Vlasta Vloženo 26. Duben 2007 Vloženo 26. Duben 2007 Nemáte někdo nějakej spolehlivej program na převod formátu WMA a WMV do avi nebo rovnou DVD nějak mi muj značkovej Sencor WMV a WMA nechce brát a rally videa co stahuju jsou bohužel většinou v těchto formátech. Citovat
gh0 Vloženo 27. Duben 2007 Vloženo 27. Duben 2007 Nemáte někdo nějakej spolehlivej program na převod formátu WMA a WMV do avi nebo rovnou DVD nějak mi muj značkovej Sencor WMV a WMA nechce brát a rally videa co stahuju jsou bohužel většinou v těchto formátech. vyzkousej toto http://www.stahuj.cz/multimedia/prevody_fo...ideo-converter/ Citovat
zabiak Vloženo 27. Duben 2007 Vloženo 27. Duben 2007 (editace) Já doporučuji ConvertXtoDvd umí to všechno mužeš si udělat i vlastní menu Ale musí se to kooupit nebo ckracknout Editováno: 27. Duben 2007, autor: zabiak Citovat
Erik Vloženo 1. Květen 2007 Vloženo 1. Květen 2007 Já dělám DVD z WMV pomocí Nero vision. Je to součást Nera 7.0 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.