pentadius Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Hlasujte prosím v anketě na začátku. Děkuji. Děkuji, hlasovali jsme, co uvažovat i nad nějakou sobotou? A místo je tedy Olmik? Tak nebudeme v neděli moc kalit Vůbec Ale jo, zakaliíme s Birellem nebo Fríííčkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 OLOMOUC bych dal jako definitivu, ať máme alespoň nějakou jistotu. Dal jsem Olomouc do záhlaví ankety, aby bylo jasno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Dal jsem Olomouc do záhlaví ankety, aby bylo jasno. U nás zatím je stále jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 (editace) Jinak uvítám nápady a návrhy na program a kluky z Olomoucka, aby podle toho navrhli místa, protože jako místní by to měli znát nejlépe.Díky všem! zdarec lidi, už tady bylo zmíněno, že místní mají jakousi povinnost se osobně dostavit. Tak že moc rád uvidím známé a i ty zatím neznámé tváře! A co se týká toho výběru místa konání našeho podzimního srazíku: 1. já se přizpůsobím neděli, kterou si odhlasujete. 2. zatím mě napadají jen 2-3 místa, kam se bez problémů vejde cca 20 aut a všichni to snadno najdou. Číslo jedna je parking u Olympie (pro neználky složitější příjezd), ale za to obrovský plac a spousta butiků + jídlo, nebo před McDonaldem u Tesca (to najde každý strejda). Snad ještě přichází v úvahu Globus. Hoďte sem názory, co se vám víc líbí. Editováno: 26. Září 2007, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Jinak uvítám nápady a návrhy na program a kluky z Olomoucka, aby podle toho navrhli místa, protože jako místní by to měli znát nejlépe.Díky všem! zdarec lidi, už tady bylo zmíněno, že místní mají jakousi povinnost se osobně dostavit. Tak že moc rád uvidím známé a i ty zatím neznámé tváře! A co se týká toho výběru místa konání nanšeho podzimního srazíku: 1. já se přizpůsobím neděli, kterou si odhlasujete. 2. zatím mě napadají jen 2-3 místa, kam se bez problémů vejde cca 20 aut a všichni to snadno najdou. Číslo jedna je parking u Olympye (pro neználky složitější příjezd), ale za to obrovský plac a spousta butiků + jídlo, nebo před McDonaldem u Tesca (to najde každý strejda). Snad ještě přichází v úvahu Globus. Hoďte sem názory, co se vám víc líbí. Místo začátku bych asi nechal na osvědčeném parkovišti Globus, ale šlo mi spíš o následný program (já nevím, projížďka, motokáry, bowling) a taky potom třeba jídlo. Nějaký motorest a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Místo začátku bych asi nechal na osvědčeném parkovišti Globus, ale šlo mi spíš o následný program (já nevím, projížďka, motokáry, bowling) a taky potom třeba jídlo. Nějaký motorest a tak... MŇAM MŇAM MŇAM McDonalds Globus najdu a [meka] taky ... Pojedu až ucítím tu vůni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Místo začátku bych asi nechal na osvědčeném parkovišti Globus, ale šlo mi spíš o následný program (já nevím, projížďka, motokáry, bowling) a taky potom třeba jídlo. Nějaký motorest a tak... MŇAM MŇAM MŇAM McDonalds Globus najdu a [meka] taky ... Pojedu až ucítím tu vůni Já si zapnu navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Jinak uvítám nápady a návrhy na program a kluky z Olomoucka, aby podle toho navrhli místa, protože jako místní by to měli znát nejlépe.Díky všem! zdarec lidi, už tady bylo zmíněno, že místní mají jakousi povinnost se osobně dostavit. Tak že moc rád uvidím známé a i ty zatím neznámé tváře! A co se týká toho výběru místa konání našeho podzimního srazíku: 1. já se přizpůsobím neděli, kterou si odhlasujete. 2. zatím mě napadají jen 2-3 místa, kam se bez problémů vejde cca 20 aut a všichni to snadno najdou. Číslo jedna je parking u Olympie (pro neználky složitější příjezd), ale za to obrovský plac a spousta butiků + jídlo, nebo před McDonaldem u Tesca (to najde každý strejda). Snad ještě přichází v úvahu Globus. Hoďte sem názory, co se vám víc líbí. Milo, tak mě napadá ještě Horizont. Prostředí je super, ale podle počtu by se i to místo pak našlo. Vymyslíme nějaký plán i program, ne?!!! ZÍTRA SE U TEBE STAVÍM!