Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
a jak si nás uklidnil, ta fotomontáž je horror

Georgi nebude ten facelift něco takovéhleho?

Tak to by ještě tak hrozný nebylo......ale co se tu občas vyklube je katastrofa.

Vloženo

Vždyť tak cca před rokem ve Světě motorů vyšlo asi tak cca 3 návrhy na podobu faceliftu, z nichž jeden byl ten poslední obrázek, co je tady...Určitě to bude něco z toho.

Vloženo

Já si spíš myslim že po poslednim faceliftu FI,SI které nebyli nic velkého nebude ani facelift OII taky nic ohromného....nějakej ten nárazník,desing.zad.světel,maska,nové některé barvy,změny ve výbavách,nové příplatky a to bude podle mě tak vše....a pak nastoupěj nové motory za 1.6FSI bude 1.4TSI,1.8TSI i v 7.st.DSG...tím skončí 2.0FSI,za 1.9TDI-PD nastoupí 1.6TDI-CR apod. .....

Nevim,ale myslim si že k nějakym velkým změnám nemá Škodovka ani Koncern velké důvody..když jsou u OII tak výborné prodeje a to nejen u nás.

Vloženo
karlos3: No těch změn má být snad 90 a co se týče vzhledu, tak kromě toho co jsi psal, tak i nové blatníky, světla...

Tak to bych upřímně nečekal....sice tenkrát OI měla změnu př.světel,ale pak právě zmiňovaný facelift FI a SI už těch změn moc nemělo.

Uvidíme....

Kdy budou už nějaké fotky?.... :)

Vloženo
no už se to blíží,ale opravdová podoba na fotografii asi zatím není.jen spousta fotomontáží.jako třeba tahle.

Nějak takhle to vypadá .. jen ty mlhovky jsou z SII ;-)

Vloženo

já jsem neřekl že to jsou jen mlhovky ... ovládání klimatizace, design budíků ... a další věci se najdou ... ale spekulace to opravdu nejsou ... ;-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...