Grym Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Probehla kontrola hadic, vytahnuti a ocisteni cidla pod skrtici klapkou. A vymena hadice na odvetravani vika motoru. Vse jsem prekontroloval, i box filtr vzduchu. Po vymazani zavady jsem ujel asi 3km a zase se rozsvitilo ASR, je znat ze kdyz zastavim a necham bezet motor na volnobeh, tak to chvilkama kolisa. Napada prosim nekoho, kde by mohl byt problem, nejak me nic nenapada ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav097 Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 Zdravím , když jsem si diagnostikoval Fabii 1.2 HTP, tak se mi objevila chyba P0404 a když jsem si našel na internetu přesně co to je a našel: Recirkulace výfukových plynů obvodu rozsah / výkon a nebo něco s relé u ventilátoru, tak nevím. Co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindramarinc Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Zdravím, mám problém se servořízením na Fabii z roku 2000 (1,4 mpi 50kW,bez ABS,TRW řízení).Občas se mi rozsvítí kontrolka serva a posilovač přestane fungovat.Pomůže vypnout klíček a znovu nastartovat (posilovač naskočí a kontrolka zmizí).Už byl měněn snímač řízení (G250),kontrolován kabelový svazek,přeměřen alternátor i čerpadlo serva.Chyby z diagnostiky: 00778-snímač řídícího úhlu,žádná komunikace,trvale 01324-řídící jednotka pohonu čtyř kol,žádná komunikace,trvale Je ještě nějaký snímač (G85) ve volantu i když nemám abs a esp?Případně pomůže základní nastavení snímače úhlu natočení volantu (G85)?Případně jak ji udělat.Tu druhou chybu beru jako nějakýho šotka.Děkuji.S pozdravem Jindra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Zkus se podívat na pojistky, jak na barery boxu tak v palubce. V té palubce nevím číslo z hlavy, ale i když se zdají ok, vyměnil bych je. Mě se to taky vyblbovalo a bylo to pojistkou v palubce. Sice vypadala jako že je ok, ale vyměnil jsem jí a je po problému. Jinak tema s řízením už tu někde je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindramarinc Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 před 35 minutami, wiglegummi napsal: Zkus se podívat na pojistky, jak na barery boxu tak v palubce. V té palubce nevím číslo z hlavy, ale i když se zdají ok, vyměnil bych je. Mě se to taky vyblbovalo a bylo to pojistkou v palubce. Sice vypadala jako že je ok, ale vyměnil jsem jí a je po problému. Jinak tema s řízením už tu někde je. Pojistky na pohled vypadají dobře, ale vyměním.Téma je, jsou tam i stejný kódy chyb, ale bohužel jsem nenašel dořešený problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Nejsem si jistej ale snímač G85 jak píšeš je podle mě, snímač teploty chladicí kapaliny, nebo je úplně jinde a nemá s řízením nic společného. Na řízení jiný snímač není. Pokud jsou pojistky v pořádku tak bude nejspíše vadnej zase onen vyměněný snímač, nikde není napsané že nemá už problémy od výroby. Napiš jak jsi dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
labi Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Zdar,chtěl jsem udělat základní nastavení škrtící klapky a vagína piše viz obr.Nevíte co s tím?Když jsem měl w7 tak ok.Nyní mám w10 a je to v p......Chybové kódy to vypíše a vymaže,ale na základní nastavení a akční členy už vyskakuje hláška.Zkusil jsem nainstalovat VCDS-Lite a taky to samé.Diky za každý nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 před 22 hodinami, Jan97 napsal: dobrý den potřeboval bych poradit s fabii 1.4 16v 55kw startuje vždy až po druhem otočení kličku ale dělá to jen když je studenej motor a jednou za čas se rozsvítí kontrolka EPC otáčky skoči na 21 000 otáček a pulzují a auto nechce jet . Dneska se mi to stalo na parkovišti tak jsem zkusil zastavit motor stále běžel sundal jsem filtr a koukl na škriticí klapku ta se ani nehla ani po přidání plynu a proto píšu sem jestli se stím někdo nesetkal a nemá řešení nová klapka se mi kupovat nechce když stojí okolo 5tis. před 21 hodinami, Jan97 napsal: a pak je další otázka mam tenhle kabel kupovanej z aliexpresu ale potřeboval bych nějakej system v češtině který by fungoval Proč si sakra nenajdeš témata, kde se tyto, nebo podobné problémy řeší??? Příspěvky jsem smazal. Jenom přiděláváš práci ostatním a děláš tady zmatky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abstinent Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 Zdravím. Dneska jsem byl na STK a při měření emisí vyhodilo chybu P0031-nefunkční vyhřívání sondy,hodnoty emisí v normě.Která sonda ( před/za katem ) to je mě neřekl/nemohl zjistit. Test lambda sond - nízký počet zvlnění. Viz foto. Motor 1,4 16V 59kW BUD viz podpis,nájezd 222785 km Za kat patří sonda 036906262D , před kat patří sonda 036906262AA . Na diagnostiku se dostanu možná zítra nebo po neděli. Tak se chci zeptat jestli někdo neví jestli mají obě sondy vyhřívání nebo jenom jedna/která ( před/za katem ) ? Díky. A ještě se chci zeptat,jak je na tom s funkčností tento kkl kabel ? Bude k tomu VAG 304. http://www.mtaplus.cz/autodiagnostika-vag-audi-skoda-seat-volkswagen-vw/35-diagnostika-obd2-kkline-usb.