem rekl) zchladilo. Až budeš mít trochu času, zaskoč k hyundai zkusit i30, docela by mě zajímalo tvé hodnocení, mě osobně se i30 právě v interiéru jevila solidněji, i celkově lepším dojmem než ceed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 já byl dneska u Horejska v Č. Lípě pro leták s ceníkem a slečna my řekla,že ho mají ve skladu tak jsem se byl podívat,ale byla už tma tak se zajdu podívat v týdnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 No ja nevim, kazdej oroduje za Ceed, ale ja se na to byl podivat, byl jsem se s tim projet a dal jsem rec s prodejcem a ten me nakonec toho vseho docela zchladil. Pocit z interieru nic moc - design docela peknej, ale pocit kvality slabej - sahnu na ovladac oken, nejak divne se tam hejbe. Sahnu na tlacitko na stredove konzole, nejak divne se tam hejbe... Abych to zestrucnil, proste mi tam hrozne chybi ta skodovacka (koncernova) fortelnost a solidnost dilu, predevsim tech pohyblivych. Jizda ok, hlavne naftovej motor (az bude mit Skodovka TDi CR, vyhoda Ceedu bude ta tam), rizeni necitlivy, razeni nedosahuje presnosti Skodovky, podvozek ne tak suverenni, ale moc ostre jsem to projet nemoh. Podtrzeno a secteno, ke Skodovce Kie jeste neco schazi a kdyz se to secte, neni to zrovna zanedbatelne. Na druhou stranu pripoustim, ze kazdy muze mit jine priority a jinak nastavene hodnoty a s mymi postrehy nemusi souhlasit. Nakonec, cenova vyhoda a zaruka je trumf, ale doporucuju se informovat na presne podminky zaruky, me to docela (jak jsem rekl) zchladilo. Na tom něco určitě bude, ale musím říct, že jsme měli H Lantra 1.8 1996, najeli na ní asi 40tis km poté, co nám ji prodal přítelkyně táta s najetými 100tis km a vše naprosto ok. Akorát ty plechy jsou takový tenčí, aspoň pocitově a plasty taky jiný, ale je to o mentalitě, bo i předchozí generace třeba Toyot a Lexusů prostě ty plasty a tlačítka měly jiný, takový bych řekl "neevropský", to je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KUBRT 111 Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Už je taky v Rožnově....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 V Budějcích už máme taky kombíka K tomu Ceedu, známej ho má a začali mu mlátit tyčky stabíku, zajel reklamovat a strašně se divil, když mu bylo oznámeno, že na toto se záruka nevztahuje vůbec,,,prostě spotřební materiál, jako kdyby jste šli reklamovat obržděný destičky,,,takže na KIU si dejte bacha, ono 7 let je pěknejch, ale v podstatě nedostanete ani 2 roky jako u škodovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Asi tak - nie je všetko zlato, čo sa blyští! Ceed nie je zlý, ale je to auto naozaj len pre človeka, ktorý nič nerieši a auto berie ako spotrebák štýlom "keď to jazdí, je to ok". Neviem, čím to je, ale dosť ľudí, ktorí odišli od škodovky ku konkurencii, veľmi často spomína, akáže bola tá škodovka oproti ich novému autu super... Niečo na tom bude, tie škodovky naozaj nebudú také zlé. Prvé kombíky sú už aj u nás - zatiaľ som mal možnosť vidieť žltý a červený. Hádam budúci týždeň sa objavia už aj u predajcov. Inak neviem či si niekto všimol, ale u nás je na F2 už záruka 4 roky Detaily neviem, ale zistím - predpokladám totiž, že tam bude nejaký háčik (podobne ako u Ceedu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.