Přejít na obsah

Ventilatory chlazeni


Kutil_Tim

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Ventilator na klime sa nezapina hned. je to zavysle od riadiacej jednotky klimatizacie. problem moze byt aj vo ventilatore.. tie su spinane RJ dochladzovania ktora sa nachadza pod baterkou dolu..prve co skus tak spoj sa z VAG comom na RJ klimatizacie daj test akcnych clenov a tak sleduj ci ti zopne oba ventilatory..

-tri vodice su tam preto lebo vnetilator ma dvoje otacky..

.:ALCO:.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 let později...

Zdravím. Při jaké teplotě chlad. kapaliny se má zapnout větrák u chladiče? Včera jsem totiž popojížděl v koloně (Dny NATO Ostrava), teplota chladící kapaliny šla nahoru. Přímo z té kolony jsem jel zaparkovat auto a při tom parkování už ručička na budíku teploty byla v červeném, doufal jsem že se zapne větrák chlazení, ale nic se nedělo, akorát se mi rozblikala kontrolka teploty na palubce a začlo to pípat. Dnes jsem kontroloval pojistky u autobaterie a obě dvě pojistky, kde jedna z nich by měla být od větráku jsou OK - pozice 3 (40 A) a 8 (30 A). Větrák zadřený není, rukou ho lze úplně lehce roztočit. Vadný termospínač? Lze to zjistit přes VAG? Mám Fabii 1, 1.2 12V Elegance 2006. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...