Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

no tak ste moderátoři ne? tak to promažte a vyřízeno. osobně si myslim, že tu už není moc co psát novýho o tom motoru a všechno podstatný už bylo napsáno, tak to klidně i zamkněte a bude pořádek

Vloženo

Ešte pred zmazaním

Nechápem,prečo keď dá niekto prednosť výkonu,tu stále rieši spotrebu a navyše ani nie je nejaká neskutočná,veď RSo má 147KW a priemernú má 7,9l a 1,8TSI má 7,4l a vonku RSo 6,2l a 1,8TSI ma 5,9l,to mi príde dosť malý rozdiel na spotrebe,ale na výkone a Mk poriadny.

Vloženo
Každý den tu přibudou 3 stránky s téměř nulovou vypovídací hodnotou...to zamčení není špatný nápad.

tak to promaž. takhle jsi jen přidal další nevypovídající řádek... stejně se tu bavíme jenom o hovně typu spotřeba a nikita přede mnou to napsal dobře

Vloženo

Každý den tu já nebo některý jiný mod maže ty úplné nesmysly, ale není jednodušší plkat jinde? Je tu přes deset témat o motorech, každé má 90 stránek a i kdyby to někdo všechno prošel a promazal, tak s tímhle přístupem je to za měsíc zpět.

Vloženo

to je sice hezká idea, co tu razíte, nicméně reálná není. těžko tady nědko napíše: "hele, já ted napíšu něco do příspěvku "ostatní/plky" tak tam pojdte pokračovat. to je prostě vývoj "diskuze to co se tu děje

Vloženo
Každý den tu přibudou 3 stránky s téměř nulovou vypovídací hodnotou...to zamčení není špatný nápad.

Já s tím nesouhlasím, co píšeš je bezesporu pravda ale na druhou stranu je jen otázka času, kdy Śkoda vytiskne k motoru DP či jiný materiál a zas bude o čem mluvit.Zamknutí tohoto motoru povede k přesunu hádek do jiného motoru. Hlavním problémem je, že nejsou žádné změny a zaplať bůh ani žádné zásadní problémy s tímto motorem a tak se hledaj kraviny.

Vloženo

Souhlasim s Rostou, chtelo by to opravdu nejaky material k tomuto motoru a hned bude o cem mluvit. Nekdo tady sliboval ze ho rozebere a pak ukaze vysledky jeho prace - k tomu jeste nedoslo?

Vloženo

vorlajz: neboj, nechce :p navic u nas neni jedina firma, kterych bych tohle auto nekomu sveril (jako ze ho jeste nemam ale uvazuju)..jen jsem nekde cetl ze je stejne dimenzovaná jako u prvního RSa, tak jestli to je pravda lol

Vloženo

to:'Nikita1'-prohlédl jsem to forum a docela mě překvapilo, že kluci německý nijak neřeší to navýšení krouťáku na 320 Nm, tedy nad přenosové možnosti převodovky.Ono je fakt, že ABT nabízí tento čip pro tento motor v A4, která je těžší a může mít jinou převodovku a tam to je třeba OK ale naše převodovka v Okině by s touto silou nemusela souhlasit a její oprava by byla dost nákladná.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...