Červen 1, 200817 r no už se to blíží,ale opravdová podoba na fotografii asi zatím není.jen spousta fotomontáží.jako třeba tahle.
Červen 1, 200817 r no už se to blíží,ale opravdová podoba na fotografii asi zatím není.jen spousta fotomontáží.jako třeba tahle. Tak naštěstí to bude vypadat úplně jinak...
Červen 6, 200817 r No tak tos nás uklidnil Georgi a jak si nás uklidnil, ta fotomontáž je horror Georgi nebude ten facelift něco takovéhleho? Upraveno Červen 7, 200817 r od unuc
Červen 7, 200817 r a jak si nás uklidnil, ta fotomontáž je horrorGeorgi nebude ten facelift něco takovéhleho? Tak to by ještě tak hrozný nebylo......ale co se tu občas vyklube je katastrofa.
Červen 8, 200817 r Jo to v celku ujde. Sakra je zajímavé, že se to nikde ještě neobjevilo, za chvíli vyjde a pořád na netu nic. zajímavé
Červen 8, 200817 r Vždyť tak cca před rokem ve Světě motorů vyšlo asi tak cca 3 návrhy na podobu faceliftu, z nichž jeden byl ten poslední obrázek, co je tady...Určitě to bude něco z toho.
Červen 8, 200817 r Já si spíš myslim že po poslednim faceliftu FI,SI které nebyli nic velkého nebude ani facelift OII taky nic ohromného....nějakej ten nárazník,desing.zad.světel,maska,nové některé barvy,změny ve výbavách,nové příplatky a to bude podle mě tak vše....a pak nastoupěj nové motory za 1.6FSI bude 1.4TSI,1.8TSI i v 7.st.DSG...tím skončí 2.0FSI,za 1.9TDI-PD nastoupí 1.6TDI-CR apod. ..... Nevim,ale myslim si že k nějakym velkým změnám nemá Škodovka ani Koncern velké důvody..když jsou u OII tak výborné prodeje a to nejen u nás.
Červen 8, 200817 r karlos3: No těch změn má být snad 90 a co se týče vzhledu, tak kromě toho co jsi psal, tak i nové blatníky, světla...
Červen 8, 200817 r karlos3: No těch změn má být snad 90 a co se týče vzhledu, tak kromě toho co jsi psal, tak i nové blatníky, světla... Tak to bych upřímně nečekal....sice tenkrát OI měla změnu př.světel,ale pak právě zmiňovaný facelift FI a SI už těch změn moc nemělo. Uvidíme.... Kdy budou už nějaké fotky?....
Červen 10, 200817 r no už se to blíží,ale opravdová podoba na fotografii asi zatím není.jen spousta fotomontáží.jako třeba tahle. Nějak takhle to vypadá .. jen ty mlhovky jsou z SII ;-)
Červen 10, 200817 r Nějak takhle to vypadá .. jen ty mlhovky jsou z SII ;-) To by dopladlo fabiovske vesele ocka na elegantnej Octavii...Ako som tu pisal, svetla by mali byt ako na Supe, len este viacej vykrojene do stran
Červen 10, 200817 r Nějak takhle to vypadá .. jen ty mlhovky jsou z SII ;-) Jen mlhovky? Bych řekl že víc věcí...
Červen 10, 200817 r Tak buďto jsou nějaký fotky a nebo nejsou, tím pádem bych řekl, že jsou to všechno jen nějaký spekulace..
Červen 11, 200817 r já jsem neřekl že to jsou jen mlhovky ... ovládání klimatizace, design budíků ... a další věci se najdou ... ale spekulace to opravdu nejsou ... ;-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.