Luďa Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Budou u Švejka i holky? Že bych se stavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 kvuli tobě Luděčku si oholím nohy a vezmu sukni a halenku s velkým výstřihem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Holky? Tak max servirka.... Jinak Fatty sem se dneska malem posral smichy kdyz jsem cetl tu obalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 kvuli tobě Luděčku si oholím nohy a vezmu sukni a halenku s velkým výstřihem.. Ty divochu, Hallowe´en je jinej den ....... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Holky? Tak max servirka....Jinak Fatty sem se dneska malem posral smichy kdyz jsem cetl tu obalku Myslíš toho odesílatele? vo Milan: já si můžu chodit jak chci i mimo helouvín.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 kvuli tobě Luděčku si oholím nohy a vezmu sukni a halenku s velkým výstřihem.. tak jestli dojedeš v sukni a v halence tak já tam sem na 100%!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 kvuli tobě Luděčku si oholím nohy a vezmu sukni a halenku s velkým výstřihem.. Nohy si holíš normálně a kdo ví v čem doma chodíš, tak to zas takové přemáhání nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Ale aby mu Majda ty věci pučila. Nebo má svoje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Myslim ,ze ma svoje, ja ho zazil "hopsat" na techno a sukni mel. hmm nebo to byl ten druhej?? Májek??? hiihiih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Sodoma Gomara in North Bohemia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Jo presne toho odesilatele myslim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 ty koxo to bude party! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Jaka party? Co to placas? Myslis u Svejka? Tak to jsi si spletl topice, ne? Uz to fakt nehul staci ze to hulim ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Chlapy, co kdyby jste se pro změnu hejbly směrem více na jih a né ještě více na sever (::': Teplice, Bílina, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 to Miloš: ano, dnes Peťan věcně podotkl, že proč se jezdí do Děčíně když jsou všichni vyjma mě z UL takže příště se slezeme minimálně v UL.. stejně mi dneska moc nechutnalo.. to Vrbič: Milane, dneska si tu gorilu měl vynechat, pak už si jen seděl a mlčel, vyjma šikanování Octaviana.. btw KDE JSOU FOTKY z garáže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Chlapy, co kdyby jste se pro změnu hejbly směrem více na jih a né ještě více na sever (::':Teplice, Bílina, atd. chlapy jako ženy? nebo spíš chlapi jako páni???? a to samý hejbli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 (editace) Doporučuju v Mostě Hněvín, je to trosku z ruky pro někoho ale stoji to myslim za to Editováno: 10. Listopad 2008, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 do Mostu se teda neposeru... a ty Oktaviane... buď kámoš a začni to parkovat tak, aby mohl i Milan z auta vystupovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 a proč ne třeba ten Hněvín? Já bych jel.. a můžeme na exkurzi do Hawelka s.r.o., kde nám prý připraví raut.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 (editace) Souhlas, Hněvín je OK. Jo a ty hrubky, to je opravdu ostuda!!!! Za to se omlouvám Vorlajz - a proč ne Hněvín ? Editováno: 11. Listopad 2008, autor: Miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Souhlas, Hněvín je OK. Jo a ty hrubky, to je opravdu ostuda!!!! Za to se omlouvám Vorlajz - a proč ne Hněvín ? Pro Vorlíka je to daleko a ještě k tomu na druhou stranu od chalupy, hrůůůůůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Co to tady zase kujete vy smetáci .... . Já si chci dát v klidu někde Plzeňský, připlazit se domu po čtyřech někdy nad ránem a to není reálné MIMO úSTÍ .... . Kofoly mám přebráno ještě od Švejka , tak potřebuju nějakej životabudič ... . Výlet do Mostu k Nexusovi s rautem naplánujeme později . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Ok OK OK - plně tě chápu, ale takhle asi zůstanu na Kofole i já. Přeci jenom do Mostu pro mne zajede žena, ale do Ústí. To asi ne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Tak ale proc jezdit deseti autama kdyz muzem 2, me treba nevadi ze nebudu pit, tak muzu sebou 3 lidi vzit to neni preci problem pokud mi pak nezeblejete auto kdyz ho mam vzdy tak cistounky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Myslím, že mezi sebe budeme potřebovat nějakýho slušňáka, kterej nebude pít , protože jen ten nás může zachránit . Jsme rádi , že se obětuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.