Publikováno Květen 19, 200718 r Ahoj,potřebuji nastavit,zkalibrovat spotřebu nebo průtok nafty po výměně trysek.Mám OI r.2003,ALH,66kw a trysky Sprint 764.Poradí někdo?Dík.
Květen 19, 200718 r Ahoj,potřebuji nastavit,zkalibrovat spotřebu nebo průtok nafty po výměně trysek.Mám OI r.2003,ALH,66kw a trysky Sprint 764.Poradí někdo?Dík. Já ti sice neporadím ,ale zato se tě zeptám zda je to poznat a jak moc..... Upraveno Květen 19, 200718 r od olaf
Květen 19, 200718 r Ahoj,potřebuji nastavit,zkalibrovat spotřebu nebo průtok nafty po výměně trysek.Mám OI r.2003,ALH,66kw a trysky Sprint 764.Poradí někdo?Dík. Kanal 30 tusim ze u tech novych budiku to je.
Květen 20, 200718 r Autor Ahoj,potřebuji nastavit,zkalibrovat spotřebu nebo průtok nafty po výměně trysek.Mám OI r.2003,ALH,66kw a trysky Sprint 764.Poradí někdo?Dík. Já ti sice neporadím ,ale zato se tě zeptám zda je to poznat a jak moc..... Poznat to je celkem dost.Zátah opravdu paráda,trošku to zakouří,když tomu pořádně šlápneš.Jinak jak jsem si psal s Reeshou z dieselpower fora tak by tam měl být nárust o 30 koní.Až na ten problém s ukazatelem spotřeby že kecá Doporučuji.
Květen 20, 200718 r Autor Ahoj,potřebuji nastavit,zkalibrovat spotřebu nebo průtok nafty po výměně trysek.Mám OI r.2003,ALH,66kw a trysky Sprint 764.Poradí někdo?Dík. Kanal 30 tusim ze u tech novych budiku to je. Ty jsi taky ze SM? Odkud přesně?Za kolik to zkalibruješ?Dík
Květen 20, 200718 r Ahoj,potřebuji nastavit,zkalibrovat spotřebu nebo průtok nafty po výměně trysek.Mám OI r.2003,ALH,66kw a trysky Sprint 764.Poradí někdo?Dík. Kanal 30 tusim ze u tech novych budiku to je. Ty jsi taky ze SM? Odkud přesně?Za kolik to zkalibruješ?Dík Jsem z Ceskeho Tesina.Nevim zda se trefime s tim kalibrovanim ale klidne se ozvy.Nic za to nechci.
Květen 20, 200718 r Autor Ahoj,potřebuji nastavit,zkalibrovat spotřebu nebo průtok nafty po výměně trysek.Mám OI r.2003,ALH,66kw a trysky Sprint 764.Poradí někdo?Dík. Kanal 30 tusim ze u tech novych budiku to je. Ty jsi taky ze SM? Odkud přesně?Za kolik to zkalibruješ?Dík Jsem z Ceskeho Tesina.Nevim zda se trefime s tim kalibrovanim ale klidne se ozvy.Nic za to nechci. O.K.Do Třince jezdim,tak až to bude aktualní tak se ozvu.Pošleš mi přes SZ telefon?Dík
Květen 22, 200718 r Od 2001 to přes Vag nejde ....... alespoň jsem na to ještě nikde nanarazil pokud se to povedlo tak prosím o postup
Květen 23, 200718 r Asi mate recht sakra ja to zjistoval a prej jedine softwerove by to snad nejak slo ale to jsem zatim neresil ani po tom nepatral.Ja s tim nejak posachoval v kanalu 30 a ukazuje mi ti 5.7 dlouhodobou.Coz mi sedi a mam 764 trysky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.