MELLO Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Hledám někoho z Prahy a blízkého okolí, kdo má ve Fabce instalovanou originální loketní opěrku, a kdo by mi umožnil podívat se v praxi jak je umístěná, a hlavně jestli je opravdu tak krátká, jak se píše na fóru, nebo jestli mi bude vyhovovat. Předem dík. Mello Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Pokud se chceš podívat není problém.Já už bez ní nemůžu být,je super.napiš a sejdem se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekon Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 U mě se můžeš podívat taky. Praha 4 Kamýk. Dneska se budu pohybovat kolem IKEA Černý Most. Loketní opěrka je super a jedna z věcí, co jsem chtěl hned při koupi nového auta . Jestli chceš, písni na ICQ: 260 711 376 nebo Skype: Zekon1 R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miressek Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Kdyby ti vyhovovala Zbraslav, dej vědět Je to super věc, už bych bez ní nedokázal žít Chvíli mi trvalo si zvyknout (hlavně při zatahování ručky trochu překáží), ale jak si zvykneš, má to jen samý výhody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekon Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 (editace) Miressek: to se tam možná potkáváme. Jinak mě nejvíc vadila při zapínání pásu, ale už nevadí. Jen spolujezdec si občas stěžuje, když se kurtuje. Nezvedám ji, mám ji stále sklopenou. Ručku nepoužívám, jenom v zimě když blbnu. R. Editováno: 5. Květen 2007, autor: Zekon 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 5. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Ty jo chlapi, ani jsem nečekal takovou odezvu, dík všem, už jsem domluvený s Majk-em, kdyby to neklaplo ozvu se. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miressek Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Miressek: to se tam možná potkáváme. Jinak mě nejvíc vadila při zapínání pásu, ale už nevadí. Jen spolujezdec si občas stěžuje, když se kurtuje. Nezvedám ji, mám ji stále sklopenou. Ručku nepoužívám, jenom v zimě když blbnu. R. Na spolujezdci nesedím . Ale je pravda že s tím občas někteří bojují, od sebe sem problém neregistroval. Taky jí mám pořád dole, už kvůli tomu, že ta normální "vodorovná" poloha mi nevyhovuje, mám jí sklopenou trochu níž - a kdo to má furt štelovat Ručku používám téměř každý ráno - parkuju z mírnýho kopce, takže při vyšlápnutí spojky a startování popojíždím, což není vždy žádoucí... Ale kdo je zvyklej projíždět zatáčky přes ručku, ten jí asi bude muset zvedat, dole docela překáží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danik12 Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Zdravím všechny, tak po spoustu hledání v Německu jsem konečně narazil na originální loketní opěrku na Fábii první generace. Ty "pseudo" opěrky na fábinku, co jsou na netu se můžou jít zahrabat :D. Popravdě tak silnou konstrukci jsem vůbec nečekal, je doopravdy dost bytelná. Kolik myslíte, že by mohla mít cenu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.