vladik Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Dnes jsem zustal stat a auto vyplo, zkousim nastartovat, auto ma snahu naskocit ale nic, vypadá to na podavací čerpadlo, jak by nešla nafta, protože kyž otočím klíčkem tak ani neslyším že by najelo, a je prázdny naftový filtr, nevíte kde může být problém, nebo kde je pojistka od čerpadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 vladik tak snáď návod si vieš prečítať aby si zistil kde je poistka čerpadla nie?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladik Vloženo 26. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Tak jsem zjistil ze cerpadlo i pojistky jsou v pořádku čerpadlo funguje i dáva naftu ale moto nechce naskocit, zkousel jsem i druhy klíč a to same. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.