Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

prosim, poradi mi nekdo s touto chybou? :feve:

01341 053D Řídicí jednotka ve sdružených přístrojích CAN-K(komfort) - bez komunikace Gateway

nevite, jak tuto zavadu opravit? Nesviti mi budiky, kdyz rozsvitim svetla, ale az pote, co otocim klickem, tato chyba nastala pote, co jsem vyzkousel jine budiky v mem aute a pro cele rozsviceni maxidotu jsem otocil klickem :feve:

upozornuju, ze 01341 je cislo chyby :palec2:

UDĚLAL BYCH RESET GAREWAY ZNOVU NAKODOVAT.

ahojdec.Mam fabii 1.4Mpi 44kW,pise mi to chybu 16556 rada valcu 1 prilis bohata smes.Mam vymenenou lambdu pred katem,vzduch.filtr je ok a svicky meneny minulej rok ,nevite na co jeste kouknout diky :help::help:

Zdravím všetkých :help:

dnes som kontroloval chyby motora a vypisalo my tieto zavady:

16556-rada valcu 1-system odmerovani paliva-system prilis bohaty

17549-evidence zatizeni-neverohodna hodnota

Vypisalo to nejaku netesnost sania. chcem sa opytat, kde to netesni. Je pod vstrekovanim nejake tesnenie?

Ak s tym ma niekto skusenosť, budem vďačný za radu

Prepačte, zabudol som, je to Fabia I, 1,4, 50kW,r.v. 2000.Pristrojovka nesvieti žiadnu zavadu

Dakujem :palec2:

Tiez mam chybu 16556 - pan Svarc z firmy Cimbu vyjadril podozrenie na vadnu lambda sondu, ked mi chipoval auto.

Tiez mam chybu 16556 - pan Svarc z firmy Cimbu vyjadril podozrenie na vadnu lambda sondu, ked mi chipoval auto.

mam ty same chyby,lambda menena a furt to tam pise ty same chyby

Mnoo skontroluj teda na budikoch piny 9 - pomaračovo/zelený a 10 - pomarančovo/hnedý - to je vedenie CAN Komfort, po ňom ide informácia z BSG o tom že máš zapnuté svetlá

potom skús prekódovať gateway tým istým kódom, tak isto aj budíky a BSG

uz si to nejak vyresil,jestli jo tak pak pisni

Pod vstrekovačmi su tesniace gumičky....a pod škrtiacou klapkou tesnenie...Existuje na kontrolu sania taký spray,a le postačí aj daky olejový spray :feve:

Pod vstrekovačmi su tesniace gumičky....a pod škrtiacou klapkou tesnenie...Existuje na kontrolu sania taký spray,a le postačí aj daky olejový spray :feve:

ja vymenil tesneni pod sanim,snad to bude gut

neví někdo co to je zač??

17604 - rada valcu 1-sonda 1 - el. chyba obvodu vytapeni

P1196 - 35-10 - - - Sporadická

Je to chyba sporadická takže sa stala viac menej náhodne-nie je trvalá.Zmazať a sledovať.Tu je odpoved z VISu:

post-1954-1241784634_thumb.jpg

no až při jízdě to vypsalo sporadická, ale při prvním přečtení to byla přímo závada

Prezri kabeláž a konektory k lambde,pripadne prestrekni kontoxom možno sa jedná len o zaoxid. kontakt.

Kontrola Lambda sondy se dá udělat VAGem (v měřených hodnotách) a ohmmetrem Je to popsáno v DP

no to sme dělali a co mě zarazilo je to že učinost motoru nikdy nebyla víc jak 75% a to už zasahoval omezovač, a lambda někdy jela a někdy ne

auto ide normálne...??? alebo sa to aj nejako prejavuje? netrhá motor za tepla?

netrhá vubec ale majitel říkal že to nejede jak to jezdívalo ale ta učinost mě překvapila že max. 75% to dost omezilo výkon

Totiz moj brat mal s octaviou 1.6 takyto problem.... vtedy to tusim vypisovalo rada 1 sonda 1, ale neviem ci to vyhrievanie al. nieco ine..... ale jemu auto trhalo ked bolo zohriate..... vymenil som mu lambdu pred katalyzatorom a odvtedy ide ako píla.....

Skus si premerat lambdy podla dielenskej prirucky, al. to daj niekomu na Bosch KTS, tam je to super vidiet ako to vsetko funguje.....

Upraveno od octavio

Zdar lidi.

Mám problém s připojením diagnostiky Vag-com 304 kabel OBD2-COM na Fabia1 1,4 16V 74kW rv. 2001 - kabel mi to nalzne, ale pokud se chci připojit na nějakou jednotku, nebo dám vyhledání dostupných RJ nenalezne nic,ani se nikam npřipojí. S připojením na VW Golf4 nebo VW Passat B5.5 oboje rv. 2000 neni absolutně žádnej problém. Netuším, jestli je problém např. v jiném zapojení OBD konektoru ve fabii, nebo o jakou chybu by se mohlo jednat. Děkuji za info.

....už jsem zjistil kde byl poblém - nezapnul jsem spávně klíček zapalování. Proím smazat tento příspěvek.

Upraveno od martin496

Ja som tiež minule pozeral jednu 16vent.fabku a nešla mi RJ motoru,ale ostatné RJ v pohode.Skús pozrieť myslím poistku č.3 to je napájanie diagnostiky.

Dobrý den,měl bych dotaz....rozsvicuje se mi kontrolka elektroniky..na Vagu to vypsalo chybu 16825 - odvzdušnění nádrže + aktivní uhlí nebo něco podobného..po resetování..ok..za týden stejný problém,kompletně jsme prošli s kamošem kabeláž vše ok..znovu reset..zatim bez problému..doproucuje zatim vymenit palivový filtr..můžete někdo poradit co s tím??mam Fabii 1,54mpi 50kw.

Asi sa ti dostal benzín do nádržky s aktívnym uhlím pri tankovaní.Netankuj do plna a daj si pozor aby si pištolou nestláčal odvzdušňovací ventil v hrdle nádrže.

Ja som tiež minule pozeral jednu 16vent.fabku a nešla mi RJ motoru,ale ostatné RJ v pohode.Skús pozrieť myslím poistku č.3 to je napájanie diagnostiky.

dík za reakci - zjistil jsem, že celej problém byl v tom, že jsem správně nezapnul klíček od zapalování - jsem pako ;) Zkusil jsem to znovu,a vše funguj jak má. Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.