Duben 30, 200718 r Hele model nemodel já tam mám háček z OII Chápu, že pan P64N nemá na starosti nic jiného než obtěžovat majitele 99%-centní fábie a 1%-centníOII, ale já si stojím za svým názorem a prostě tam mám háček z OII !!!!!! Huš, utikej z toho sluníčka, to ti nedělá dobře!!!!
Duben 30, 200718 r Jen doufam, ze me Gril neugriluje... Jedu pro dřevěný uhlí Za můj předchozí příspěvek se panu P2M omlouvám a dovoluji si jeho, i vás všechny pozvat dnes večer na skromné občerstvení... ještě adresu sem prosím napiš, abysme nebloudili
Duben 30, 200718 r ještě adresu sem prosím napiš, abysme nebloudili Mapka pro pana P2M ses ani nepochlubil, že jsi v Praze
Duben 30, 200718 r ještě adresu sem prosím napiš, abysme nebloudili Mapka pro pana P2M ses ani nepochlubil, že jsi v Praze Jenom přechodně, pár dní možná měsíců
Duben 30, 200718 r ještě adresu sem prosím napiš, abysme nebloudili Mapka pro pana P2M ses ani nepochlubil, že jsi v Praze Jenom přechodně, pár dní možná měsíců
Květen 5, 200718 r Tak už mám taky háček, ale namontoval jsem ho na spodní stranu krycí roletky, takže je pěkně schovaný.
Květen 6, 200718 r Tak tu sú slúbené fotos musím povedať že aj po tejto úprave som pocítil zvýšenie výkonu asi o pol koňa
Květen 6, 200718 r musím povedať že aj po tejto úprave som pocítil zvýšenie výkonu asi o pol koňa Ty taky?!
Květen 6, 200718 r Profor: O pol koňa? Ja to vidím na také 4 Tesco igelitky : Dave33: Kde presne si dal ten háčik, môžeš to nejak vyfotiť? Ja som nad tým tiež rozmýšľal, ale nenašiel som žiadne vhodné umiestnenie... To taký Focus, ten má z výroby po oboch stranách háčik, síce menší, ale je tam
Květen 6, 200718 r takový plodný téma a já si ho nevšimnul škoda jen, že v těch místech mám zesilovaš a na druhé straně tuc tuc kostku, lae je to jedno, nejezdím do TESCA....
Květen 6, 200718 r Taky se mi to velmi zalíbilo, s ženou jsem nucem jezdit nakupovat často, připadám si jako igelitový král a tento nápad je bezva.
Květen 6, 200718 r Chlapi , tak se mi zdá jako byste smad ani toto forum nesledovali a objevili jste Ameriku. Hák už se u oktaviánů několikrát řešil. Hák se dá nejlevněji sehnat ne v prodejně ND , ale v autosalonu jako příslušenství Sklopný hák DMA 610007 Kupoval jsem ho v Automechanice v Prostějově a cena za dva kusy byla 180,-
Květen 7, 200718 r Chlapi , tak se mi zdá jako byste smad ani toto forum nesledovali a objevili jste Ameriku. Hák už se u oktaviánů několikrát řešil. Hák se dá nejlevněji sehnat ne v prodejně ND , ale v autosalonu jako příslušenství Sklopný hák DMA 610007 Kupoval jsem ho v Automechanice v Prostějově a cena za dva kusy byla 180,- ne všichni fabiatici chodí do oktávek a naopak, jinak dík za info
Květen 7, 200718 r Chlapi , tak se mi zdá jako byste smad ani toto forum nesledovali a objevili jste Ameriku. Hák už se u oktaviánů několikrát řešil. Hák se dá nejlevněji sehnat ne v prodejně ND , ale v autosalonu jako příslušenství Sklopný hák DMA 610007 Kupoval jsem ho v Automechanice v Prostějově a cena za dva kusy byla 180,- ne všichni fabiatici chodí do oktávek a naopak, jinak dík za info Přesně tak, já tam nebyl snad ani jednou..
Květen 7, 200718 r takový plodný téma a já si ho nevšimnul škoda jen, že v těch místech mám zesilovaš a na druhé straně tuc tuc kostku, lae je to jedno, nejezdím do TESCA.... Nevěš hlavu Bobe, slyšel jsem, že tam pasujou u igelitky z Hypernovy
Květen 7, 200718 r Tak tu sú slúbené fotos musím povedať že aj po tejto úprave som pocítil zvýšenie výkonu asi o pol koňa Pačemů tam to poutko? K tomu nárůstu koní - udělals chybu, teď máš přemotorovanou levou stranu a určitě to táhne doprava, viď? Pořeš to háčkem č. 2, který umísti ve stejné horizontální rovině na opačnou stranu vozidla v zrcadlové vzdálenosti od středu karoserie, chápeš?
Květen 7, 200718 r P2M: Poutko je tam proto, ze pri seriove zastavbe je háček vlivem pruziny sklopen do horizontalni polohy aby neprekazel a opticky "nevoxidoval". Abys ho pak slozite nelovil, visi ti tam nenapadne poutko, za ktere ho jednoduse sklopis do pracovni polohy... Staci? K tomu narustu koni - prímová analýza a brilantní řešení!
Květen 7, 200718 r Takto ta poutka potom vypadají v praxi, při sériové zástavbě. Upraveno Květen 7, 200718 r od rkonf
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.