lukino200 Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Je tva nabidka stale aktualni? Poslal jsem ti SZ. To zatím jen na aukru???Oficiálně se ještě neprodávaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 To zatím jen na aukru???Oficiálně se ještě neprodávaj? Mně nejde i Joystera, na toho si klidně počkám až bude v prodeji mnohem levněší než na aukru, ale spíš mi jde o tu nabídku, co tu psal Bburago. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Mně nejde i Joystera, na toho si klidně počkám až bude v prodeji mnohem levněší než na aukru, ale spíš mi jde o tu nabídku, co tu psal Bburago. A co Scoutík kdy bude???Bral bych i roomstera scout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 A co Scoutík kdy bude???Bral bych i roomstera scout Yostera mám za 210 ,- Pozor ale poslední kousky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 (editace) tak aktualně u foxtoys http://email.seznam.cz/redir?http://foxtoy...sp?ItemID=13260 Editováno: 11. Březen 2008, autor: maca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 tak aktualně u foxtoyshttp://email.seznam.cz/redir?http://foxtoy...sp?ItemID=13260 Ale ta cena je trošku jiná . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Na aukru již Superb II a Octavia Combi Scout, jestli ovšem o tom už nevíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Na aukru již Superb II a Octavia Combi Scout, jestli ovšem o tom už nevíte Levněji než běžně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Levněji než běžně? Nevím kolik stojí jinde, já jen podal informaci. Neprodávám je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Nevím kolik stojí jinde, já jen podal informaci. Neprodávám je Pokusím se zeptat jestli nejsou taky k prodeji . Pokud někdo ještě chcete Joystera , tak písněte . Už začínají docházet . Zpráva pro všechny kdo si u mě něco objednal a já mu ještě neposlal žádnou odpověď , prosím písněte SZ a já se ozvu . Mám toho nějak hodně tento týden . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Tak už mám pro sebe Superba 2 a hlavně Scouta . Zítra dodám fotky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Další modely pro Amadeuse . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 A jaké jsou aktuálně ceny..Joyster, Superb II a Scoutík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Kluci, nedělejte z toho tady bazar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Kluci, nedělejte z toho tady bazar... To jsem neměl na mysli..spíš jsem se chtěl zorientovat, protože když se jukneš různě po netu, tak rozdíly jsou docela propastné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 To jsem neměl na mysli..spíš jsem se chtěl zorientovat, protože když se jukneš různě po netu, tak rozdíly jsou docela propastné.. Oká, tomu rozumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Cena pod 200,- v ŠA Zakaznickem centru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 7. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 OCTAVIA RS 1:18 ABREX - OBJEDNÁNO ... Těším se :-P jůůůů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Kde kámo?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Kde a za kolik?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Odpověď nikde:( Na Abrex jsme koukal asi 3 dny zpět a nic tam nebylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Dá se sehnat ještě někde O1 predFACE ..?? ja to nikde nevidel..nejlepe bila...samozrejme...a na velikosti vcelku nezalezi.... Poradil by mi tady zvas nekdo??.... Jestli nee.. Tak si ji nekoupim.... Je to na Vás Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 hele myslim ze asi neda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 To kodemi.:R Byl tu dotaz, kde se dá sehnat RS 1:18 od Abrexu..co dát nějaké info.. Informace typu "mám objednáno" je fajn, ale pro ostatní k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 To kodemi.:R Byl tu dotaz, kde se dá sehnat RS 1:18 od Abrexu..co dát nějaké info.. Informace typu "mám objednáno" je fajn, ale pro ostatní k ničemu Souhlas!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.