sr5 Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Kolik stojí výměna homokynetického kloubu? Mění se jen ložisko nebo co vše se musí vyměnit. octa. 1,9 TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 s loziskem to nema nic spolecneho,co ti to auto vubec dela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sr5 Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 s loziskem to nema nic spolecneho,co ti to auto vubec dela? když jedu do zatáčky tak to tak cvaká jako kdyby jedna kulička drhla . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 s loziskem to nema nic spolecneho,co ti to auto vubec dela? když jedu do zatáčky tak to tak cvaká jako kdyby jedna kulička drhla . Tak to je vnější homokinetickej kloub... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sr5 Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 s loziskem to nema nic spolecneho,co ti to auto vubec dela? když jedu do zatáčky tak to tak cvaká jako kdyby jedna kulička drhla . Tak to je vnější homokinetickej kloub... kolik taková sranda stojí? a co vyměnit jen ložisko nebo celý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 s loziskem to nema nic spolecneho,co ti to auto vubec dela? když jedu do zatáčky tak to tak cvaká jako kdyby jedna kulička drhla . Tak to je vnější homokinetickej kloub... kolik taková sranda stojí? a co vyměnit jen ložisko nebo celý? Tam není žádný ložisko a mění se celej kloub a nebo komplet poloosa, ceny nevím, když jsem kupoval auto tak jsem tam měl měněný celý poloosy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 ten vnejsi kloub stoji kolem 1000kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 1000,-Kč??Nový??Kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 v kelly,cislo dilu je 42,14.603 a to nepocitam slevu,co vetsina z nas tam ma.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 a jo,neoriginál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 jinej tam nemaj,coz se divim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 jinej tam nemaj,coz se divim dival jsem se na tdicko,ale jak koukam znovu na 1.6 74kw,tak je to stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 jo,74 a TDi jsou stejné,ale než od Kelly to raději za 1000 starší z nějaké 04 co měla málo najeto-a najít se dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 jinej tam nemaj,coz se divim dival jsem se na tdicko,ale jak koukam znovu na 1.6 74kw,tak je to stejne tak jsem zase zaperlil,shani to na tdi,jsem se spletl,tak tan predeslej prispevek moc neberte......to uz je ta unava po tom hokeji........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 jo, za kvalitu se prostě musí zaplatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 jo,74 a TDi jsou stejné,ale než od Kelly to raději za 1000 starší z nějaké 04 co měla málo najeto-a najít se dá Souhlas, já třeba koupil na citroena repasovaný a obě se zadřely... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 neobhajuji tady dily z kelly,ale na sve firemni fabce sdi jsem menil kinetaky z kelly,mam na nich 70tis a ok,nebyl to zadnej repas,neco jineho je,co bych dal na svoji kocicku,to bych premyslel,je ale fakt,ze dva r zaruky je dost dlouha doba na projeveni spatneho matrose.Nebyl to zadnej starline,ale ani febi nebo timken take ne,asi tam zavolam,at vim,co tam maji za znacku tech kloubu,v katalogu to neni.A kdo chce origos,at napise sebovi,ten ma dobre ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siebenerman Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Nedavno som mal problém s homokineťákom, triaslo auto v zákrute, ešte viac keď sa pridávalo. Najskôr sme si mysleli, že bude vadny len vonkajší a tak som ho kúpil (1590 sk neoriginal) ale autom triaslo este omnoho viac. Ked boli oba (vonkajší aj vnútorný) vytlčené, aspoň do seba dáko zapasovali a ako sa vymenil vonkajší, už nepasovali do seba. Na moje 1.8 T sa vnútorný samostatne nedá kúpiť, len celá poloos (27000 sk orig, 10500 neorig). Riešil som to výmenou staršej zachovalej poloosi za 2000 a bez problémov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Ja ho nedavno menil a stalo me to 3000 i s praci. Mam tam nejakej prej dobrej, ted si nepamatuju znacku, zkusim se podivat na krabici... Ten za 1000 mi taky nabizeli, ale ze to bude prej dost smejd, tak sem do toho nesel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Při akceleraci cítím občas taky takový slabý chvění a kolama to není. Jak zjistím který kloub to může být? Na válcích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.