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Jinak uvítám nápady a návrhy na program a kluky z Olomoucka, aby podle toho navrhli místa, protože jako místní by to měli znát nejlépe.Díky všem! zdarec lidi, už tady bylo zmíněno, že místní mají jakousi povinnost se osobně dostavit. Tak že moc rád uvidím známé a i ty zatím neznámé tváře! A co se týká toho výběru místa konání našeho podzimního srazíku: 1. já se přizpůsobím neděli, kterou si odhlasujete. 2. zatím mě napadají jen 2-3 místa, kam se bez problémů vejde cca 20 aut a všichni to snadno najdou. Číslo jedna je parking u Olympie (pro neználky složitější příjezd), ale za to obrovský plac a spousta butiků + jídlo, nebo před McDonaldem u Tesca (to najde každý strejda). Snad ještě přichází v úvahu Globus. Hoďte sem názory, co se vám víc líbí. Milo, tak mě napadá ještě Horizont. Prostředí je super, ale podle počtu by se i to místo pak našlo. Vymyslíme nějaký plán i program, ne?!!! ZÍTRA SE U TEBE STAVÍM!!! Plánujte kluci plánujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Jinak uvítám nápady a návrhy na program a kluky z Olomoucka, aby podle toho navrhli místa, protože jako místní by to měli znát nejlépe.Díky všem! zdarec lidi, už tady bylo zmíněno, že místní mají jakousi povinnost se osobně dostavit. Tak že moc rád uvidím známé a i ty zatím neznámé tváře! A co se týká toho výběru místa konání našeho podzimního srazíku: 1. já se přizpůsobím neděli, kterou si odhlasujete. 2. zatím mě napadají jen 2-3 místa, kam se bez problémů vejde cca 20 aut a všichni to snadno najdou. Číslo jedna je parking u Olympie (pro neználky složitější příjezd), ale za to obrovský plac a spousta butiků + jídlo, nebo před McDonaldem u Tesca (to najde každý strejda). Snad ještě přichází v úvahu Globus. Hoďte sem názory, co se vám víc líbí. Milo, tak mě napadá ještě Horizont. Prostředí je super, ale podle počtu by se i to místo pak našlo. Vymyslíme nějaký plán i program, ne?!!! ZÍTRA SE U TEBE STAVÍM!!! Plánujte kluci plánujte Budem, neboj. Doufám, že taky dorazíš!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Jinak uvítám nápady a návrhy na program a kluky z Olomoucka, aby podle toho navrhli místa, protože jako místní by to měli znát nejlépe.Díky všem! zdarec lidi, už tady bylo zmíněno, že místní mají jakousi povinnost se osobně dostavit. Tak že moc rád uvidím známé a i ty zatím neznámé tváře! A co se týká toho výběru místa konání našeho podzimního srazíku: 1. já se přizpůsobím neděli, kterou si odhlasujete. 2. zatím mě napadají jen 2-3 místa, kam se bez problémů vejde cca 20 aut a všichni to snadno najdou. Číslo jedna je parking u Olympie (pro neználky složitější příjezd), ale za to obrovský plac a spousta butiků + jídlo, nebo před McDonaldem u Tesca (to najde každý strejda). Snad ještě přichází v úvahu Globus. Hoďte sem názory, co se vám víc líbí. Milo, tak mě napadá ještě Horizont. Prostředí je super, ale podle počtu by se i to místo pak našlo. Vymyslíme nějaký plán i program, ne?!!! ZÍTRA SE U TEBE STAVÍM!!! Plánujte kluci plánujte Budem, neboj. Doufám, že taky dorazíš!!! do horizontu ostatni netrefi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Jinak uvítám nápady a návrhy na program a kluky z Olomoucka, aby podle toho navrhli místa, protože jako místní by to měli znát nejlépe.Díky všem! zdarec lidi, už tady bylo zmíněno, že místní mají jakousi povinnost se osobně dostavit. Tak že moc rád uvidím známé a i ty zatím neznámé tváře! A co se týká toho výběru místa konání našeho podzimního srazíku: 1. já se přizpůsobím neděli, kterou si odhlasujete. 