Publikováno Květen 5, 200718 r Ahoj prosim vás jakou barvu má podsvícení u origo navigace ta moje je modro cervena a ja myslel ze je normálne zelena je to skoda DX typ A
Květen 5, 200718 r Ahoj prosim vás jakou barvu má podsvícení u origo navigace ta moje je modro cervena a ja myslel ze je normálne zelena je to skoda DX typ A Mám taky typ A a je zelená,nejspíš si u tý tvojí někdo hrál s podsvícením.
Květen 5, 200718 r nebo je z neceho jinyho :-) vw,audi .. ted nevim ke komu patrej barvy presne Upraveno Květen 5, 200718 r od kodemi
Květen 5, 200718 r Audi cervena a VW modra ne? ale tady ma obe takze treba Seat )) i kdy zten moc podobnej asi neni i kdyz je to stejnej koncern
Květen 5, 200718 r Píše že je na ní napsáno Škoda Auto DX,tak nemuže být ze Seatu ani Audi ani VW.Někdo si měnil podsvit.
Květen 8, 200718 r já ji chci mít spátki zelenou je to teskí to zmnenit počítej, že změna podsvícení tě vyjde ccá na 1000 kč, možná víc... změnit to jde... vyzkoušej třeba FIDELKA
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.