Přejít na obsah

Octavia II - Facelift


radek_m

Doporučené příspěvky

nevím, no, necháme se překvapit...spíše si říkám, že se budou chtít zbavit skladových předface, proto bude-li face očesaný, lidi nejprve koupí ty skladové a až dojdou, koupí nové, dražší facelifty..ale nevím, možná to bude úplně jinak :)

TO Black: asi nikdo nic..já už to moc neřeším, do oficiálního představení už je to jen chvilička :)

Editováno: , autor: Deny.Kr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele chlapi, tak mě napadlo: poněvadž OII Facelift přijde o klasická kolečka na ovládání výhřevu sedadel a dostane Superbovská tlačítka, jak to bude s výhřevem zadních sedadel?..Je blbost, aby vpředu byla tlačítka a vzadu kolečka, o žádném autu z koncernu, používající takové řešení, zatím nevím a škodovka je moc šetřivá, než aby vyrobila pro octavii nový díl jen s tlačítky - nedostane dozadu náhodou display tak,jako SII?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mám skôr strach, aby tam bolo vôbec niečo zo SII. Počul som, že budíky ostávajú rovnaké, zelené podsvietenie. Možno vymenia ovládanie klímy + rádio Bolero. Vraj inak žiadna zmena v ineriéri. A exterier, zmenia iba predok, aby to bolo ala SII, FII,Roomster. Dúfam, že to nebude pravda, lebo tiež čakám na objednanie novej OII facelift, a rád by som privítal väčšie zmeny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aspon prozradte, chci si koupit novy 16" kola, nebudou s faceliftem nove typy? Ze bych jeste chvili pockal...

dle mého nezůstane ani jeden typ liťásků stejný (max. v origo příslušenství, kde jsou i teď odlišné designy), proto bych určitě počkal - navíc dle vzhledu nových liťásků např. na SII, či FII myslím, že budou výrazně zajímavější ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...