XXX TOMCAT XXX Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Nazdar chlapi, prosím Vás licujú Vám všetky vonkajsie diely pekne alebo mate nejake nerovnosti? Ja mam okolo zadného praveho svetla nerovnost. Nejde to pekne rovno po celej dlzke ale vstrede sa trochu zblizuju a ku koncu oddialuju. Asi to je normalne od vyroby. Neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 daj fotku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Mi nelícovaly přední světla s kapotou.Pak jsem se díval na cca 10 Octávek a zjistil,že soro každá to má trošku jinak slícováno.Nkonec mi to nedalo a po cca hodince práce mi to krásně hraje.Jinak zadek mám OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 4. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Odfotim to zajtra, lebo uz je tma. Najprv ju musim umyt lebo stala cely tyzden v praci na parkovisku a je cela zaprasena. Bol som v Ramsteine. Tak hodim foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 zadek dobrej, ale jak píše cosby, parkat jsem vyndal predni svetla a od ty doby mam mezi nima a naraznikem docela velkou škvíru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 5. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Tak tu su tie fotky. Odfotil som obidve strany na porovnanie. Tu su zadne spoje a tu su predne spoje: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 No, tak to je dost, ale dá se s tím pohrát,hlavně u předních světel ..Pak ho samozřejmě seřídit. Já už to taky dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 (editace) Jen ještě pro doplnění, je to taková práce na nic, protože to seřizování je pod světlem, takže musíš vysunout světlo, nastavit a opět zasunout. To ladění je celkem piplavá práce. Editováno: 6. Květen 2007, autor: tomson1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Takhle mi v servisu ta světla ladili,když mi měnili po bouračce přední blatník.. Tak hned jak jsem to dovezl domů,jsem si s tím nastavením skoro půlden hrál a teď už jsem taky spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Chlapci, ja take veci neviem robiť. A nerad by som niečo ulomil alebo take niečo. Skusim servis a uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Chlapci, ja take veci neviem robiť. A nerad by som niečo ulomil alebo take niečo. Skusim servis a uvidim. Já bych tipoval,že v servisu to shledají v pořádku a v patřičných tolerancích..určitě se jim do toho nebude chtít hrabat..Ale rozhodně to zkus,třeba zrovna narazíš na nějakého puntičkáře,jako jsme my tady. Přiznám se,že mně by to taky štvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Skusim to, lebo ja som fakt puntičkár čo sa týka aut. Necham sa prekvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Som si všimol dnes, že tie predne svetla mi pekne licuju so spodnym naraznikom. Ta špára je tam rovnaká na oboch stranach. Takže keby som to prave svetlo posunul hore, tak asi by mi potom nelicovalo dobre so spodnym naraznikom. Alebo sa mozno da dopasovat blatník. Co vy na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Upřímně, na ta přední světla bys potřeboval alchymistickou dílnu Trošku ho zvedneš a zjistíš, že potřebuje trošku dozadu, aby ti lícovalo s nárazníkem.Ale to zas pak ti nepůjde nahoře k blatníku..pořád tak musíš hledat nějaký kompromis. Pod světlem jsou takové plotny na dva šrouby,kteráé můžeš přidzvedávat..ale zároveň jak ty šrouby povolíš, můžeš s tím hýbat i dopředu-dozadu a vpravo-vlevo. Problém je v tom,že to vždycky musíš dotáhnout a zkusit zastrčit světlo zpátky, takže je to docela pakárna a hlavně nadlouho..ale jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Dik, asi to necham tak. Nemam na to až tolko času a nervov. Este raz dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Taky jsem po vymenovani zarovek zpozoroval, ze jedno svetlo by mohlo byt o milimetr ve dvou mistech vic zapadly dovnitr, ale jak psal Cosby, koukl jsem na vic Octavek a snad zadna to nema uplne presne. Kazdopadne bych mohl vyzkouset to, co psal Jirik.DC s tema sroubama - stacilo by jen lehce (tak o 1mm) svetlu pomoct vic dovnitr. Jinak na slicovani zadne vyraznejsi nerovnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.