Publikováno Květen 20, 200718 r Dá sa to dokúpiť a domontovať? Ak áno, ako? Len sa to prilepí, resp. podloží pod obklad A-stĺpika, či?
Květen 20, 200718 r dokupit sa da, ja som kupoval v Blave v Autoparku na Bajkalskej cena okolo 40,-Sk. mali ale iba na Octaviu, ale pasuje aj ten. montaz cca 15 min aj s vrtanim.
Květen 20, 200718 r Autor A nie je tam nejaké preddefinované miesto, kam ten držiak dať? To treba vŕtať do plechu? Či?
Květen 20, 200718 r Zda se, ze pripravena dira pro drzak je tam az od urciteho MR... Ale jistej si tim nejsem.
Květen 20, 200718 r Zda se, ze pripravena dira pro drzak je tam az od urciteho MR... Ale jistej si tim nejsem. Ano máš pravdu U fabie MR2002 jsem to musel vrtat.
Květen 23, 200718 r Já jsem nic nevrtal, sundal plast A sloupku, držáček přilepil chemoprenem, nasadil plast A sloupku. V pohodě drží.
Květen 23, 200718 r Já ani nelepil, sundal jsem plast sloupku, držáček zasunul, narazil plast zpátky a drží taky v pohodě
Květen 24, 200718 r koupil jsem za 25,- v Škoda salonu. Sundat plastový kryt sloupku a odměřit a vrtat. Nevím od kterého roku tam je předpříprava je, ale bohužel jsem ji neměl. Za 30 min bylo vše zpátky a uklizeno... A už proběhl i první úspěšný test.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.