VRBIC Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 a proč sobotu eeé , čekaj na tebe ty papuče bo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Máte všickni pravdu, sic už mám gumy jen tak tak o 4 milimetrech, jak je někde minimální povinnost díky novým značkam, ale klouže to jak blázen, hlavně když je kolem nuly, zpozoroval jsem to až do 5ti °C, je to takový zas***ý blátíčko o slaboučký vrstvě, jó dnes ráno cesta do PHY byla dosti nepříjemná a uvidim zítřejší cestu z5 do DC. Majte sa a dobrou chuť na Vám přeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 (editace) ahoj lamky tlamky.. já určo také rád zajdu na pivo a všechny Vás tímto zvu aby jsme zapili malou Anežkuuuuuuuu Termín je na Vás.. a zachlastáme asi v UL a klidně v restauraci U dvou námořníků, ne? a rovnou můžeme zapít i nové přírůstky.. Editováno: 5. Únor 2009, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak to je konečně téma do pranice . Chtělo by to nahodit nějakej termín ..... , abych se do té doby naučíl nějaké břišní tance . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.he Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Jak rikal Alegro, ja muze jen o vikendu. Pres tyden jsem v praze. Patek pro mne samozrejme neni problem:) Tak kdyz se dohodnete na vikend, zajdu velmi rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 No tak tedy holobradkove, co pristi patek? tedy 13. Jeto pekne datum. Co tak Mesusa u Hypernovy v 18:00?? Bude nutna rezervace, tak se hlaste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Jsem pro, cas i datum vyhovuje pokud neodjedu do alp, jiank by jsem mohli rovnou udelat vymenu prahu vorliku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 já už v pátk chlastám s jiným mančaftem.. a za týden taky nemůžu. co třeba 27.2? Zároveň oslavíme i Vítězný únor.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 27.2. je naprosto ideální termím - píšu si to do deníčku . Jinak gauneři ústecký, přestaňte parkovat na kruháči pod Větruší. Já vím, že je v ústí málo parkovacích míst, ale parkovat v takovém "lese řáholci "není řešení ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 ok pisu si 27.2 jinak kruhac pod vetrusi je paradni klouzanda. V sobotu rano sem ho projel z mesta smerem na decin smykem. Se nedivim, ze tam nekdo zahucel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 ty zvíře .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Kde zase jste ústecký máničky . Jsem očekával, jak se tady bude zaplňovat seznam na tu páteční akci a ono nic . Je mi naprosto jasné, že jste mě dlouho neviděli a samým smutkem spojeným velkým brekotem se vám mlží monitor - to se nedá napsat opravdu nic a to ani nemluvím o mokré klávesnici......... . Klidně mi můžete zavolat a já vás tam napíšu kamarádi moooji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.he Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Tenhle patek by to slo, ale 27. odjizdim na hory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Tento pátek makám do nočních hodin .... . Nechal bych to na toho 27.2. Seznámek: Suprfatty Blacky Vrbínos slepíto Vorlíto:D ?????? a dál, a dál, a dál, a dál, a dál, a dál, a dál, a dál, a dál, a dál, a dál, a dál ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 u mě dobrá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Jestli zase budeš někde sportovat ..... a nedorazíš, tak tě čeká :Žhavení lebky zvané budík (Vorlík ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 a ja bych taky asi mohl, a asi bych mohl konecne i to pivko si dat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 tak to je výborná zpráva . Jen doufám, že nebudeš muset nocovat u námořníka.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 to bych nikomu nepřál.. bolehlav se ještě vydržet dá ale ... ok, tak sežeňte nějakou knajpu a uvidíme.. se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Pratele jak je to se snehem v Usti, zitra bych potreboval neco opravit zde: http://www.mapy.cz/#x=132399232@y=137853184@z=13@mm=ZP je tam zprde.. cesta lesem celkem daleko, tak at nejedu zbytecne... diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 (editace) cesta vpohode, vsechno to roztalo Jinak se taky hlasim na sraz Jo a blacky kdy je vubec ten paintball? Editováno: 11. Únor 2009, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 na paintball zatim cas. Az bude tepleji. Jiste je jen ze to bude Nedele 10-14:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 sice nevim co je u namornika, ale taky doufam. Ne pak jdeme pit s klukama z prumky tak budu spat u nekteryho z nich nebo nejaky slecny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Námořník je takovej ti hoooodnej kluk, kterej nosí pruhovaný triííka ( a má rád FSÍ ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Aha, ale kamaradi je to v prdeli, myslel jsem ze odjizdime na hory az ze soboty na nedeli, ale dneska jsem zjistil ze z patka na sobotu, takze pit nebudu, a dorazim jen na chvilu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.