VRBIC Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 A ja nemuzu??? Je tam misto me napsanej nejakej Octavianus84. Nevim, kdo to je, neznam ho.. To takovoj jeden otrapa - nemusíš se ho bát a klidně doraž Na seznam doplněn : Octavius84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Tak dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Tak já jsem Out! Nemohu. Mám v Út rodinou sešlost a poté ještě musím stihnout večeři s kolegou z Německa. Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Kluci ústecký. Vesty vám pošlu poštou, protože strejda Vorel nedojel na besídku. Takže až mi pošle svojí adresu na mobil, tak to pošlu k němu dom a vy si to s ním pek viřídíte. Ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Tak opět změna, vesty vezmu do Prahy, dostane je potencionální paní Vorlíčková, takže jen lowe na účet jak jsem psal sz a příští týden je máte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 tak zítra na pivko nejdu... mám badboš! sry kucííí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Ok, mažu tvé číslo - nevolej, nevnucuj se a neotravuj . VIP zdravé jádro , které si udělalo čas na pívo : Petan Vrbic Octavius84 + Octavianus84 Blacky Johanik další jsem nezaznamenal, tak snad nás bude víc - Darebáci .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 (editace) Ok, mažu tvé číslo - nevolej, nevnucuj se a neotravuj . VIP zdravé jádro , které si udělalo čas na pívo : Petan Vrbic Octavius84 + Octavianus84 Blacky Johanik další jsem nezaznamenal, tak snad nás bude víc - Darebáci .... Snad bych to mel taky stihnout pokud se vyhrabu z garaze Editováno: 2. Prosinec 2008, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 snad nepojedeš na pivo autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 snad nepojedeš na pivo autem Ja jedu z Prahy bohuzial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 A ja su v riti....Jeste se hrabu v praci v papirech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 nakonec 3 kousky. Ale bylo to v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Sis dal jako? To jsi se teda rozjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 nee dal sem si jedno. Jako obvykle sem ridil. (je zima a domu daleko). 3 kousky sem myslel mě, Vrbice a Petana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Málem jsme se ani nevešli ke stolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Byl tam jen dvojstolek nebo co :-D? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 takovej ten sici stroj s deskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 A musel jeden z vás šlapat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 šlapat měl ten darebák Vorlajz, ale nedorazil ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 kua chlapove pomoct, kde sezenu v UL nejaky slusny H7 zarovky? Nejaky ti osram nigthbreaker, nebo silver? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Zkus Johanika a tam kde odpo prebyva - tuning centrum, vedle cinoheraku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 jee no vidis. Nejak sem si neuvedomil ze v tuning krame maj taky zarovky hiihih dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Blacky, dej pak vědět jaký jsi pořídil a jak svítí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 ok zitra tam jedu, dnes sen se desne ozral na oslave 10 let fakulty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Fuuuuuuuuuj ty jsi ale cu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.