superfatty Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Chtěl bych koupit tenhle nosič na kola máte s ním někdo zkušenosti? Díky za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 (editace) ahoj mam tenhle a sem nad miru spokojeny!!!! koukni tady Editováno: 20. Květen 2007, autor: mr.pecoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 ahoj mam tenhle a sem nad miru spokojeny!!!! koukni tady mno jo Thule.. holt teď zrovna nemám 13 litrů, takže sem volil levnjší variantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 ahoj mam tenhle a sem nad miru spokojeny!!!! koukni tady mno jo Thule.. holt teď zrovna nemám 13 litrů, takže sem volil levnjší variantu myslim ze budes spokojeny,je to super a neodres si strechu pri montovani kol na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 (editace) Tak ja mam neco takoveho.Posadis to na naraznik,opres o sklo a chytis k autu popruhama .Vsude to ma gumy ta neni treba se strachovat ze neco odru.Nemusis mit tazne,ani dalsi reg.znacku a pasuje na vsechny auta co mame tak kdyz nekdo potrebuje tak si pujci a jede.Drzi jak pribyte i v rychlostech kolem 150Kmh. Cena kolem 3tis korun.Ja to mam na Combi Octu,zena na Fabii Combi,tata na Fabii hatchback a jde to i na sedan ,Cabrio atd. Editováno: 21. Květen 2007, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 (editace) na střechu bych kola už asi nedával, určitě ne.. protože je to hrozný a taky aerodynamika atd.. už mám nosič objednanej, navíc v nerezový variantě.. bude stát cca 4700,- Až budu mít fotky tak to sem fláknu.. Jo a když už to tažný mám, tak ho rád použiju... navíc ten držák co mám objednanej, klidně složím a můžu otevřít pátý dveře u Combi.. To je pro mě taky důležitý bo vozíme v kufru pes.. to HArley: ale ten Tvuj vypadá dobře.. a za dobrý prachy.. Editováno: 21. Květen 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 "výhoda" těchhle nosičů je, že když to do tebe někdo zezadu napere, způsobí ti pěknou škodu a ani se nemusí dotknout auta. Taky máme doma pěkný a docela drahý kola, tak si je šetříme, schovaný ve sklepě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 tohle řešení mě nenapadlo : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 superfatty : tak uz ho mas ? zajema me jak to bude vypadat na aute.... dej sem foto prosim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 superfatty : tak uz ho mas ? zajema me jak to bude vypadat na aute.... dej sem foto prosim... ahoj, jo jo už mám nosič od včera dopoledne.. přijel PPLkou a tak jsem to radši rozbalil a šel do parkovaacího domu vyzkoušet funkčnost při zapojení na adaptér tažnýho.. zítra, ho smontuju a večer dám fotky. Hrozně moc se těším ale bohužel jsem musel spočítat vobklady.. A jestli to zítra nesmontuju, tak sem mrtvej Homolka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 26. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 (editace) tak jsem to namontoval a přidávám pár fotek.. musím říct, že je nosič fakt supr. Rychle namontovatelnej, skladnej.. prostě bezva.. a rovnou jsem ho otestoval ostrou jízdou, teda bez kol, a drží jak přikovanej.. i v tom největším slejváku a i při 170km/h... Editováno: 26. Květen 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.