Blacky Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 hihihi nojo no, to dokazes ty s tim tvym pekacem muj oř se po- -re a policajti me klidne dojdou pesky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Ukážeš jim Cimbu v akci néééééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 HEZKÉ VÁNOCE ÚSTEČÁCI!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 (editace) I já přeji šťastné a veselé. Editováno: 24. Prosinec 2008, autor: Miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Houhouhou Ahojky, veselé Vánoce, všechno nejlepší do nového roku přeje Blacky a Dája. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Kluci ustecký přeji vám hezké vánoce a hodně stěstí a zdraví v novém roce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Co je vy chciplotiny??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 aale., hadame se s Palem, resp. ho ted ingnoruju a tak. Poflakuju se doma, lozim po hospodach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 To je kultůůůra chodit do dospudky bez kluků ústeckejch ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Vid, ze mu hanba nefackuje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 mnoo jen se nebojte kluuci z okoli. Na vas si cas taky udelam. Dnes dopoledne jdu na malou prochazku na erbenku. kolem 12h kdo ste pobliz se pridejte. Pak jedu na silvestra a ukazu se asi az v nedeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Taky přeju hezkej novej rok Ústečáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 já takyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Tak uz se probudte lumpici. Hlasim ,ze nekdy b dubnu chystame uzavrenou spolecnou na Paintball. Takze s ito napiste do diare. A zadny vymluvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 No když je to avizované takhle dopředu - docela bych se přidal,jestli to bude možné [/qu ote] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tak uz se probudte lumpici. Hlasim ,ze nekdy b dubnu chystame uzavrenou spolecnou na Paintball. Takze s ito napiste do diare. A zadny vymluvy. Tak si napis min 2 lidi u me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 já bych do toho Blacky taky šel... ALE ... mám 3 věci... 1) nemám na to hadry 2) nemám zbraň 3) jsem moc velkej, blbě se schovávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Zbraň ti doufám pujčí - bo ji také nemám. Hadry - nějaké starší, a potom vyprat, zase tak se neušmudláš, musíš být šikovný. Velký nejsi - bych řek, tak akorát. Musí se to vyzkoušet no ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 ačkoli mi hraní na vojáky přijde dětinské, tak to jednou zkusím.. budou se rozdávat hodnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Robe úplně s tebou souhlasím - i já jsem velký pacifista, ale pro tu srandu - proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Musim rict ze jsejm byl s blackym tehda v lete poprvy a bylo to super, sice jsem si odnes 2 jelitka ale stalo to za to... Obleceni klasika staci teplaky, na velikosti nezalezi stejne kdyz se deres krovim a nekdo na tebe vybafne ze 2 metru tak je jedno jak jsi velkej, stejne to schitas a nekolikrat a zbran pujcuji ale pozor na kuolicky ja to minule trosku prehnal a nechal jsem tam peknej ranec ( kolem 1700) zalezi jestli to strilis jak ze samopalu nebo davkove no. Ale jednoznacne na vyblbnuti doporucuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Kam chodite hrat Paintball? Mozna by jsem se taky pridal. Jinak mam dobre zkusenosti a parkrat uz jsme byl zde: PAINTBALL TEREZIN. Plati se tam jen 2Kc za kulicku, jinak vse ZDARMA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 jinak trosku mimo ted misu Kdyby jste nekdo vedel o nejakym prodeji Citroenu Berlingo nebo Peugeot Partner od r.2003 v dobrym stavu (ne furgon) tak nevahejte kontaktovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 To Blacky - jaké datum máš konkrétně na mysli? A kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 (editace) Ahojky. Takze hrajeme tady http://www.paintballalligator.cz/ termin je zatim volny. Ale vidim to tak na konec brezna, az uz bude trosku tepleji. Bude to urcite nedele 10-14:00. Na tom webu je info i cenik. hodlame udelat uzavrenou spolecnost max 10 na 10. Pri vice lidech uz je to jen masakr a vyhrava kdo vypotrebuje vi kulicek. ja mam radsi takticky boj. Lecky, obchvaty a tak. Pri tom staci 2-3 kulicky na zasah. (vyskouseno. na 24 ran sem dal 7 fragu). Pokud clovek hraje normane, tak vystaci se zakladni nalozi kulicek tj 200ks to vyjde na 460Kč. Je mozne si prinest kulicky vlastni, ale radsi nenapadne. Organizator to nema moc rad, protze min vydela. On kulicku prodava za 1,3, kdyz si koupime baleni 2000ks v praze, tak vyjde na 0,20Kč. fotky s akci, kde sme zatim byli jsou tady http://195.113.141.6/cerny/ostatni.htm Editováno: 9. leden 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.