2. zatím mě napadají jen 2-3 místa, kam se bez problémů vejde cca 20 aut a všichni to snadno najdou. Číslo jedna je parking u Olympie (pro neználky složitější příjezd), ale za to obrovský plac a spousta butiků + jídlo, nebo před McDonaldem u Tesca (to najde každý strejda). Snad ještě přichází v úvahu Globus. Hoďte sem názory, co se vám víc líbí. Milo, tak mě napadá ještě Horizont. Prostředí je super, ale podle počtu by se i to místo pak našlo. Vymyslíme nějaký plán i program, ne?!!! ZÍTRA SE U TEBE STAVÍM!!! Plánujte kluci plánujte Budem, neboj. Doufám, že taky dorazíš!!! do horizontu ostatni netrefi Však by byl sraz u Globusu, a pak by se hromadně jelo na místo, které si vyberem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Jestli myslíte Arboretum a restauraci tak by to nebyl až takový problém. Stačí se mrknout na HORIZONT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Jestli myslíte Arboretum a restauraci tak by to nebyl až takový problém. Stačí se mrknout na HORIZONT Jo, to jsem měl na mysli, ale uvidíme podle aut. Parkoviště je tam celkem dost malé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 (editace) Místo začátku bych asi nechal na osvědčeném parkovišti Globus, ale šlo mi spíš o následný program (já nevím, projížďka, motokáry, bowling) a taky potom třeba jídlo. Nějaký motorest a tak... MŇAM MŇAM MŇAM McDonalds Globus najdu a [meka] taky ... Pojedu až ucítím tu vůni Kluci, já se fakt těším, i matčiny narozeniny jsem odsunul ... Editováno: 27. Září 2007, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Místo začátku bych asi nechal na osvědčeném parkovišti Globus, ale šlo mi spíš o následný program (já nevím, projížďka, motokáry, bowling) a taky potom třeba jídlo. Nějaký motorest a tak... MŇAM MŇAM MŇAM McDonalds Globus najdu a [meka] taky ... Pojedu až ucítím tu vůni Já si zapnu navi Ty tam máš i Globusy? To musí upgrade map 2008, já je v 2007-čce nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Místo začátku bych asi nechal na osvědčeném parkovišti Globus, ale šlo mi spíš o následný program (já nevím, projížďka, motokáry, bowling) a taky potom třeba jídlo. Nějaký motorest a tak... MŇAM MŇAM MŇAM McDonalds Globus najdu a [meka] taky ... Pojedu až ucítím tu vůni Já si zapnu navi Ty tam máš i Globusy? To musí upgrade map 2008, já je v 2007-čce nemám Nevím co máš za navi, ale já v Nexusu mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Místo začátku bych asi nechal na osvědčeném parkovišti Globus, ale šlo mi spíš o následný program (já nevím, projížďka, motokáry, bowling) a taky potom třeba jídlo. Nějaký motorest a tak... MŇAM MŇAM MŇAM McDonalds Globus najdu a [meka] taky ... Pojedu až ucítím tu vůni Já si zapnu navi Ty tam máš i Globusy? To musí upgrade map 2008, já je v 2007-čce nemám Nevím co máš za navi, ale já v Nexusu mám Když jsem proháněl tu předváděčku, taky s Nexusem, tak jsem si této možnosti nějak nevšimnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 27. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2007 A nebo si je tam prostě doplníš přes body zájmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Kuci ja bohuzel ke sve nelibosti se tentokrat nedostavim pac me opilej cyklista kterej "myslel ze to stihne" ponicil moju Lucinku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 A nebo si je tam prostě doplníš přes body zájmu. To mi nějak uniklo Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Kuci ja bohuzel ke sve nelibosti se tentokrat nedostavim pac me opilej cyklista kterej "myslel ze to stihne" ponicil moju Lucinku... To je mi líto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 27. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Kuci ja bohuzel ke sve nelibosti se tentokrat nedostavim pac me opilej cyklista kterej "myslel ze to stihne" ponicil moju Lucinku... Neblázni, bez tebe to nebude ono. Dojedeš třeba stopem nebo na kole, to je fuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Kuci ja bohuzel ke sve nelibosti se tentokrat nedostavim pac me opilej cyklista kterej "myslel ze to stihne" ponicil moju Lucinku... Neblázni, bez tebe to nebude ono. Dojedeš třeba stopem nebo na kole, to je fuk. > planeta: Jak pojedu kolem tak tě vezmu Pokud nebudeš špinavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Kuci ja bohuzel ke sve nelibosti se tentokrat nedostavim pac me opilej cyklista kterej "myslel ze to stihne" ponicil moju Lucinku... Neblázni, bez tebe to nebude ono. Dojedeš třeba stopem nebo na kole, to je fuk. > planeta: Jak pojedu kolem tak tě vezmu Pokud nebudeš špinavej Tak to bys byl moc hodnej, Planeta je naše zdravé jádro!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.