Dakie Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 mladou si beru s sebou, to jo, ale budem se šetřit Bacha na podpatky, jsou v tom střešním tapecu hrozně vidět koukám, že ti budu pak muset zkontrolovat strop :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Taky bych přijel,ale nikoho z vás neznám:( nebude to blbé?Mám F I 1,2 a asi jsem nejmladší to máš kousek, tak přijeď nejmladší určitě nebudeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 koukám, že ti budu pak muset zkontrolovat strop :smich: Pěkně mu to "projedem" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Mazec....budou se kontrolovat stropy.... Nechce někdo skouknout ventyly zespoda...vezmu nějaký nářadí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 mladou si beru s sebou, to jo, ale budem se šetřit Bacha na podpatky, jsou v tom střešním tapecu hrozně vidět koukám, že ti budu pak muset zkontrolovat strop :smich: Vezmu tu náhradní stropnici co doma mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Tak vidím, že se to fakt pěkně rozrůstá a organizátorům přibývá vrásek, kde že to vlastně bude, aby se všichni vešli. Ale nebojte se, všichni se vejdem!!! Další věc, kterou bych chtěl sdělit je toto: byla by možnost udělat i speciální srazové nálepky. Chtěl bych tedy přidat i anketku, kdo by měl zájem o tuto unikátní 1. moravskou srazovou nálepku ŠKODA HOME??? Vzorek vyvěsím večer. Podle zájmu by se nechaly udělat a přibližnou cenu také sdělím. Dnes jsem mluvil s firmou, co by to dělala, tak počítám, že do 20,- Kč za kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 (editace) Taky bych přijel,ale nikoho z vás neznám:( nebude to blbé?Mám F I 1,2 a asi jsem nejmladší to máš kousek, tak přijeď nejmladší určitě nebudeš Supr chapu-li to dobře jsem zvaný uvidím jak s tím datem...14.10 by se mi hodilo...ještě uvidím jak to tady dopadne a prej se berou i přítulky??? (nemyslím ty plechové) PS:nalepku beru Editováno: 1. Říjen 2007, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 To: MATYS06 a MILAN II Tak co kluci, srazili jste se a co jste vymysleli? Času je sice ještě dost, ale příští týden už by se mělo začít plánovat na jisto. V pátek uzavřeme předběžný seznam a pak se uvidí. Ve chvíli, kdy se ale začne něco objednávat a někde něco zamlouvat tak to bude chtít vybrat nějaké zálohy, aby jsme potom třeba x hodin bowlingu a 15 jídel navíc neplatili ze svého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Bacha na podpatky, jsou v tom střešním tapecu hrozně vidět koukám, že ti budu pak muset zkontrolovat strop A co sedadla????? na nich je taky spousta bílých věcí mrtě vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 (editace) až bude upřesněné datum dám vědět jestli se tam ukážu Editováno: 1. Říjen 2007, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 A co sedadla????? na nich je taky spousta bílých věcí mrtě vidět Byla by i nějaká sedačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 To: MATYS06 a MILAN IITak co kluci, srazili jste se a co jste vymysleli? Času je sice ještě dost, ale příští týden už by se mělo začít plánovat na jisto. V pátek uzavřeme předběžný seznam a pak se uvidí. Ve chvíli, kdy se ale začne něco objednávat a někde něco zamlouvat tak to bude chtít vybrat nějaké zálohy, aby jsme potom třeba x hodin bowlingu a 15 jídel navíc neplatili ze svého. Čau Víťo, prvně by se mělo ukončit hlasování o datu, aby se mohlo už něco objednávat. S tím bowlingem to vidím opravdu špatně. Začíná semestr na VŠ a v Olomouci bude zase narváno a tudíž problém něco sehnat pro větší počet lidí. Když by bylo nejhůř, brácha dělá na motorestu Čenda směr Ostrava a mohl by být salonek, ale rozhodující je počet lidí. Jak to tak pročítám, tak to zatím vypadá na nějaké to parkoviště u hypermarketu a sezení v nějaké z restaurací. Asi