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abstinent Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 (editace) Tak mě ta diag. vyhodila toto obr. 1 VAG 409 , obr. 2 VAG ihr 304.. Nemá/neví někdo info co říká VIS. Díky Editováno: 16. Únor 2017, autor: Abstinent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Tam neni co resit , bud odesla lambda nebo konektor , ci drat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abstinent Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Hurec : Díky za reakci. Popis chyby jsem našel,ale jinde ( měla by to být přední ls před katem ) Podle DP a mých možností jsem provedl proměření odporu ls-0 ohm,do sondy proud jde v hodnotách dle DP,ověření proměřením odporu zadní sondy- odpor 4,8 ohm,proud také dle hodnot v DP,takže to nejspíš bude přední ls,objednána,dnes bych ji měl mít doma,tak namontuji a udělám pak diag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Jo mela by to byt sonda pred katem. Pokud je 0ohm tak jasne , je to zkrat. Ja menil sondu za katem odesla po 60tisicich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 ahoj,prosím o radu,několikrát se mi ve vag com,zpbrazila chyba:1054 rele napájecího napětí-svorka 30(J317),ve Visu nejsou napsány příčiny,co tato chyba přesně znamená? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Díky moc,jen bych se ještě zeptal,dokážu si to relé vyměnit sám doma a kde se přesně nachází ve fabii sedan 1,4 16v 74 kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Zdravím, mohl by mi prosím někdo pomoci s významem níže uvedených chyb a možným řešením? Děkuji. Chassis Type: 6Y (6Y - Skoda Fabia (1996 > 2008)) - motor 1.4 mpi 16521 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S2 P0137 - 35-10 - Signal too Low - Intermittent 16556 - Fuel Trim; Bank 1 P0172 - 35-10 - System Too Rich - Intermittent 16825 - EVAP Emission Control Sys P0441 - 35-10 - Incorrect Flow - Intermittent 17549 - Load Calculation Cross Check P1141 - 35-10 - Implausible Value - Intermittent 16556 - Fuel Trim; Bank 1 P0172 - 35-10 - System Too Rich - Intermittent 16955 - Brake Switch (F) P0571 - 35-10 - Implausible Signal - Intermittent 16514 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S1 P0130 - 35-00 - Malfunction in Circuit 16514 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S1 P0130 - 35-00 - Malfunction in Circuit 00906 - Horn (H1) 28-10 - Short to Plus - Intermittent 00975 - Heated Rear Window (Z1) 28-10 - Short to Plus - Intermittent 00896 - Trunk Lock Unit (F256) 27-10 - Implausible Signal - Intermittent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1712 Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Ahoj,umi vag com 304 načist readiness kod na fabii 2003 sdi...děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1712 Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 zkoušel jsem readiness kod,ale nešlo to napsalo mi to vozidlo kompabilni ted nevim jestli USB nebo OSB II data OA 41 00 00..kde muže byt chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Duben 2017 Sdílet Vloženo 9. Duben 2017 a když čteš chyby, máš tam i jejich názvy, nebo pouze čísla chyb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1712 Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 žedne chyby tam nemam,pro jistotu mrknu ještě jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 jde mi o to jestli máš "plnou" verzi VAGu, páč nic jiného mě nenapadá, proč by readness neměl jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1712 Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 (editace) moc tomo nerozomim,kabel mam takovy modry za 300kč a vag 304 cz jsem stahnul na netu,mužeš dat odkaz na vag 304 na ktery by to mělo fungovat ,ale když dam ten test OBD-2 tak to piše vše OK..děkujiu Editováno: 11. Duben 2017, autor: zdenek1712 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 no s tou modrou čínou toho moc neuděláš, a hlavně bych měl strach o řj atd. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.