Duben 17, 200718 r Moc jsem nefotil.Tady moje paní a taky vedle na sedačce-jak mě rozptylovala no počkej!!!! tady bude mit nekdo problem
Duben 17, 200718 r Cosby,myslim,z vecere ani sex par dni nebudou Upraveno Duben 17, 200718 r od kocht
Duben 17, 200718 r večeři mám každý den a sex mi stačí na silvestra :D Já myslím, že Ivuška je v pohodě Ona už ho má přečtenýho jako vkladní knížku
Duben 18, 200718 r Tak vidim, ze Kladno zabodovalo (vid Kochtiku :D ) a ze to byla opet veeeelmi zdarena akce, fotky a komentare supr . Nam to tentokrat s Petou nevyslo, tak doufam, ze priste uz zase nebudem chybet -_- ;)
Duben 18, 200718 r večeři mám každý den a sex mi stačí na silvestra :D Já myslím, že Ivuška je v pohodě Ona už ho má přečtenýho jako vkladní knížku jj Palošku máš pravdu Upraveno Duben 18, 200718 r od IvanaII
Duben 18, 200718 r večeři mám každý den a sex mi stačí na silvestra :D Já myslím, že Ivuška je v pohodě Ona už ho má přečtenýho jako vkladní knížku jj Palošku máš pravdu Já vždycinky Ivuš, já vždycinky
Duben 19, 200718 r By me zajimalo s kym sem tam co mel, ze se mi snad po druhy v zivote udelal opar Upraveno Duben 19, 200718 r od MichalF
Duben 19, 200718 r By me zajimalo s kym sem tam co mel, ze se mi snad po druhy v zivote udelal opar Ja to nevim a radsi,byt Tebou, ani bych to vedet nechtel :-)))
Duben 19, 200718 r By me zajimalo s kym sem tam co mel, ze se mi snad po druhy v zivote udelal opar to se zeptej te slecny z recepce
Duben 19, 200718 r By me zajimalo s kym sem tam co mel, ze se mi snad po druhy v zivote udelal opar to se zeptej te slecny z recepce Nene ta s tim urcite nema co do cineni, te sem ukazoval nase forum a navic to nebyl muj typ. Ale to, ze nemela pod tema satama vubec nic se mi zamlouvalo
Duben 19, 200718 r By me zajimalo s kym sem tam co mel, ze se mi snad po druhy v zivote udelal opar to se zeptej te slecny z recepce Nene ta s tim urcite nema co do cineni, te sem ukazoval nase forum a navic to nebyl muj typ. Ale to, ze nemela pod tema satama vubec nic se mi zamlouvalo to mas opar z toho ze ses na ni jenom podival
Duben 19, 200718 r By me zajimalo s kym sem tam co mel, ze se mi snad po druhy v zivote udelal opar to se zeptej te slecny z recepce Nene ta s tim urcite nema co do cineni, te sem ukazoval nase forum a navic to nebyl muj typ. Ale to, ze nemela pod tema satama vubec nic se mi zamlouvalo A to nemela nic jen v hornich partiich nebo dokonce i na tech spodnich ? :-)
Duben 19, 200718 r By me zajimalo s kym sem tam co mel, ze se mi snad po druhy v zivote udelal opar Jeste taky zalezi na tom,kde ten opar mas.. :smich:
Duben 19, 200718 r By me zajimalo s kym sem tam co mel, ze se mi snad po druhy v zivote udelal opar Jeste taky zalezi na tom,kde ten opar mas.. :smich: No ja nevim kde vsude opar byva pac tim netrpim, ale ja ho mam na drzce
Duben 19, 200718 r By me zajimalo s kym sem tam co mel, ze se mi snad po druhy v zivote udelal opar to se zeptej te slecny z recepce Nene ta s tim urcite nema co do cineni, te sem ukazoval nase forum a navic to nebyl muj typ. Ale to, ze nemela pod tema satama vubec nic se mi zamlouvalo A to nemela nic jen v hornich partiich nebo dokonce i na tech spodnich ? :-) Ani dole ani nahore
Duben 19, 200718 r By me zajimalo s kym sem tam co mel, ze se mi snad po druhy v zivote udelal opar to se zeptej te slecny z recepce Nene ta s tim urcite nema co do cineni, te sem ukazoval nase forum a navic to nebyl muj typ. Ale to, ze nemela pod tema satama vubec nic se mi zamlouvalo A to nemela nic jen v hornich partiich nebo dokonce i na tech spodnich ? :-) Ani dole ani nahore Si delas prdel, ze jo ? Snad jeste budu litovat, ze jsem tam nezustal :-) Upraveno Duben 19, 200718 r od acter
Duben 19, 200718 r Si delas prdel, ze jo ? Snad jeste budu litovat, ze jsme tam nezustal :-) No zeptej se ostatnich, myslim to naprosto vazne
Duben 19, 200718 r Si delas prdel, ze jo ? Snad jeste budu litovat, ze jsme tam nezustal :-) No zeptej se ostatnich, myslim to naprosto vazne no musim ti dat za pravdu
Duben 19, 200718 r Si delas prdel, ze jo ? Snad jeste budu litovat, ze jsme tam nezustal :-) No zeptej se ostatnich, myslim to naprosto vazne no musim ti dat za pravdu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.