Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Hele model nemodel já tam mám háček z OII

Chápu, že pan P64N nemá na starosti nic jiného než obtěžovat majitele 99%-centní fábie a 1%-centníOII, ale já si stojím za svým názorem a prostě tam mám háček z OII !!!!!! kol101:scooter::prc:

Huš, utikej z toho sluníčka, to ti nedělá dobře!!!! lol

Jen doufam, ze me Gril neugriluje... :p

Jedu pro dřevěný uhlí

Za můj předchozí příspěvek se panu P2M omlouvám a dovoluji si jeho, i vás všechny pozvat dnes večer na skromné občerstvení...:worthy

lol

ještě adresu sem prosím napiš, abysme nebloudili lol

Mapka pro pana P2M

post-141-1177938530_thumb.jpg

Jéééé, tam jsem byl minulej rok - na rok... :kol-138:

Grile, az ja te dostanu do ruky... lol

Mapka pro pana P2M

ses ani nepochlubil, že jsi v Praze :smich:;)

Mapka pro pana P2M

Jenom přechodně, pár dní možná měsíců :p

Mapka pro pana P2M

Jenom přechodně, pár dní možná měsíců :p

;)

Tak páni, háčik, resp háčisko už mám, zajtra ho nahodííííím ;)-_- -_- -_-

Tak už mám taky háček, ale namontoval jsem ho na spodní stranu krycí roletky, takže je pěkně schovaný. :palec2:

Tak tu sú slúbené fotos :palec2::palec2: musím povedať že aj po tejto úprave som pocítil zvýšenie výkonu asi o pol koňa lollollollol

post-3171-1178460314_thumb.jpg

post-3171-1178460340_thumb.jpg

musím povedať že aj po tejto úprave som pocítil zvýšenie výkonu asi o pol koňa lollollollol

Ty taky?! lol

JA TAKY :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Profor: O pol koňa? Ja to vidím na také 4 Tesco igelitky :laugh.gif

Dave33: Kde presne si dal ten háčik, môžeš to nejak vyfotiť? Ja som nad tým tiež rozmýšľal, ale nenašiel som žiadne vhodné umiestnenie... To taký Focus, ten má z výroby po oboch stranách háčik, síce menší, ale je tam :wub:

takový plodný téma a já si ho nevšimnul :feve:

škoda jen, že v těch místech mám zesilovaš a na druhé straně tuc tuc kostku, lae je to jedno, nejezdím do TESCA.... lol

Taky se mi to velmi zalíbilo, s ženou jsem nucem jezdit nakupovat často, připadám si jako igelitový král a tento nápad je bezva. :palec2:

Chlapi , tak se mi zdá jako byste smad ani toto forum nesledovali a objevili jste Ameriku. Hák už se u oktaviánů několikrát řešil. Hák se dá nejlevněji sehnat ne v prodejně ND , ale v autosalonu jako příslušenství

Sklopný hák DMA 610007 Kupoval jsem ho v Automechanice v Prostějově a cena za dva kusy byla 180,-

Chlapi , tak se mi zdá jako byste smad ani toto forum nesledovali a objevili jste Ameriku. Hák už se u oktaviánů několikrát řešil. Hák se dá nejlevněji sehnat ne v prodejně ND , ale v autosalonu jako příslušenství

Sklopný hák DMA 610007 Kupoval jsem ho v Automechanice v Prostějově a cena za dva kusy byla 180,-

ne všichni fabiatici chodí do oktávek a naopak, jinak dík za info

ne všichni fabiatici chodí do oktávek a naopak, jinak dík za info

Přesně tak, já tam nebyl snad ani jednou..

takový plodný téma a já si ho nevšimnul :feve:

škoda jen, že v těch místech mám zesilovaš a na druhé straně tuc tuc kostku, lae je to jedno, nejezdím do TESCA.... lol

Nevěš hlavu Bobe, slyšel jsem, že tam pasujou u igelitky z Hypernovy lol;)

Tak tu sú slúbené fotos :palec2::palec2: musím povedať že aj po tejto úprave som pocítil zvýšenie výkonu asi o pol koňa lollollollol

Pačemů tam to poutko? :kuk::D

K tomu nárůstu koní - udělals chybu, teď máš přemotorovanou levou stranu a určitě to táhne doprava, viď? :D Pořeš to háčkem č. 2, který umísti ve stejné horizontální rovině na opačnou stranu vozidla v zrcadlové vzdálenosti od středu karoserie, chápeš? lol;)

P2M: Poutko je tam proto, ze pri seriove zastavbe je háček vlivem pruziny sklopen do horizontalni polohy aby neprekazel a opticky "nevoxidoval".

Abys ho pak slozite nelovil, visi ti tam nenapadne poutko, za ktere ho jednoduse sklopis do pracovni polohy... Staci? ;)

K tomu narustu koni - prímová analýza a brilantní řešení! :D

ten z TopGunu :p;): Dík za sofistikované osvětlení :)

P2M: Nejni zač! :t-_-

mam objednano :D

Takto ta poutka potom vypadají v praxi, při sériové zástavbě. B)

post-1042-1178550450_thumb.jpg

Upraveno od rkonf

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.