Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dneska jsem byl kupovat origo svíčky v autorizovaném servise a ta paní mi s ůsměvem nabídla jeden kus za 530kč.Mě málem odnesli.Lidičky kde nakupujete svíčky a za jakou cenu?Popřípadě odkaz na nějaké stránky.Diky moc Micca.

já bych řek že kdekoliv kde prodávají svíčky.

Dneska jsem byl kupovat origo svíčky v autorizovaném servise a ta paní mi s ůsměvem nabídla jeden kus za 530kč.Mě málem odnesli.Lidičky kde nakupujete svíčky a za jakou cenu?Popřípadě odkaz na nějaké stránky.Diky moc Micca.

Do autorizáku bych nevlezl ani pro reklamní letáky :p

Kupoval jsem u Elitu, cena v rozumných mezích. (NGK 4ks 720Kč)

530,- Kč / ks! Napiš jakej tam máš motor. Jestli hovoříš o zapalovacích svíčkách, tak jsou zadraceně drahé a jestli o žhavicích, tak ty jsou pouze drahé. Zapalovací NGK 720,- Kč / 4 ks do už docela jde.

• Autor

:aggressive:

530,- Kč / ks! Napiš jakej tam máš motor. Jestli hovoříš o zapalovacích svíčkách, tak jsou zadraceně drahé a jestli o žhavicích, tak ty jsou pouze drahé. Zapalovací NGK 720,- Kč / 4 ks do už docela jde.

Mám 2.0l 85kw.Normální zapalovací svíčky s origo znakem škoda 530kč.Prostě hnus.Už tam nikdy nevkročím. :aggressive:

jakou znacku a typ svicek by jste mi doporucili pro 1,6 55 kW ?

Myslím si, že dost lidí zde bude semnou souhlasit, když řeknu NGK....koupil sem za 150 kus...super cena

Myslím si, že dost lidí zde bude semnou souhlasit, když řeknu NGK....koupil sem za 150 kus...super cena

A nějaké přesnější označení ?

Mrkni...

post-954-1177347790_thumb.jpg

Upraveno od Pike

Já do své Okty dávám český Brisk Extra asi za 90 Kč/ks a nemůžu si stěžovat. Sice tuhle značky výrobce neurčuje, ale já jsem s nima naprosto spokojenej.

Mrkni...

Já mám od výroby BOSH, a jsem snima maximálně spokojený, proto jsem před cca 14 dněma zaoupil tz samý (už mají přes 70 kkm).

http://www.autodilykrc.cz/

Tom

Mrkni...

Já mám od výroby BOSH, a jsem snima maximálně spokojený, proto jsem před cca 14 dněma zaoupil tz samý (už mají přes 70 kkm).

http://www.autodilykrc.cz/

Tom

jen si tak říkám, proč mají některé svíčky dle té tabulky jiné vzdálenosti elektrod. U rozdílných typů motorů bych to pochopil, ale u stejného typu mi to nějak neleze do hlavy....

Vypadá to sice divně ale mělo by to být OK, s mezerou se změní i další parametry, navíc všechny nemají stejné uspořádání, počet elektrod...

Vypadá to sice divně ale mělo by to být OK, s mezerou se změní i další parametry, navíc všechny nemají stejné uspořádání, počet elektrod...

Aha a jak si myslím, určitě je lepší víc elektrod. Nebo se mýlím ?

Děkuji za tabulku, je super a přesně něco takového jsem si představoval..... :palec2:

Více nemusí vždy znamenat lépe :t Pan Čech píše velmi pěkné články o všem co se motorů týká, tady v předposledním odstavci Zapalovací svíčky je něco k tématu.

Upraveno od Pike

• 6 měsíců později...

A jaké svíčky by jste mě poradily do 2,0 ? Ale při provozu na LPG? :help:

Karel.lpg tady na stránkách chválí Brisk platinové, já mám zatím bosch, které jsou v dílenské příručce

doporučované (vč. NGK) a na plyn zatím OK, ale mám to krátce takže nemohu sám moc radit :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.