VRBIC Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 (editace) úplnej Scout 4x4 Editováno: 7. Červenec 2008, autor: VRBIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Bejt to moje louka, tak te zenu vidlema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 se naboj ze sme cihal, kde na me v vidlema vybehnou. Kde to slo sem se snazil jet v kolejich od traktoru, ale posledni louku sem holt musel vzit kolmo. Uz to bylo posekany, tak se snad nic nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Co když jsi přejel nějakého (broučka)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Nebo berusku.... Na druhy seci to bude videt, neboj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Přesně tak, jen počkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Ja tam budu Jedem s TurboDevils .. Jinak Pozorujte na RZ střibrnou FRS 4x4, GV GTI,Fiat croma,červenou polepenou FRS Kdo by chtěl hodit řeč ať se ozve :-) Snad to nezboříme :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Kde budeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 tak v Hostovicích už jsou všichni informováni o uzavření silnice na příští sobotu . Nějak mi to nedalo, tak jsem si to projel a musím konstatovat, že su na závod připravený . Rval jsem to nahoru co to šlo a to podotýkám, že jsem vůůůbec nebrzdil . Všechny zatáčky byly úplně v pohodě - prostě jsem to měl naprosto pod kontrolou . Jediný problém byl, že mé plíce to memohly vydejchat , v nohách mě brala křeč od šlapání a pot ze mě chcal proudem . No a ten čas asi taky nebyl nejlepší, protože mé staré unavené tělo potřebovalo stále odpočívat . Tady, Hostovicích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Tam jedete pořádat nějaký illegal závod bo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Kluci, přiznejte se, kdo z vás jezdí vlakem Se Vám tam dějou věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 tak sem proveril, jak si rumik poradi s pole-pastvina cestou na bukovku. heeelechvilkama sem se bal, ze proste neprojedu, ale nakonec sem se az k bukovce dostal. Ty ho já myslel, že to je video a ona jenom fotka, to jsem se mohl podívat už dávno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Se Vám tam dějou věci to víš to jsou ty inhalace, do toho ty noční směny.. to nám to věšení jen bují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 No ještě že pravidelně s vorlíkem dovolenkujete, bo jinak by jste taky byli v ohrožení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Ty ho já myslel, že to je video a ona jenom fotka, to jsem se mohl podívat už dávno jj jen fotka. na video bych upozornil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Tam jedete pořádat nějaký illegal závod bo co? Já na zkoušku, čajda ten jede na čas a o poharek,pismeno a dalši taky mam auto ráád Jinak ano je to RZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Kluci já už fakt nevím .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 neuděláš nic, voňavka je voňavka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Takže za všemi těmi kriminálními akty jedeš Ty ? Ale ono je to dneska těžké, ty holky už na gymplu vypadají lákavě, rozhodně ne na 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 sme měli na učnaku ředitelku ktera měla 3 promile tak ji odvezla z hodiny sanitka pak telocvikaře pedofila co ho zavřeli snad taky :-D jo je to zajimavýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Takže za všemi těmi kriminálními akty jedeš Ty ?Ale ono je to dneska těžké, ty holky už na gymplu vypadají lákavě, rozhodně ne na 15 no nech bejt ja kdyz na zakladce ucil, tak holky v devitce meli takovy prsa a zmalovany byly na 20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 heel lidicky co zase dat nejaky motokary? nekdy pristy tyden? co treba utery odpolko? 17.00? nadhazujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 jo jasně a nešel by někdo na inline? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 (editace) Dnesek - Editováno: 9. Červenec 2008, autor: Dajvr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 jo jasně a nešel by někdo na inline? ale kam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.