Publikováno Květen 7, 200718 r Zdarec chtel jsem se zeptat, jestli jsou nejake rozily v prevodovkach na Oktavce 1,9TDi 81kW r.v. 2004 a jenyma Tdi . Jde mi o to ze mam urvany nejaky drzak a premyslim jestli ji nacham zavarit, nebo dam jinou. Pokud jinou tak jsou stejny, nebo jake prevodove pomery jsou pro tento motor vhodne. (jsem v oktavkach zatim laik tak me prosim chapejte. Kod z puvodni prevodovky bohuzel nevim) Diky Milan
Květen 7, 200718 r Označení převodovky např. EGR nebo KS a podobně je uvedeno na převodovce , na štítku v kufru a v servisní knížce v řádku Getr. KB (getriebe=převody). Rozdíly na převodovkách jsou. Nedávno tu na foru někdo nabízel EGR - ta je z TDI 81 tuším, že za 3000,-
Květen 8, 200718 r Tady jsem ti našel odkaz. Taby ti do tvé TDI 81 měla sedět. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22611
Květen 9, 200718 r Autor Tady jsem ti našel odkaz. Taby ti do tvé TDI 81 měla sedět.http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22611 diky moc ja doma rozjedu PC hodim sem foto toho stitku jsu z toho nejak zmatenej je tam nejak moc pismenek na me.
Květen 10, 200718 r co z toho dokazete vyčíst? Třeba to že převodovka co tam máš má označení ASV... Pardon, tak to jsem se nějak překouk... Upraveno Květen 10, 200718 r od stihacka
Květen 12, 200718 r Kluci a kdyz se mi uz prevodovka sekla a auto uz mam na dilne, da se zjistit typ prevodovky treba z velkyho technicaku???
Květen 12, 200718 r Kluci a kdyz se mi uz prevodovka sekla a auto uz mam na dilne, da se zjistit typ prevodovky treba z velkyho technicaku??? To těžko, jedině že by ti to podle VINu někde zjistili, ale jistý je to buďto na převodovce nebo z toho štítku v kufru...
Květen 12, 200718 r Kluci a kdyz se mi uz prevodovka sekla a auto uz mam na dilne, da se zjistit typ prevodovky treba z velkyho technicaku??? Prosímtě přečti si i ty předchozí příspěvky tohoto vlákna. Kde zjistíš typ převodovky máš napsáno ve druhém příspěvku.
Září 5, 201411 r zdravim, ja mam zas taky problem ze niekedy nemozem zaradit 3.rychlost (nedoskoci) a ked pustam spojku tak pocujem ako o seba buchaju zubky alebo ju nemozem hodit vobec, musim preradit na 4. rychlost a potom pomaly do 3. ..... s 5.rychlostou mam skoro ten isty problem len tam bud rychlost skoci alebo ju nehodim vobec ... neviete cim to moze byt ? s autom som este nic nerobil, vlastnim ho mesiac
Září 5, 201411 r ale ty nemáš OII??? ...napísal si to do špatnej sekcie ....koľko máš na tej ASV najazdené?? ...vymeň v prvom rade olej
Září 5, 201411 r nie, mam octaviu 1 ... no na tachometri je 212 00, myslim si ze by mohli byt skutocne .. este si budem musiet niekde najst aky olej mam hladat pretoze o tom nemam ani šajnu
Září 6, 201411 r no na oleji šetrit nebudem ... pocul som ze niekde su aj štelovacie lanka, nebude ich treba skontorovat a doladit ?
Září 6, 201411 r už to tu nerieš....požiadaj moderátora cez SS (súkromná správa) o presunutie do správnej sekcie..trebárs moderátor Pawouk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.