Přejít na obsah

Porucha zadní brzdy

Pavel S

Doporučené příspěvky

Kluci,mám problěm s pravím zadním kolem.Při jízdě mi samo trochu dobrzduje.

Když jsem to zvedl na heveru,a točil jsem kolem, tak to vždy v jednom bodě semo zbrzdilo.chtěl jsem se mrknout na pakny,ale nemohu sundat buben (pakny jsou nové asi rok) ložisko je v pořádku.Když jsem pomlátil tlakivem po bubnu,tak se to začalo točit krásně ,ale jak jsem šlápl na brzdu,tak to zase začalo přibrzdovat.

NEZNÁTE NĚKDO PŘÍČINU MÉ PORUCHY???? :aggressive::aggressive::feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je dobrá medecína pomlátit kladivem. Jak sundáš kolo podívej se do otvoru po kolovém šroubu. Pootáčej a uvidíš rozpírací klín na pružině. Ten tenkým šroubovákem vyšprtni nahoru a buben půjde potom snadno dolů. To že ti drhne může být způsobeno přidřeným lanovodem, šišatým bubnem nebo odštípnutou částí obložení.

Odkaz ke komentáři

To je dobrá medecína pomlátit kladivem. Jak sundáš kolo podívej se do otvoru po kolovém šroubu. Pootáčej a uvidíš rozpírací klín na pružině. Ten tenkým šroubovákem vyšprtni nahoru a buben půjde potom snadno dolů. To že ti drhne může být způsobeno přidřeným lanovodem, šišatým bubnem nebo odštípnutou částí obložení.

Pro názornost, zde je ten klínek....

post-2707-1180934034_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

preco je tam ta biela "hmota" ?

to je nejake premazanie ??

Takhle to zreagovalo, kdyz jsem to poprve postrikal cisticem brzd...nevsimej si toho :)

zaujima ma to, lebo to musim aj ja rozobrat, vycistit a premazat,

lebo mi to pri stlaceni brzdy piska a neviem, co mozem premazat. help.

Odkaz ke komentáři

preco je tam ta biela "hmota" ?

to je nejake premazanie ??

Takhle to zreagovalo, kdyz jsem to poprve postrikal cisticem brzd...nevsimej si toho :)

zaujima ma to, lebo to musim aj ja rozobrat, vycistit a premazat,

lebo mi to pri stlaceni brzdy piska a neviem, co mozem premazat. help.

Tak to jsem taky resil a pomalu se chystam na nakup novych brzd. bubnu, uz nevim co s tim. :feve:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=piskani

Odkaz ke komentáři

Kluci,mám problěm s pravím zadním kolem.Při jízdě mi samo trochu dobrzduje.

Když jsem to zvedl na heveru,a točil jsem kolem, tak to vždy v jednom bodě semo zbrzdilo.chtěl jsem se mrknout na pakny,ale nemohu sundat buben (pakny jsou nové asi rok) ložisko je v pořádku.Když jsem pomlátil tlakivem po bubnu,tak se to začalo točit krásně ,ale jak jsem šlápl na brzdu,tak to zase začalo přibrzdovat.

NEZNÁTE NĚKDO PŘÍČINU MÉ PORUCHY???? :aggressive::aggressive::feve:

Prostě je tam nějaký problém co psal dříve kolega... někdy to stačí profoukat vzduchem a nastříkat měděnou vazelínou ,tam kam se má a čistíč na brzdy taky není k zahození...

Odkaz ke komentáři

Pro názornost, zde je ten klínek....

bud ti zatuhl lanovod nebo kdyz rozdelas ty pakny,tak zatuhne tam nytek,co to ovlada,to poznas,az to rozdelas

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...