Publikováno Květen 8, 200718 r Ahoj, musím se pochlubit se svým novým nápadem na budíky, který se mi asi tak na 95% povedl. Už jsem to tu jednou fotomontáží navrhoval, bylo mi to zkritizováno, i dost lidí mimo fórum to považovalo za hloupý nápad - "pěst na oko", ale výsledek je překvapivě dobrý a mám zatím jen dobré ohlasy (je jasné, že všem se to líbit nemůže). 5% neúspěchu je v opětovné nedokonalosti typu nezvykle špičkové lakování, závěrečná vrstva, spray si ukápne a plácne to přesně doprostřed, opravit se to dalo už jen stěží. Nebo různé detailní nepřesnosti, semtam nějaký chloupek atd. atp. znáte to sami. Výsledek tedy není profi "jako z výroby" jak bych si přál, ale holt nejsem lakýrník, ale programátor Tady jsou očekávané fotečky: příprava první nápad změna situace zkouška snesitelnosti (experimentoval jsem na starých budících) finální stav Co vy na to ? ( )
Květen 8, 200718 r Me osobne se to vzhledem k interieru co mas v aute libi MOOOOC !!! 99% ne 95% Upraveno Květen 8, 200718 r od MichalF
Květen 8, 200718 r Pekny, rozhodne to k sobe ladi , ale spise by me zajimalo tobe funguje multifunkcni volant z OII v OI ?
Květen 8, 200718 r Autor Pekny, rozhodne to k sobe ladi , ale spise by me zajimalo tobe funguje multifunkcni volant z OII v OI ? Jednoduše .. nefunguje. Neměl jsem multifunkci ani předtím, plánuju si tam zabudovat dálkač k rádiu, ale to je zatím hudba vzdálené budoucnosti Upraveno Květen 8, 200718 r od DKx
Květen 8, 200718 r napad i provedeni je fakt ten volant sel namontovat bez problemu?multifunkci neresim,jen namontovani a bag
Květen 8, 200718 r Autor ten volant sel namontovat bez problemu?multifunkci neresim,jen namontovani a bag Jo, přehodíš konektor a nasadíš, žádná věda. Upraveno Květen 8, 200718 r od DKx
Květen 8, 200718 r Pekny, rozhodne to k sobe ladi , ale spise by me zajimalo tobe funguje multifunkcni volant z OII v OI ? Jednoduše .. nefunguje. Neměl jsem multifunkci ani předtím, plánuju si tam zabudovat dálkač k rádiu, ale to je zatím hudba vzdálené budoucnosti Ale ten volant tam nádherně pasuje jsem si toho poprvé nevšiml, že je to z O2 fakt se tam hodí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.