bych se přiklonil k tomu datu 21., aby se vše stihlo zorganizovat. Nečekal jsem takový zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 (editace) Přikládám nálepku!!! Editováno: 1. Říjen 2007, autor: Matys06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Přikládám nálepku!!! nálepka pěkná, ale nešlo by tam spíš hodit nějakou slepičku? ať už Octu nebo Fabku, ale Japonce ne-e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Ahoj všichni.Hlavně zdravím Matyse 06,Vítu a Milana II.Rád bych se s Vámi zase sešel ,ale snad do té doby nenachumelí.Když by mě to vyšlo přijet, tak tu samolepku bych si určitě koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Přikládám nálepku!!! nálepka pěkná, ale nešlo by tam spíš hodit nějakou slepičku? ať už Octu nebo Fabku, ale Japonce ne-e Pravda.... a já si taky jednu vemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Přikládám nálepku!!! nálepka pěkná, ale nešlo by tam spíš hodit nějakou slepičku? ať už Octu nebo Fabku, ale Japonce ne-e Čau, slepička by nebyla špatná, ale tím autem jsem vyřešil dilema, jestli Fábku nebo Octu. Abysme se nehádali. Navíc to je takové ideální rozpoložení, že to přímo vyzívalo proto, dát to na tu nálepku. Zkusím ještě něco vykoumat, jinak to tak nejspíš zůstane. Každopádně inspirace na další sraz a organizátory z jiného koutu Moravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Ahoj všichni.Hlavně zdravím Matyse 06,Vítu a Milana II.Rád bych se s Vámi zase sešel ,ale snad do té doby nenachumelí.Když by mě to vyšlo přijet, tak tu samolepku bych si určitě koupil. Nazdar Lube, tak snad ti to výjde!!! Počítáme s tebou!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Ahoj všichni.Hlavně zdravím Matyse 06,Vítu a Milana II.Rád bych se s Vámi zase sešel ,ale snad do té doby nenachumelí.Když by mě to vyšlo přijet, tak tu samolepku bych si určitě koupil. Čus chlape...nevíš něco o podložkách....?Nějak nedorazily...a máš plnou chránku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Přikládám nálepku!!! nálepka pěkná, ale nešlo by tam spíš hodit nějakou slepičku? ať už Octu nebo Fabku, ale Japonce ne-e Čau, slepička by nebyla špatná, ale tím autem jsem vyřešil dilema, jestli Fábku nebo Octu. Abysme se nehádali. Navíc to je takové ideální rozpoložení, že to přímo vyzívalo proto, dát to na tu nálepku. Zkusím ještě něco vykoumat, jinak to tak nejspíš zůstane. Každopádně inspirace na další sraz a organizátory z jiného koutu Moravy a co nějakýho veterána (laurin a klement???) nebo třeba starou Felicii v cabru... prostě něco stylovýho jinak ten důvod celkem chápu, ale mě by bylo jedno kdyby tam byla octule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 (editace) Takže jsem to sice na rychlo udělal, ale snad potěším s upravenou Octávkou. Editováno: 1. Říjen 2007, autor: Matys06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Takže jsem to sice na rychlo udělal, ale snad potěším s upravenou Octávkou. to je supr hnetka to je lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Takže jsem to sice na rychlo udělal, ale snad potěším s upravenou Octávkou. to je supr hnetka to je lepší Tak to jsem rád. Ještě bych asi potřeboval nějak zjistit počet účastníků, abych mohl zadat objednávku na tisk. Snad to s tím odhadem nějak trefím!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 2. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 S ohledem na větší zájem než se čekalo a tím pádem více práce pro organizátory bylo hlasování ukončeno. Termín srazu v Olomouci je: Neděle 21. října 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Cau Marto - na tu nalepku bych dal normalni RSo a ne zadnej tuzing a tu modelku bych oddelal uplne Jinak bohuzel 21.10. mi to opravdu nevyhovuje takze nejspis nedorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.